Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikika

kolczyk w nosie

Polecane posty

Gość matka swojej córki
Nie czytałam całego topiku, ale wiem cos na ten temat kolczyka w nocie - moja córka ma. I nosa nie przekuwa się pistoletem tylko igła z wenflonem na którm mocuje sie kolczyk a potem przeciąga go przez dziurkę w nosie. Nie wygląda to przyjemnie, ale nie boli tak, jak boli klczyk w pępku :)

Gość gremlinka
Słuchajcie a jak to jest?Przebijam nos w salonie i oni mi odrazu kolczyk dają czy mam swój przynieść?i potem jak się zagoi to moge go wymienić na inny, ale czy muszę? I jak z chodzeniem na basen czy kąpaniem się w jeziorze?

Ja mam kolczyk w nosie 2 lata i choc mialam przebijany pistoletem, nie mam wielkiej dziury (choc oczywscie radze, by przebijac igla, gdyz tak jest fachowo) Mysle, ze to fajna sprawa i jedno z najlepszych rozwiazan. jesli chcesz miec subtelnego kolczyka w twarzy. A co do kolczyka w jezyku, podobno dosyc boli (w koncu jezyk jest gruby) i troche przeszkadza... A to co mnie najbardzoje odtraca od kolczyka w jezyku, to fakt, iz moze wpasc do gardla, co grozi uduszeniem :O Ale ogolnie jestem za kolczykami 🖐️

Gość matka swojej córki
Nie czytałam całego topiku, ale wiem cos na ten temat kolczyka w nocie - moja córka ma. I nosa nie przekuwa się pistoletem tylko igła z wenflonem na którm mocuje sie kolczyk a potem przeciąga go przez dziurkę w nosie. Nie wygląda to przyjemnie, ale nie boli tak, jak boli klczyk w pępku

Gość geeees
ja se sama przebijałam i zadowolona jestem :)

Gość do sweet dreams
tak na marginesie: uczyc sie mialas!!!!!!!!!!!!!!!

Gość podpinaczka
Do noooooooo------> prosze bardzo :D a co do tego kolczyka w pępku to iałam przebijane i mnie tak bardzo niebolało, spodziweałam się dużo większego bólu.....

Gość podpinaczka
gremlinka___ oni ci daja kolczyk ale jest tez mozliwosc przyjscia ze swoim tyle że musisz go do salonu poprzucic wczesniej by go wysterylizowali......jak się zagoi to mozesz go wymienic twój wybór.......i nie zalecane są kąpiele w okresie gdy ranka się goi..............ale jak się juz wygoi to hulaj dusza........:P

Gość kikika
najbardziej przeraza mnie, ta dziurka czy ona pozostaje?? bo wiadomo, ze nie bede go nosila cale zycie! a dziurka nie zarosnie???

Gość kikika
?????

Cholera wie czy pozostaje :P Ale moja dziurka jest tak mala, ze i tak bedzie ja ledwo widac jak wyjme... :)

Gość kikika
jak jest z tą dziurką?? a w szkole - liceum jak nauczyciele na to patrzą??