Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elisabeth 26

mam wszystko o czym inni moga tylko pomarzyc

Polecane posty

Gość buhahahaha
i z tym co "zamknęli remizę" napisał/a muszę sie zgodzić. Bo skąd taka bogata Pani z wyższych sfer wie o tym przybytku dla plebsu jakim jest kafe? Od kolezanek w szkole raczej nie, bo przykładne damy z prywatnej szkoły nawet miedzy soba nigdy by sie nie przyznaly ze to czytaja.

Gość a ile masz dziecków
?????? Kasa to nie wszystko

Gość zamknęli remizę
pewnie kafeteria już znana w St Tropez! słuchajcie to my wszyscy jesteśmy bardzo trendy , bo na kafe siedzimy :D

Gość nie dośc że jesteś pusta
to jeszcze ubliżasz innym:( żenujace doprawdy

I na dodatek wstawilaś moje imie do nicka Oj to niemozliwe aby kobieta o tym imieniu tak się zachowywala jestem pewna że to napisal jakiś malolat

Gość fantazja fantazja bo fantazja
wiem wiem wakacje sie zaczely i mlodziezy sie nudzi.Ale przynajmniej jest sie z czego posmiac:)

Korzystajac z okazji chcialabym serdecznie podziekowac mojemu sasiadowi, panu Waldemarowi, ktoremu regularnie masuje hemoroidy, za wystawienie mi referencji przy ubieganiu sie o stanowisko pisuardessy w barze mlecznym \"Przysmak\" w Grudziadzu.

luxary tak sie sklada, ze Moj facet rowniez jest na liscie najbogatszych mezczyzn w polsce.nie mam ci czego zazdroscic to co wymieniasz to dla mnie norma, nigdy nie ubieralam sie w polsce.jak nie mam czasu jezdzic na zakupy to z wybranych butikow, w ktorych Jestem stala klientka, z paryza czy stanow przychodza do Mnie rozne kolekcje do wyboru.w wieku 18 lat Miala swojego osobitego szofera, gdyz rodzice bali sie puscic Mnie sama za kierownica.teraz jezdze maybachem ale planuje zamienic na porshe.

Gość ale po jaką cholerę
tak trąbisz o tym???? Po prostu lubisz się chwalić i być chwalona. wynika z tego że w tym twoim zakładzie mało cię cenią i szukasz pocieszenia na forum. oczekujesz od nas pochwał a nas nie robi to wrażenia i uwierz nie jest to zazdrość!

Gość EIisabeth 26.
Tzn mój facet zamierza zmienić. Mówią na niego ojciec dyrektor. :)

Gość g24g42g
buahhaahaha polska paris hilton buhahahaha

Chciałam nadmienić, że nie ubieram się w polsce bo tutaj rozmiary kończą sie na XL... ja potrzebuję z racji moich słusznych wymiarów conajmniej XXXL. Ale dzięki temu czuję się bardzo kobieca i atrakcyjna... mimo że od 10 lat swoje piersi widuję tylko w lustrze w okolicach pępka...

nie Jestem paris hilton i bardzo nie odpowiada mi jej osobowosc, mialam okazje poznac ja niecale 2 lata temu na bedac na bankiecie w Kopenhadze.

Gość g24g42g
buahahahahahah no nie moge jaka skonczona kretynka hahahaha

Gość ania.
no dajcie spokoj. na kilometr smierdzi prowokacja- i to marniutka, bo juz dziesiatki takich byly- a Wy dajecie sie w to wciagac. nie piszcie nic, to dziecko, ktore napisalo te zenade popisze samo do siebie i sie mu znudzi. :)

Gość dobra dajcie spokoj
widizcie, że to 0porowkacja. Klientka ma urlop w mięsnym i przyszła się "pochwalić". Nie odpisujcie to się znudzi przecież. Na bankiet w kopenhadze to ty świnię zarzynałaś :O

Gość Paris Hillton
ja nie znam tej kretynki bo pierdolisz ze mnie znasz biedusko.Moja rodzina to ma siano nie masz co sie rownac :D

tak sobie tlumaczcie zyciowe nieudaczniki, wywolaliscie usmiech na Mojej pieknej twarzyczce.lubie kiedy ludzie Mi zazdroszcza, przyzwyczailam sie do tego.

Jedynym mężczyzną ktory mnie chciał bym mój brat Romek... niestety obecnie nie mam z nim kontaktu bo pracuje w ministerstwie..

Gość jusiek
jak to wszystko przeczytałam co założycielka topiku napisała to az mnie brzuch boli ze smiechu i nie mogę przestac!!!! Ta dziewucha musi mieć zółte papiery i być nie poczytalna albo ograniczona umysłowo!!!! i wchodziła by na kafe zeby się tym wszystkim pochwalić . Myslę ze drepta pod jakimś marketem z puszką,że zbiera na operacię dziecka,albo dla siebie i potem idzie po winiucho zeby sobie ulżyc i mysli,ale mam przejebane życie!!!! Pozdro marzycielko

paris nie jest dla Mnie zadnym wyznacznikiem, jest bogata ale za to pusta i prozna.Ja jestem bogata ale pracuje na to, jestem ambitna, mam cele w zyciu i daze do nich za wszelka cene.wracajac do poprzedniego pytania, tak mam tez milosc, mam kochanego faceta a przy tym niesamowicie bogatego i przystojnego.niedlugo odbedzie sie nasz slub na wyspach dziewiczych.

Nie.. juz pisałam, że prócz torebek kocham mojego pieska \"Chicko\", z którym wieczorem urządzamy sobię zabawę w \"ChochoPapu\". Smaruję moją myszkę Nutellą, a potem Chicko z wielką gracją ją zlizuje przy okazji usuwając pajęczyny..

ej podszywacze wy figlarze spadac! i teraz mam dylemata poniewaz nie wiem czy to ja przypominam gówno czy to gówno przypomina mnie:o

Gość Kochammm
jejqu zeby takim pustakiem byc:( to juz przesada:(