Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elisabeth 26

mam wszystko o czym inni moga tylko pomarzyc

Polecane posty

Gość Elisabeth 26

kocham pieniadze jestem bardzo atrakcyjna i bardzo bogata............., pozatym zawsze patrzylam na bogatych facetow , bo wiadomo ze chodzac w ciuchach od d&g, versace , noszac torebki od l.v i futra od fendi nie patrzylam na golasow .....zawsze jezdze tylko mercedesami , chociaz moj facet chce kupic mi porsche ale jest za twarde i troche niewygodne. niecierpie biedy i biedakow ktorzy na sile pchaja sie w laski bogatych .....jestem kobieta sukcesu, w wieku 25 lat dorobilam sie wlasnej firmy, ktora swietnie prosperuje.jestem prawdziwa dama, oplywam w luksusie, nie znam czegos takiego jak nuda, w moim zyciu caly czas cos sie dzieje.bywam w miejscach gdzie przebywa sama elita, w najdrozszych restauracjach, hoteleach, na najwiekszych bankietach.kiedy mam ochote oderwac sie od codziennego zycia zamawiam samolot i jeszcze tego samego dnia znajduje sie w poim prywatnym apartamencie na wyspie Ischia.Zyc nie umierac...

Gość EIisabeth26
A potem budzę się obok mojego chłopca, Mariana, pod Biedronką i na pocieszenie wypijam łyk piwa za 1, 20 za 1,5 litra. kocham życie :)

A tobie marny poszywaczy zostało tylko przegrywanie zycia na kafe...wspolczuje ci bardzo.Nie kazdy mial tyle szczescia co Ja.

Gość ludzie to mają wyobraźnię
:)

Gość Elisabeth 26.
Robie lody , za alpaszke !

Gość dfkridekc
buaha hah ha :D nawet nie wiesz jakie to żałosne, to co piszesz :O bo nawet jesli to prawda (choć wątpię) jestes albo badzo próżna i płytka, albo zwyczajnie rzygać ci się chce na te luksusy i chcesz sie przekonac sama ze jestes z tym szczesliwa :O

Gość wiesz mam kolege
to po jaka cholere siedzisz na kafe??? przeciez to jest miejsce dla pospolstwa i zwyklych biedakow:O lepiej lec do Miami na super wypas impre z paris hilton:D

Gość Elisabeth 26.
ah, i jeszcze zapomniałam dodać że głuuuuuuuuuupia jestem że aż miło. żyć nie umierać...

Gość g24g42g
buahahah ale kretynka hahahhahha

Gość EIisabeth 26
Moj nick wziął się stąd, że kolegom z sali wydaje się, że jestem królową angielską. A mieszkam razem z napoleonem i jezusem, zazdrośnice. rzy nich paris hilotn to NIKT :)

Rozumiem wasze oburzenie, w koncu wiadomo, ze w polsce bieda a niewielu osobom powodzi sie tak jak Mi.Coz w zyciu trzeba miec glowe do interesow, zeby do czegos dojsc i Ja ja mam.A wam wspolczuje waszego nudnego zycia.

Gość Elisabetch
Bujajta torby !

Gość Na dupie sie dorobilas

Gość EIisabeth 26
Swoją karierę rozpoczęłam w wieku 13 lat, wiadomom, do majątku nie dochodzi się z dnia na dzień. Więc już pół życia obciągam kolegom Mariana za łyk alpagi :classic_cool:

Gość g24g42g
buhahahahahahaah ale idiotka hahahahah buhahahahahahaahahha

Gość skoro jesteś taka
szczęśliwa to czego szukasz na kafe? brak przyjaciół czy jakieś problemy....???

Gość wiesz mam kolege
:D:D:D no tak, a ja co tydzien latam swoim prywatnym wahadlowcem na marsa, zeby napic sie kawy z samym Osama:D

Wiem, ze trudno w to uwierzc, ze w tak mlodym wieku ja Ja mozna dorobic takich luksusow.Owszem przyznam, ze pochodze z bogatej rodziny, nigdy nie zylam w biedzie.Zatrudniam wiele mlodych osob, ktore patrza sie na Mnie z zachwytem, nie dziwne, zazdrosza Mi.Bo ja w Moim wieku mam wszystko czego one nie beda mialy prawdopodobnie nigdy.

Gość tak jasne elizabet
a teraz spierdalaj, bo ci pracownicy luksusy pokradną. nudna jestes

Elizabeth i za kogo się uważasz opisując to wszystko na kafe? Masz jakieś problemy ze sobą? Potrzebujesz sie dowartościować? Jakas mała frustracja Cię dopadła w ten miły niedzielny poranek...?

Gość i czym Ty sie tiu chwalisz
????????????????????? Mamy Ci zazdroscic - no chyba by mnie pogielo:( Ciesz sie swoim sukcem i uwazaj na zdrowie:o

Gość Bardzo podoba mi sie
z jakim szacunkiem o sobie piszesz: Mi, Moja....Hmmm, te rady w sprawie ortografii to z pewnością od samego Pana Miodka na prywatnych korepetycjach uzyskałaś.

Ja myslę że te wszystkie osoby, które rzekomo zatrudniasz, mają duuuzo więcej od Ciebie, przede wszystkim rozum, serce i dusze. A Ty dzieciaku jestes tylko pustą sfrustrowana dziewczynka, której brak miłości i rozumu.

Gość zamknęli remizę....
i dziewczę musi pomarzyć :) dam ci radę na przyszłość elu - jeżeli zamierzasz udawać bogatą i luksusową kobietę (pomijam "damę" - to chyba za wysokie progi dla ciebie) -najpierw postaraj się zdobyć trochę informacji np. to, że luksusowe kobiety nie siedzą na kafeterii.

Gość zdziwisz się ale siedzą siedzą
nawet te "luksusowe damy"

Gość luxary
To się zdziwisz bo mój ojciec jest jednym z bogatyszych ludzi w Polsce. I Twoje przechwałki nie robią na mnie wrażenia. Mój chłopak też jest z bardzo bogatej rodziny. Więc tworzymy bardzooo udany zwiazek. Mercedesa dostałam na 18- te urodziny a na wakacje do prywatnego domu w Saint Tropez to ja już jeżdziłam liceum. A w weekendy jeżdze z siostra na zakupy do Paryża cz Mediolanu. Dla mnie te Twoje SUPER rewelacje to żadna nowość.

Gość fantazja fantazja bo fantazja
jest od tego aby bawic sie aby bawic sie na calego:D

Moja firma ma trzy oddziały w polsce, we wroclawiu, gdyni i stolicy, zajmuje sie sprzedaza nieruchomosci.nie potrzebuje sie dowartosciowywac poprostu naszlo Mnie napisac wam troszke o Sobie, zebyscie wiedzieli, ze istnieja rowniez kobiety sukcesu a nie same nieudacznice.