Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zauroczona na maksa

bawilam sie z nim cala noc a on nawet nie poprosil o numer telefonu

Polecane posty

Gość zauroczona na maksa

W sobote prawie sila zostalam wyciagnieta przez kolezanke. Tam poznalam chlopaka i od momentu jak sie poznalismy nie odstepowal mnie juz na krok. Razem tanczyliismy, przytulalismy sie, szeptal mi jaka jestem piekna, jak go podniecam (nie doszlo jednak miedzy nami do stosunku), jak na niego dzialam....cala noc czulam sie jak piekna krolewna. Myslalam ze skoro taki zauroczony to cos z tgo bedzie a on...na koniec zabawy podziekowal mi tylko za tak cudny wieczor, czule pocalowal i poszedl nie pytajac nawet o numer telefonu lub czy chcialabym sie z nim umowic. Teraz nie moge sie na niczym skupic. z jedne strony przezywam wciaz taniec z nim, jego pocalunki, objecia, z drugiej czuje sie wykozystana choc nie doszlo miedzy nami do seksu. Jak on mogl tak zrobic? szeptac ze jest mna oczarowany a potem od tak sobie pojsc?

Gość opowieści z zielonego lasu
bo pewnie ma laske ,która akurat uczyła się do sesji...

Gość suchy patyczek
Tomek Ty czubie... :o naprawde powinienes sie leczyc :o

dobrze ze nie doszło do stosunku , zaoszczedziło nam to nowego tematu \'wykorzytał mnie i zostawił\' albo \' boje sie ze jestem w ciazy\' a ile wypiliscie? a dlaczego niby zabawa w klubie miała by zobowiazywac do czegos wiecej???

Gość zauroczona na maksa
Nie doszlo miedzy nami do niczego (oprocz przytulan i pocalunkow), ale masz racje czuje sie jak lafirynda. Z tymze on kiedy bawil sie ze mna narawde sprawial wrazenie oczarowanego mnie. Nie odstepowal mnie na krok. Jak musialam isc do WC pytal czy wroce, bym nie uciekala od niego...ujal mnie. Plakac mi sieteraz chce. Juz dawno nikt mnie nie obejmowal, nie mowil ze jestem piekna. Wczoraj to wszystko odzylo, dzis zas chodze jak struta. wspominam kazdy szczegol z wczorajszej nocy. jestem jak w transie czy naprade faceci musza byc tacy okrutni czasem?

Gość zauroczona na maksa
Nie chodzi o to ze wspolna zabawa ma do czegos zobowiazywac. Po prostu w klubie wydawal sie byc oczarowany mna, wciaz mi to mowil, chodzil za mna, obsypywal kompelemtami. nie byl to jeden taniec czy zwykla pogawedka i dowidzenia ale on mnie oczarowal po prostu, rozpalil do bialosci moje zmysly. Wiem, ze nie byldo niczego zobowiazany, ale dlaczego tak zrobil? Najpierw mnie oczarowal, obejmowal, calowal, przytulal, szeptal ze jestem przecudna i go powalam a potem tylko podziekowal i sobie poszedl jak nigdy nic. a mnie zostawil w takim stanie:(((

Gość a ty Summaries jesteś
smutnym i zgorzkniałym kawalerem ,który nie ma pojęcia co to zauroczenie...🖐️

Gość lula..
ciesz się z milych chwil i nie płacz, że nie wziął telefonu drugi raz młodym się nie jest a co przeżyłas to Twoje tylko go desperacko nie molestuj o ten numer:o🖐️

Gość zauroczona na maksa
nie mam go jak molestowac bo juz pewnie nigdy nie zobacze. pojawil sie nagle w klubie a potem znikl i tyle:((

Gość bo taki jest ten swiat
do zauroczona-> musisz do tego przywyknać, bo faceci w tych czasach postepuja, szepcza czułe słowka a potem dzieki pa i slad sie po nicj urywa, tak jak ktos napisał pewnie ma laske albo poprostu lubi sie tak zabawiac dziewczynami,

Gość lula..
eee, nie płacz po chłopie...:o nie warto beczeć po chłopie....

hmm wg mnie jego zachowanie było dość dziwne... może chciał coś więcej a Ty mu tego nie dałaś ? więc nie żałuj... Ty wygrałaś a on okazał się świnią... ;)

Gość lula..
moze byłaś tylko plastrem na samotny dzień zresztą ....:o

Może go jeszcze kiedyś spotkasz. Wbrew pozorom świat wcale nie jest taki ogromny... :)

Gość lula..
tak, tak cola to podstawa.....:osłucham Tomcia.....:o🖐️ wie co mówi....:o

Gość ddsaadas
wymacal panne , stwierdzil ze ma za maly biust wiec doszedl do wniosku ze nic z tego nie bedzie bo jakby mu sie podobala to by ja przelecial bo po tym co pisze to mysle ze ona by sie zgodzila skoro pozwolila sie po 5 minutach macac i calowac :D

Gość lula..
właśnie:D.....powiem więcej: za colę to można nawet SIĘ dac pocałować.... ups, ale obciachu sobie narobiłam...co...😭

Gość lula..
widzisz lesiu, teraz już wiesz co robić ;)

Gość lula..
w ostateczności za piwo....:P

Gość lula..
a no chyba że...:D tylko ze jak taki kiepsko całuje, to ja się na całusy nie godzę ;)🖐️

Gość lula..
dobra, to ja też się przyznam: też się dałam całowac i obmacywać swego czasu ...za colę ;)🖐️