Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elisabeth 26

mam wszystko o czym inni moga tylko pomarzyc

Polecane posty

nie tylko to,poza tym ma na imie alfred,60 lat i stabilna sytuacje zyciowa: jest cieciem w osiedlowej biedronce zyc nie umierac!!!

haha, dzięki rozśmieszyłaś mnie swoją twórczoscią literacką :)

Ej.. nie podszywać się!! Nie jest cieciem tylko bardzo szanowanym pisuardem w domu pogrzebowym \"Ostatnia szansa\" w Tomaszowie.

Gość Oona
Od razu widać że zaczęły się wakacje a nasza Elisabeth nie dostała promocji do następnej klasy gim:O:O biedactwo

Zapominiałam dodać, że na tym zdjęciu to moja siostra prowadząca cięzarówkę. Ja nie zmieściłam się w kadrze bo siedzę z tyłu w kontenerze.

Zapominiałam dodać, że na tym zdjęciu to moja siostra prowadząca cięzarówkę. Ja nie zmieściłam się w kadrze bo siedzę z tyłu w kontenerze.

Gość Szlachcic z pod Żabki
spożywając wino(rzecz jasna wytrawne) marki wino i zaczytowywując się w ten topik uświadomiłem sobie jakim to jestem szczęściarzem... podobnie jak autorka jestem niesamowicie bogaty zwłaszcze po 4 butelkach tego wspaniałego trunku z meliny z pod przemyśla, zadaje się tylko z elitą tak zwaną ekipą z Żulnala... oni to się znają na modzie, a zakupy robią tylko w Londynie( to ta nowo otwarta tania odzież na skrzyżowaniu przy rozlewni) a teraz dam wam wy zwykli zjadacze chleba( mi zwykle służy do przesączania denatu więc jestem niezwykły) życiowy przykład jak wspaniale się bawie i jakie mam rozrywki... na początek zbieram butelki ze śmietnika i je sprzedaje w skupie( heh mój własny interes) potem jak nadal mi brakuje to udaje kaleke ( co przy moim wyglądzie nie jest takie trudne) i sępie hajs od ludzi, a jak to nie idzie to robie loda bonifacemu z pod siódemki, on zawsze ma złotówke, potem idę wraz z moimi przyjaciółmi z ekipy żulnala i kradniemy bułki ze spożywczaka, następnie wycieczka do chemicznego po denat... a potem już tylko impreza, czuje się tak jakbym był w majami... no i kulminacyjny punk imprezy, urwanie filmy kompani żygają i srają pod siebie jest super, a Ty Heńka vel elisabeth 26 nie pierdziel głupot tylko wracaj za kaufland bo przyszedł pan z winem i trza mu obciągnąc... ehhh sorki ludzie ale ona zawsze jak pomięsza spiryt z mety z winem to ma takie jazdy i łączy się z netem za pomocą pralki frani i sie przechwala :O ehh jak na dobrze razem

Gość Szlachcic z pod Żabki
spożywając wino(rzecz jasna wytrawne) marki wino i zaczytowywując się w ten topik uświadomiłem sobie jakim to jestem szczęściarzem... podobnie jak autorka jestem niesamowicie bogaty zwłaszcze po 4 butelkach tego wspaniałego trunku z meliny z pod przemyśla, zadaje się tylko z elitą tak zwaną ekipą z Żulnala... oni to się znają na modzie, a zakupy robią tylko w Londynie( to ta nowo otwarta tania odzież na skrzyżowaniu przy rozlewni) a teraz dam wam wy zwykli zjadacze chleba( mi zwykle służy do przesączania denatu więc jestem niezwykły) życiowy przykład jak wspaniale się bawie i jakie mam rozrywki... na początek zbieram butelki ze śmietnika i je sprzedaje w skupie( heh mój własny interes) potem jak nadal mi brakuje to udaje kaleke ( co przy moim wyglądzie nie jest takie trudne) i sępie hajs od ludzi, a jak to nie idzie to robie loda bonifacemu z pod siódemki, on zawsze ma złotówke, potem idę wraz z moimi przyjaciółmi z ekipy żulnala i kradniemy bułki ze spożywczaka, następnie wycieczka do chemicznego po denat... a potem już tylko impreza, czuje się tak jakbym był w majami... no i kulminacyjny punk imprezy, urwanie filmy kompani żygają i srają pod siebie jest super, a Ty Heńka vel elisabeth 26 nie pierdziel głupot tylko wracaj za kaufland bo przyszedł pan z winem i trza mu obciągnąc... ehhh sorki ludzie ale ona zawsze jak pomięsza spiryt z mety z winem to ma takie jazdy i łączy się z netem za pomocą pralki frani i sie przechwala :O ehh jak na dobrze razem

Gość bibala
ehehehehehehehehehehehehehehehheehhe:):):) hi hi hih ih aleś ty głupiaaaaaaaaa uuuuuuuhahahahahahah:):):)

Gość bibala
ehehehehehehehehehehehehehehehheehhe:):):) hi hi hih ih aleś ty głupiaaaaaaaaa uuuuuuuhahahahahahah:):):)

Gość pachnie na odległość...
tak właśnie jak autorka , wyobrażają sobie życie w luksusie wieśniaki :D

Gość Elizabeth 26
Oh życie, życie!!! Właśnie dymałam sięz moim facetem było ZAJEBIŚCIE!!! Założył prezerwatywe, ale nie te szmaty tylko taką niezwylke drogą, miękką, i oczywiscie niezwykle dużą, gdyż wybieram sobie facetów z wielkimi penisami!!! A teraz kończe bo mój wibrator G&G czeka na mnie w sejfie !!! Biegne papa:P

Gość Elizabeth 26
oczywiście wibrator D&G a nie G&G przepraszam za omyłkę!!

Gość jusiek
Pokarz swoją twarz swoją prawdziwą twarz jak spiewał wisnia. Stawiam że jestes mega wielka baba i w dodatku brzydka

Gość Przy mnie to jesteś biedna jak
mysz kościelna i pewnie zamiast kasy masz bujną wyobrażnię!

Gość jusiek
miało byc pokaz

Gość malinka07
ale glupia zalozycielka tego wątku hehe co z tego jak ma szczesliwe zycie jak taka glupia :D

Gość co to za interes
agencja towarzyska?:O

Gość jusiek
w tym sedno,że ona nie ma nic, pewnie gibie w jakimś markecie za parę złoty

Gość mycha zbycha
haha co ty jestes klientka myslisz ze jezeli masz w huja kasy to jestes lepsza od innych???? a powiedz mi co zrobisz jak teraz cie zacznie zżerać jakaś choroba np. raczysko?? To co??? zapłacisz śmierci łapówke i ona cie nie zabierze z tego świata?? Ok ważna jest kasa i na pewno każdy chciałby mieć tyle co ty, sle do tego tzreba być jeszcze mądrym a nie takim pustym jak ty. Mam tylko jeszcze pytanko czt w Boga wierzysz?? No właśnie widze, że okazujesz brak szacunku do niego pisząc siebie z duzej litery!! Tylko wielkim osobom to sie należy.

to Ty, BeznadziejnaOsoba? :O i Twoje kolejne wcielenie?:O bo az mi sie wierzyc nie chce ze mozna takie rzeczy wypisywac:D kogo obchodzi ile masz w portfleu i gdzie spedzasz waksy:D? powodzenia:D

Gość ala jaja.....
mysle, ze Paradies ma racje!!!!!!!!!!!!

Gość tutti frutti.
poprawiłabym składnie i interpunkcję w Twojej wypowiedzi, ale ogólnie na 3+ zasługujesz :)

Gość rzecz względna
Elisabeth 26 wiesz jak zrobic sałatke z buraków ?? wrzucic granat do Bmw ale jestes pusta moze zafunduj sobie pszeszczep mozgu a potem cos napisz bo nic madrego nie napisłas jak ktos sie chwali to tak jakby sie własnym gownem smarował to jakas prowokacja przeciez nie ma na swiecie az tak głupich kurewek

Gość fffffffffffffff
w ktorym komisie robiłas to zdjecie?