Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ikebana

Wczoraj o północy wyszłam na balkon....

Polecane posty

ja jak wychodze na balkon słysze szczekanie psów i lisy weszace pod oknami za jakimis resztkami , wywalonymi przez mieszkanców:) wyszło mi romantycznie?

ale za to jak jestem na wsi u rodziców , w łąkach słychac rechot zab z pobliskiego stawu, granie swierszczy i cichy swiergot przysypiajacych ptakó, chyba ze kolega scigacza odpali wtedy juz ptaki sie budza:)

polecam Wrocław ;) byłem tylko dwa razy i zakochałem się w tym mieście... no Kraków też piękny :) ja jakoś coraz bardziej odzwyczajam się od miast, dużych miast uwielbiam ciszę i spokój... to jest to co jest mi do szczęścia potrzebne :)

zapraszam do siebie :) JEST SUPER!!! osiedle z 4 bloków a w koło lasy extra!!!

Wrocław , rynek... Człowiek się czuje na nim jak mrówka, ginie... Ja sie tam czuje onieśmielona, zagubiona , jakas taka... mała, niewazna....

osiedle uśpione? to gdzie ty mieszkasz? o północy to w codrugim domu światło sie swieci gwar hałas pod blokiem

wycieczka do Krakowa jak tylko to będzie możliwe... Musze pogadać z Adamem, dawno sie nie widzieliśmy...:)

Gdyby ktoś cos pieknego ujrzał, to niech napisze... Na tyle rzeczy jeszcze nie zwróciłam uwagi, tylu rzeczy się nie widzi chociaż sa tuż, tuz...

Może to nie widok, ale wrażenie - dziwne wrażenie. Centrum Warszawy, w połowie okien w bloku pali się światło, jest cicho jak na Warszawę wieczór. A w tle włoska muzyka roznosi się echem po podwórku. Nieprawdopodobne jak na to miasto...

Kasia K: :) Ja dziś tez wychodzę na balkon, nie wiem co zobaczę, napiszę jak to będzie cos fajnego...

pięknie jest późną nocą, gdy leje deszcz - tak ok. 2-3 w nocy :). najcudowniej. pięknie jest o 4, gdy świat jeszcze nie zbudzony, jest chłodno, niezbyt jasno :)

hellish.... Pamiętam jak onegdaj jechałam tramwajem w Poznaniu, było bardzo wcześnie, jakaś wiosna wtedy była... Uliczki prawie puste.. Żadnych korków, miasto jeszcze spało... Tramwaj prawie pusty... Jechałam, patrzyłam przez okno, i pamiętam radość z tego że jestem tu i teraz, taka radość nie wiadomo z jakiego powodu... :) To chyba włąsnie magia wczesnego poranka....

A mi się z wczesnym porankiem kojarzy jeszcze.. uczucie takiej pustki z żołądku, bo nigdy nie moge jesć jak wstanę wcześnie....:) Czuje jak mój układ pokarmowy powoli się budzi, bardzo powoli.. To tez takie specyficzne odczucie... Heh!

Nie, źle napisałam.... To nie jest pustka w żołądku.. To jest tak jakbym żołądka wcale nie miała... Żadnej potrzeby jedzenia. Wszytko we mnie jeszcze śpi... Ja juz chodze, ubieram się, a we mnie wszytko uśpione, rozleniwione... Fajne uczucie _ przez jakieś dobre parę chwil żadnych potrzeb fizycznych, nic... Dopiero potem, powoli, powoli, chęc na kawę, na kanapkę, na coś tam... :)

Uwielbiam też moment zaraz po przebudzeniu. Kiedy jeszcze prawię śpię, ale już przedziera się powoli świadomość. A kiedy jeszcze pamiętam co mi się śniło to jest taka chwila kiedy nie wiem co jest rzeczywistością - to co się śniło czy to że się budzę. Takie poranki, moment przebudzenia uwielbiam. Nie znoszę zaś gdy natrętnie budzi mnie budzik - i to zawsze w najlepszym momencie.... :)

to ja ide chyba na ten balkon.... A jutro może sobie wczesnie wstanę..? :) Hellish.... Kiedyś założyłam topik pod jeszcze pomarańczowym nikiem, bo miałam problem, i byłas jedyną osobą kótra okazała mi wtedy życzliwość... Pamiętam że ogrzałam się przy twoich słowach, dlatego miło mi było cie tutaj zobaczyć....

bardzo poetycznie opowiadacie a ja wam opowiem o moim wczorajszy porannym przebudzeniu . była piękna impreza grill, wspaniałe towarzystwo sporo piwa oraz innych trunków ;) godzina czwarta rano pora na .... wychodzę na taras nad trawą niesamowita mgła ptaki jakby się prześcigały w zalotach i nagle spojrzenie na stolik na tarasie i cud prawdziwy zostało jeszcze jedno dziewicze piwo było to na piękniejsze przebudzenie od jakiegoś czasu :):):)

oj życie, och, poczułam klimat... dziewicze piwo... ha hahahaa, świetne..!

Gość krasiwnaja
wychodze w nocy na balkon........ patrze w niebo a tam miliony gwiazd zamykam oczy wciagam swieze nocne powietrze przebiegaja mi przed oczyma moi rodzice wakacje z dziecinstwa przez moment jestem szczesliwa

🖐️ Ja dzisiaj w lodówce zobaczyłem piękny zestaw tyskiego mocno schłodzonego :D i wprawił mnie ten widok w naprawdę dobry nastrój :D