Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

take1911

Ciaza w wieku 22 lat? dobra pora????

Polecane posty

Gość dzidzia a co to
:o od prostytutek mnie nie wyzywaj bo zaraz ja mogę zniżyć się do twojego pozomu :o

dlaczego uwazasz ze nie doroslam??? od dwoch lat mieszkam z narzeczonym,am prace,do tego robie studium,rodzice od dowch lat nie dali mi nawet 1 zl,to znaczy nie wzielam od nich nawet grosza,nie chodze po dyskotekach,nie pije,nie pale,dlaczego kto ocenia mnie po paru zdaniach,duzo ludzi wlasnie mnie podziwia ze mimo 21 lat jestem bardzo odpowiedzialan i rozsadna dziewczyna

Gość Marta M.
Wydaje mi się, że to dobrze, że teraz podjęliście decyzję. I że oboje tego cecie. Fajnie że dajecie sobie jeszcze ten rok i dopiero chcesz zajść w ciążę. Będziecie mieć czas na przygotowanie się do bycia rodzicami, może np. Twojemu facetowi uda się przez ten czas wywalczyć umowę o pracę. Cieszcie się tą decyzją i badźcie dobrymi rodzicami. Powodzenia :)

Gość dzidzia a co to
no koszmarnie dorosła ha ha ha :o a jakbyś chciała wiedzieć, to sama możesz byc prywatną prostytutką na utrzymaniu chłopaka :o nawet nie męża :o

Gość ojojojojjjjj
teraz ty jak materialistka gadasz, nie doroslas EMOCJONALNIE, skoro kilka obcych osob tak cie z rownowagi wyprowadza, w zyciu nie poradzisz sobie z dzieckiem. bedziesz na nie ciagle wrzeszczec i bedziesz ciagle niezadowolona z zycia i obrazona dokladnie tak jak to robisz tutaj

Gość dzidzia a co to
otóż to :o

Gość szczesliwa 24latka
zaprzeczasz sama sobie:O

przepraszam ale nikt mnie nie utrzumuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 pracuje jagb ktoras z was byla slepa,nie jest taka co wyciaga pieniadze ,place za mieszkanie za jedzienie,nikt mnie nie utzrymuje i wypraszam se takie sugestje!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość szczesliwa 24latka
juz sie tak nie denerwuj, bo ci żyłka peknie:D

Gość dzidzia a co to
oszczędzimy "sugestje" bo widać nic do Ciebie nie dociera

sluchjj wydzieram sie na was ze jestescie takie glupie i tylko kasa wam w glowie,zostan prostytutka a bedziesz jeje miala w brud,to jaka bedae dla dziecka to napewno ty nie bedziesz mi mowic bo ja nie bede wypowiadac sie jaka jestes corka koleznaknka itp dlatego koncze gadanie bo patrze ze nie ma sensu,pogadajcie miedzy soba,bo szkoda moicvh nerwowo na tyle idiotek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość do autorki topicu
Weź się wyluzuj, przeczytaj to jutro i sama siebie zapytaj, czy dojrzała osoba powypisywałaby takie rzeczy. Na początku myślałam, że naprawdę z ciebie fajna dziewczyna, dzielna itp, ale ty jesteś albo niezrównoważona, albo zwyczajnie niedojrzałą, skoro tak rzucasz się na forum, na obcych ludzi tylko dlatego, że mają inne zdanie. Zachowujesz się jak furiatka :(

Gość dzidzia a co to
masakra :o idź się leczyć dziewczyno bo jakaś znerwicowana jesteś :o

Gość szczesliwa 24latka
taaa, jestem zajebista matierialistka, ot co!!!!!!!!! Ales mnie przejrzala, hahaha A Ty egoistka, a to chyba gorsze