Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikika

kolczyk w nosie

Polecane posty

ja mam - zrobiłam go 11 lat temu wtedy było cool - sensacja na cała szkołę - łącznie z uwagą i nie wpuszczeniem do klasy przed wredną malpę matematyczkę teraz czuje się z nim troche głupio, bo latka lecą, ale wyciagnąc nie mogę, bo jak wyciągam i patrzę na tą japę to mi sę odechciewa i wsadzam spowrotem

Gość zrob sobie ten kolczyk
a nie moglaby sie np znajomych spytac, rodziny itp. zamiast zakladac kolejny niepowazny topik? a z tego co ona pisze to wynika ze jest do tego kolczyka juz przekonana. wiec po co pyta?

Gość kikika
PARIS HILTON ale chodzi Ci, ze dziure masz czy cos?? czy nie podoba Ci sie jak wygladasz bez niego??

Gość noooooo
taktu mam mnostwo i nie jestem zacofana! kolczyk w nosie jest niefajny. i nadal mi sie kojarzy z krowami!

Gość kikika
chcialam zalozyc topik, mam takie prawo i nie musze sie z tego tluamczyc! nie chcesz nie wchodz!! chyba sie wyrazilam jasno

chodzi o dziurke ktora po nim zostaje wkurza mnie, makijazem nijak zamaskowac no coż - błędy młodości więc się zastanów :)

Gość kikika
dziekuje, wyrazilas swoje zdanie. nie masz kolczyka, wiec mi w niczym nie pomozesz. ZEGNAM

Gość zrob sobie ten kolczyk
do brunetki--- dziekuje:)

Gość kikika
to dziurka nie zarasta???

Gość nooooooo
a czemu niby nie mam taktu? ja np nikogo od krow nie wyzywam! powiedzialam tylko ze mi sie kolczyk w nosie z krowami kojarzy. autorka tego topiku z krowa mi sie nie kojarzy, bez wzgledu na to czy bedzie miala kolczyk czy nie.

moze ona zarasta, tzn napewno zarasta bo moja kioleznaka juz od lat nienosi i ma tylko malutki slad, ale wudiczny - tzn jak ją zobaczyłam to od razu wiedzialam ze miala w tym miejscu kiedys kolczk ale mi brakuje samozaparcia zeby z ta dziura pochodzic

Haris Pilton moze cos zle odwalil bo to bardzo dziwne...fakt ja mam kolczyk dokladnie od 2.5 roku ale jak wyjmuje to tylko na chwile bo po dluzszym czasie mam problemy z wlozeniem go spowrotem siortra ma tak samo...a dziurka jest naprawde maleńka...

odwalil nie odwalil dziurka zostaje nawet po fachowym przebijaniu!!!!!!!!!!!!!! punto pelota

moze to ja po prostu przesadzam :) reaguje tak na wszystkie niedoskonałści na twarzy tez mam problemy z wlozeniem i wyciagnieciem go napewno nie jest wielkosci trzeciej dziury od nosa :)

....zrobisz co bedziesz chciala to ty bedziesz nosila kolczyk wiec to ty musisz podjac decyzje o zrobieniu dziurki...papa🖐️:) ...ŻYCZE UDANEGO PRZEKŁUWANIA!!!...

....zrobisz co bedziesz chciala to ty bedziesz nosila kolczyk wiec to ty musisz podjac decyzje o zrobieniu dziurki...papa🖐️:) ...ŻYCZE UDANEGO PRZEKŁUWANIA!!!...

Gość podpinaczka
to ja sie podepne i zapytam bo moze ktos ma kolczyk w jęzorku......jak długo sie to goji i czy bardzo bolesne jest samo przekłucie?

Gość nooooooo
nie wiem ale kolczyki w jezyku nie kojarza mi sie z krowami. zeby potem nie bylo!

Gość podpinaczka
hahahahaahah ok zapamietam....i sie trzepiac nie bede........:classic_cool:

Gość noooooo
dziekuje ci

Gość yeeeeen
nudny jest kkolczyk w nosie bo za duzo ludzi ma ;)

Gość gremlinka
Słuchajcie a jak to jest?Przebijam nos w salonie i oni mi odrazu kolczyk dają czy mam swój przynieść?i potem jak się zagoi to moge go wymienić na inny, ale czy muszę? I jak z chodzeniem na basen czy kąpaniem się w jeziorze?