Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zauroczona na maksa

bawilam sie z nim cala noc a on nawet nie poprosil o numer telefonu

Polecane posty

Gość joljoljoljol
zauroczona, czy on mial na imie Michal??

Gość lula..
no ba...;)

hmmm może chłopczyna zna jeszcze jakieś inne tajniki zrywu ??? bo on przecież taaaaki doświadczony.... ;) no gdzież ta cola bo mi sie chce !!!! :D

Idzie sobie facet koło śmietnika i patrzy - baba leży w śmieciach. Podchodzi i pyta. - Babo, ty żyjesz? - Żyję - odpowiada baba. - A rusz nogą - mówi facet. Baba ruszyła. - A rusz ręką - facet znowu. Baba ruszyła. - Kurdę! - krzyczy facet - Całkiem dobrą babę ktoś wyrzucił!

Gość lula..
w zasadzie to gdyby nie ta cola to wiecie ...

Gość lula..
zauroczona na maksa--> a w ogóle to po co Ci taki łatwy facet, co od razu całuje? zapomniałam spytać...

to świat już by dawno nie istniał.... ;) no gdzie ten nasz mentor ? dr nauk poznawczych ?? ej Sumuś gdzieś sie podział ? ! ?! bo my nie wiemy co po coli cza robić !!! :D

Gość lula..
dziewczynalat20-->masz, poczuj moje ;) ps.co prawda nie gustuje w dziewczynach, ale kto wie, kto wie....😭

Gość sstudentkafinansów
a to ja juz wiem czemu ostatnio koleś w klubie chcial mi colę kupić.... ale w sumie nie owijał w bawełnę on od razu spytał ile musiał by czekać żebym się z nim przespała aaaaa czyli ta kola miała przyspieszyć ten proces hehhehehhehe biedaczek sie nie doczekał bo wyszłam do toalety...... i juz nie wróciłam :) a tez sie tak zachwycał i nawet nr tel chciał...

Gość lula..
wiecie ja to sobie myślę, że im też jest miło mówić Wam miłe rzeczy...:) ...łaski nie robią w sumie....ech...

Gość lula..
Leszek...czuje się zdemaskowana 😭 skąd wiedziałeś??? zapomniałam hasla do tamtego nicka .....:o

Gość lula..
...tylko trochę żal tej zarwanej nocy tak mi przyszla taka refleksja do glowy jeszcze...:o ale juz Cię nie będę dołować...

Gość lula..
cholera, mam jakiś wyrazisty styl pisania.... jak ten pisarz jaki wybitny...:o.... no skoro przyjmiesz wszystko na klatę....:classic_cool:to w zasadzie... a może Ty coś opowiesz Leszku ?;)

Gość lula..
rany, a czemu masz taki nick?? wilku.....:D

yyy czemu taki ? hmm kiedyś był inny ale ten sie lepiej na ślipia rzuca :P zauważyłem że tu na kafe dużo od nicka zależy, przynajmniej na początku... ;)

Gość lula..
idę się pluskać w piaanie..;)...to jakbym miała pójść do łóżeczka i nie zajrzeć już dzisiaj to się żegnam i życzę dobrej nocki;), bo jutro do pracy wstać trzeba....😭;)

Gość lula..
milłych!!!;)