Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczonaaaa pomocy

dziwne COŚ podczas miesiączki! blagam,pomocy!!!

Polecane posty

Gość zmiana pola
Nie skóra tylko jajeczko sie złuszcza, sa ta skrawki blony sluzowej.

Gość a nie zapomniałaś
wyjąć poprzedniego tamponu? Albo "obrać" go z folii? - bo i to sie zdarza.

Gość antygonaporażka
mi dokładnie wczoraj przytrafiło się coś podobnego!!!!!!!!!! i tez jestem w stresie. staram sie o dziecko, jestem po pierwszej fazie duphaston i clostilobegyt, ale jak w zegarku dostalam okres:( liczylam ze po stymulacji hormonami wkoncu zajde (walcze juz 10 lat) a tu lipa:( no wiec wczoraj podczas kapieli wylowilam wlasnie cos podobnego, wygladalo jak miesko:) tez sie boje, niewiem moze poronilam??? ale kurcze doostalam planowo okres, niewiem co o tym muyslec.... czy ktoras miala cos podbnego???

Gość antygonaporażka

Podczas okresu złuszcza się błona śluzowa macicy i naczynia z tym, że naczynia wolniej. Jak sie śluzówka złuszczy to naczynia sterczą do środka i stąd krwawienie. Być może fragmencik naczynia po prostu sie oderwał co by sie zgadzało z rurkowatym kształtem "tego czegoś". Pewnie rzadko cos takiego ma miejsce ale teoretycznie jest mozliwe.

Gość zrospaczona:(
dokładnie miałam coś podobnego !! równiez zauwazylam u siebie taka jakby skore i bardzo sie boje... z tym , ze okres spoznił mi sie 2 tyg :(

Gość a ja nie staram się o dziecko
ale... współżyję z moim chłopakiem, bez zabezpieczenia... on preferuje stosunek przerywany, bo nie znosi gumek... a na tabsy antykoncepcyjne nie zdecyduję się, ponieważ nie robimy tego regularnie, w sensie codziennie czy co drugi dzień tylko gdy warunki nam sprzyjają... też miałam taki dziwny skrzep... trochę to galaretowate było, a trochę właśnie jak tu ktoś określił "mięsko" :( zaznaczam, że okres miałam tydzień wcześniej niż powinnam... co jest???....