Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o ja biedna

o ja biedna

Polecane posty

Gość o ja biedna

jak mi smutno , złapałam doła i niewiem czemu , mam kochanego meza i dziecko a ja łape doły , mialyscie tak

Moje dzieciatko w drodze...ale tzw.doły ,ktoich nie ma? Doły nie biorą sie bez powodu....czymś ,musisz sie martwić,nie widzieć sensu czegoś,czućsie niedowartościowaną itp.To dobrze ,że masz blikich ,ktorzy Cie kochają np.meża i dziecko ,nie oznacza to ,że nie masz prawa do tzw.gorczych dni ,czy też dołów typu egzystencjal - wierz mi ja też takie miewam.Ja naszczescie dziele sie tym z mezem i on potrafi mi łopata do głowy nałożyć tyle optymizmu zeby do nastepnego razu starczyło :) A u Ciebie jak jest? Co sie dzieje ze jest tak Ci smutno? Tym czasem życzę CI radosci życia .MELKA-P :)

Gość o ja biedna
niewiem co mi jest , poprostu złapałam doła , nawet wydaje mi sie ze jestem złą matka , jak powiedzialm mezowi to sie usmiał a potem powiedzial ze jestem najlepsza matka , ze nawet on takiej nie miał a jest jedynakiem , a mnie nadal smutno

ej ,gówa do góry kobieto!:) dobrze ze Twoj jest przy tobie \"chwile\" słabosci to ludzka rzecz,moze przechodzisz ciezki okres moze to rodzaj depresji ? nie wiem jak długo utzrymuje sie twoj stan ,a moze to chwilowe? W jakim wieku jest Twoje dzieciątko ?Moze powinnas sprawic sobie jakas przyjemnosc zeby poprawic nastrój ? a potem małymik kroczkami i do przodu .Głowa do góry musi byc dobrze zobaczysz :) Pozdrawiam .pa:)