Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allegra.pl

dlaczego polscy faceci są tacy brzydcy?

Polecane posty

Gość gość
Są brzydcy, bo tacy się urodzili. Nigdy nie przyłączę się do ludzi, którzy szydzą bądź mają pretensję do innych że nie urodzili się w ciałach bogiń i bogów. To głupota i nietakt wytykać komuś coś na co nie miał najmniejszego wpływu.

Gość gość
Nie wymagaj od przeciętnej kobiety za wiele. Nieprzyzwyczajone do myślenia, biedne.

Gość fdgbtr
byłam już w kilku krajach i faktycznie polacy są brzydcy niestety. nie potrafia sie ubrać tylko bezkształtne bluzy i dresy. Najprzystojniejsi są moim zdaniem Norwegowie byłam tam ostatnio i oczu nie mogłam od nich oderwać co 5 minut się obracałam na ulicy za "ciasteczkami". Polacy przede wszystkim nie potrafią się ubrać - to jest największy problem. Byłam ostatnio na imprezie było 8 wolnych facetów i nie było na kim oka zawiesić. Porażka.

Gość gość
Sa brzydcy bo Polskie brzydkie kobiety ich rodza :D

Gość gość
No właśnie :D większość Polek jest w miarę ładna i szczupła, a Polacy... Kartoflane głowy, brzydkie rysy twarzy, chłopskie, metr pięćdziesiąt w kapeluszu :D jak facet jest trochę wyższy to patyczkowaty.

Gość gość
No co ty, nie obrażaj Polaków za ubiór. Te eleganckie dresy, sandały Kubota, jasne jeansy, pstrokate kolory swetrów, sam sex.

Gość gość
hah, niezłe....jak dziewczyna powie, że facet powinien dbać o siebie to od razu "no w d...sie poprzewracało". Nie. Ja się nie zgadzam na takie myślenie. Mamy prawo wymagać, żeby facet mial zdrową sylwetkę, czyste włosy i paznokcie, nie smierdzial tytoniem. To jest normalne dla cywilizowanego czlowieka

Gość Manio3434
A ja właśnie zauważyłem, ze jest cąłkiem sporo naprawdę przystojnych i wyskoich mężczyzn, zwąłszcza z mojego wieku, bo ci młodsi mozę i jacys bardziej kurduple - to pewnie zasługo tych pełnego "dobrobytu" czasu dla Polski ;-).

Gość gość
alegro ty musisz zato byc piekna ze nikt cie niechce r*****c lepiej za tego bufetu idz na obierak albo do zmywaka chociaz twoje szefostwo bedzie zadowolone bo utarg wzrosnie jak nie bedzie paszczura klient widzial

Gość gość
mialo byc do allegra pl a nie alegro

Gość gość
a ja poznałam kogos w necie,pisaliśmy , potem rozmowy na tele cudownie sie rozumielismy , doszlo uczucie z obu stron...pozniej Go zobaczyłam, najpierw był szok chwilowy, bo bardzo mało brzydki, ale uznałam, ze to wcale nie jest wazne skoro tak bardzo mi z Nim dobrze :)Jest za to czysty i zadbany, kocham Go i to jest piekne :)

Gość gość
mialo byc "mało urodziwy", potem zmieniłam na brzydki i glupio wyszło , sorki, ogólnie chciałam dowieść, ze uroda nie ma zadnego znaczenia :)

Gość gość
Wygląd nie jest najważniejszy ! A temat debilny,w stylu: "tylko długie fiuty dają rozkosz "... Jest mnóstwo przystojnych Polaków i pięknych Polek,mnóstwo przeciętnych,brzydali i szpetnych i co z tego ? A jeśli mają mega-piękne wnętrza...? Zresztą "Każda potwora znajdzie swego amatora" , "Z ładnej miski się nie najesz" i "Nie wszystko złoto,co się świeci " dotyczy w równej mierze kobiet....

Gość jjjjjjjjja
To nie chodzi o to, że mężczyźni w Polsce są brzydcy, bo to nie jest prawdą!!! Problem polega na tym, że nie dbają o siebie. Niedawno odwiedziła mnie znajoma, która mieszka już z dobrych 15 lat w Holandii. W piątek wybrałyśmy się do klubu, potańczyć i napić się czegoś mocniejszego :) I to własnie ona mnie uświadomiła w czym tkwi problem. Wszystkie kobiety w klubie były zadbane ( umalowane, uczesane, dobrze ubrane), a niestety mężczyźni nie. dlaczego mężczyźni myślą, że każdy wygląda dobrze w adidasach, jeansach i koszulce? ( w dodatku wszystko ze 2 rozmiary za duże) to jest dobre dla licealisty! Dojrzały mężczyzna, który kreuje się na dzieciak wygląda żałośnie. Panowie zadbajcie o siebie a żadna się wam nie oprze ;)

Gość gość
" Wszystkie kobiety w klubie były zadbane ( umalowane, uczesane, dobrze ubrane), a niestety mężczyźni nie. " x Tak jakby nie było wiadomo w jakim celu dziewczyna idzie do klubu :D

Gość gość
no zgadzam sie to pasztety :/ brzydkie rysy twarzy, wąskie ramionka, śmiechowy wzrost, a jak wyższy to czesto jakaś tyczka wychudzona... nie ma za kim sie obejrzeć

Gość gość
polscy faceci są obleśni, można rzygnąć na miejscu

Gość polski_bzzzzydal
polscy faceci są obleśni, można rzygnąć na miejscu xxxx ale mi się smutno zrobiło, chyba się będę kaleczył z rozpaczy buuuuuuuuuu :( niech mnie ktoś pocieszy

Gość gość
Polscy faceci dostosowani są urodą do polskich kobiet, a że ładna jest 1/500 to i przystojnych facetów jest mało. Proste!

Gość gość
Mężczyzna ma mieć poukładane w głowie poza tym mężczyzna by być uznanym za ładnego musi tak naprawdę wyglądać świetnie zaś piękną nazywa się już przeciętną kobietę. Nie ma co porównywać kobiet i mężczyzn bo wobec mężczyzn są bardziej rygorystyczne wymagania

Gość gość
A pokażcie mi piękne Polki? Większość jest bardzo przeciętna, jak twarz ładna, to ciało kiepskie, jak ciało fajne to twarz beznadziejna. Ładne kobiety to są w Brazylii, tam dosłownie co czwarta to ideał, zgrabne, wysokie, duże piersi, śliczne ciała, ładne twarze.

Gość gość
To chyba w Polsce są wygórowane wymagania co do wyglądu kobiet. Żeby zostać uznaną za atrakcyjną kobietę trzeba mieć i świetną figurę i do tego b. ładną twarz. Jak kobieta jest przeciętna to często uważana jest za brzydką. I to nawet nieatrakcyjni faceci mają duże wymagania. Zresztą wystarczy to forum poczytać. Brzydkie prawiczki ok 30stki, bez pracy, mieszkające u mamusi a modelki VS by chcieli.

Gość gość
Polacy są w większości niscy wiec to chyba nie jest za duży atut u kobiety że jest wysoka

Gość polski_bzzzzydal
Ja jestem bzzzzydki, łysu, gruby i głupi, mieszkam z rodzicami, jestem prawik i nieudacznik, pocieszcie mnie buuuuu :(

Gość gość
Jak ktoś opierała ci tą buźke to już nie będziesz narzekać?

Gość gość
Polacy są w większości niscy wiec to chyba nie jest za duży atut u kobiety że jest wysoka x Nie wiem czy tacy niscy, ja mam 185cm i często na ulicy mijam wyższych od siebie lub co najmniej tego samego wzrostu. Tak więc nie wiem gdzie mieszkasz, skoro twierdzisz że Polacy są niscy. A miałem okazję bywać w kilku krajach i zapewniam, że Polacy wcale niscy nie są. Dla mnie dosyć wysoka kobieta to atut, moja dziewczyna ma 176cm i jest akurat :)

Gość gość
W Brazylii toś dojebał, one maja inne shape

Gość gość
Polacy niscy??? Jedźcie do Hiszpanii lub Włoch to zobaczycie karakanów :P

Gość gość
Kurwa Włosi i Hiszpanie ładni. Każdy wygląda tak samo jakby z jednej matki byli. Laski się napalają jadą za granicę i przeżywają romanse wzloty i upadki jak odjeżdżają płaczą. Pięknisie je odprowadzają na autobus wyznając swoje uczucia, po czym jak tylko odjedzie wasz autobus zapierdalają do następnego wyhaczać kolejne naiwne Polki. Ale są piękni, oh kurwa.

Gość gość
Polacy są wręcz odrażający w końcu uznani za najbrzydszych na świecie wraz z Rosjanami i niestety z tym trzeba się zgodzić.Chłopy w 90% wyglądają jak buraki skrzyżowane z kartoflem