Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuje sie staro

Masz 24 lata a wyglądasz na jakies 30-33

Polecane posty

Gość czuje sie staro

Takie słowa słyszałam od kolegi ze studiów:( tzn powiedzial,ze dobrze wyglądam, mam fajną figure ale daje mi 30-33 lat:( i co bym na siebie nie załozyła tyle lat mi daje:(

nie martw się nie jestes sama:) na mam 20 a ostatnio słyszałam od kolesia że ...wiece niż 27 to on mi nie daje:( to doipero załamac sie można ale zazwyczaj to myślą że ma 23 albo 24 ..ale w moim przypadku to makijaż i strój robia swoje...a nie wiem jak jest u ciebie??

Gość aNNNiiia
a ja mam 19 lat i mi mowia że wyglądam na 17 .. 18 .. max..

Gość czuje sie staro
ja sie ubieram róznie, dobrze sie czuje w dzinsach i jakies fajne bluzeczki brązowe, czarne, zielone , lubie połączenia bieli i czerni, lubie spódnice długie na lato i sukienki ale tez lubie krótsze i dzinsowe, rówzne rybaczki, lubie spodnie takie z materiału, jakies zakiety ze sztruksu, jakies bluzeczki.....no to co jest modne wiec nie wiem czy ubiór dodaje mi lat czy cos innego??? maluje sie ale nie mocno..

no to już nie wiem...bo generalnie mocny makijaz postarza..a po tym co napisałas to ubierasz sie normalnie,ten strój raczej nie dodaje ci lat..choć może troche więcej kolorów?? np żółty.albo delimkatny róz,turkus... no i biel...to takie kobiece i delikatne kolory co ujmuja lat:) a może masz czarne i długie włosy?? bo to postarza i to cholernie...

Gość czuje sie staro
nie mam czarnych włosów, mam jasno brązowe i jasną cere ale moze rzeczywiscie troszke wiecej kolorów, dobrze sie czuje w takim zielonym jakby kanarkowym kiedys babka w sklepie mi tak powiedziała ze super mi pasuje ale mam opory przed wyjsciem tak na ulice;)

jak dobrze w nim wygladasz to np bluzeczka w takim kolorze wyatrczy...do tego np jeansy i biały albo kremowy żakiet:) powinno byc ok:)

Gość czuje sie staro
mam biały zakiet;) ale serio co bym nie ubrała to tyle mi daja lat:( ta babka co mi ten kolor doradziła tez myslała, ze mam mniej wiecej tyle....

no ja wiem jakie to może bycfrustrujące:/ znam to z doświadczeniabo nikt mi nie daje tyle ile mam ...ale juz sie przywzyczaiłam i smieszy mnie to czasem:) ale za to jak się nie pomaluje i ubiore na sportowo to wyglądam na swoj wiek:D

Gość masz taki typ urody
- dojrzalszy. Inne maja twarz dziecka i im odejmuja lat z kolei. Ubior niewiele sie liczy. Ciemne wlosy nie postarzaja mlodej twarzy o delikatnych rysach nawet jesli ma 35 lat. To mit.

Gość Ja mam odwrotnie
Mam 29 lat,a czasami jak kupuję alkohol proszą mnie o dowód.

ale z drugiej strony to tez ma zalety....jak miałam 16 lat moglam sobie kupic piwo :D na imprezy to od 17 juz prawie wszedziie wchodziłam...ale czym starsz to gorzej już:/

Gość czuje sie staro
albo tekst ze wyglądam jak swietnie trzymajaca sie 30 latka, bez zadnych zmarszczek i takiej gładkiej cerze...jak pani to robi???:( a mnie juz nosi:(

Gość ja mam 22 lata
a jakis Pan wczoraj mi powiedzial ze jak nie zgasze papoierosa to mnie zaprowadzi do domu i powie mamie i nazwal mnie dzieckiem :D

Gość czuje sie staro
jak mówie ze mam 24 lata to sie wszyscy strasznie dziwią:(

HEHEH MI TEZ NIE WIERZA CZASEM I PROSZA żEBYM JAKIS DOKUMENT POKAZAłA:d tak juz jest...

znam takie przypadki, a ze swiata gwiazd to np Doda ma tylko 23 a ja dalabym jej ponad 30 bez zastanowienia. I to nawet bez tego jej makijazu. Taka dojrzala kobieta z niej juz jest, mimo ze inne w jej wieku to nieraz jeszcze \"dziewczyny\", ktorym piwa nie chca sprzedac bez dowodu ;)

Gość
a u mnie na odwrót :classic_cool: Mam 30 a dają mi 24 wszyscy ;)

Gość to czesto rysy twarzy
dedyduja o tym, czy ktos powazniej wyglada czy duzo mlodziej.

racja...rysy twrazy maja duzy wpływ ..a niestety nie da sie ich zmienic za bardzo

Gość cyniczek.....
A ja mam lat 27 a nawet jak kupuje piwo to sie o dowód pytaja:)

Gość Znam ten problem
Mam tyle lat ile mam, od ok. 10 lat wyglądam prawie tak samo. Kiedyś narzekałam, że wyglądam starzej niż jest w rzeczywistości, ale teraz - gdy zegar się dla mnie zatrzymał - jest super. Ale prawdą jest, że służbowy strój i stonowane kolory postarzają, tak samo ciemne włosy i jasna cera, a także przeważający brak uśmiechu na twarzy. I tak wiek człowieka widać po oczach.

Gość FRHD
GOSIA ANDRZEJEWICZ I DODA WYGLĄDAJĄ BARDZO STARO, JA JESTEM OD NICH STARSZA O 2 LATA A WYGLĄDAM MŁODZIEJ

Gość może lepiej powiedz
a ja mam 28 lat i wyglądam na 23 góra :-P Moja mama ma 54 lata a wygląda jak niejedna 45 latka:-)

Gość ja mam 32 a daja mi 25-27
:D Moja siostra jest lepsza, bo ma 47, a nikt jej nie da wiecej niz 40... :D

Gość Salina
A jak sie poznaje wiek po oczach?? Czym sie roznia oczy np. 35 latki od 25-latki? bo jesli chodzi o zmarszczki wokol oczu, to mnie sie juz robia a nie mam jeszcze 25 lat, a moja kolezanka w pracy ma 39 lat i ZERO kurzych lapek i ma oczy mlode jak 20-stka, gladka skora bez bruzdek. Nie, nie robi botoxu, bo juz o tym z nia rozmawialam i widze, ze marszczy sie normalnie ale jej to nie zostaje na skorze w postaci siateczki zmarszczek. To czemu mi zostaje????!!!

Gość coz
....geny ;)

Gość marchewka07
czuje sie staro ---> moglaś powiedziec swojemu koledze, zeby lepiej spojrzal na siebie, bo nikt nie ejst idealny. wspolczuję ci chamowatych kolegow, na twoim miejscy bym sie z takim nie zadawala! pozdro

Gość marchewka07
czuję sie staro --- nie pij alkoholu, nie pal, nie farbuj wlosow, maluj sie delikatnie apna pewno mlodziej bedziesz wygladać! a i jeszcze nie opalaj sie i nie chodz na solara

Gość oco
mam 25 lat a wyglądam na 19