Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

emgie

Krwawienie, się martwię.

Polecane posty

Przyznam, że nigdy mi się to nie zdarzyło. W zeszły poniedziałek skończyła mi się miesiączka. Standardowe 4dni bez niespodzianek. Wczoraj rano zaczął boleć mnie brzuch i dół pleców, jak przed @. Potem było małe plamienie, i myślałam, że na tym koniec. Jednak od tamtego momentu mam już naprawdę porządne krwawienie. Tak jak na początku @, jasna czerwona krew, w sporych ilościach, także skrzepy. Czy jest możliwe, abym znów miała miesiączkę? Albo, żeby to była kontynuacja tamtej, bo że znowu, to dość nieprawdopodobne. I jak w takim stanie pójść do lekarza, skoro nic tam pewnie nie zobaczy. Czekać, i obserwować?

Gość ja mam czasem tak ze
1. dnia okresu mnie nic nie boli. 1 i 2 dzien dosc mocne krwawienie, 3. przerwa - nic nie leci a 4.. pobolewa brzuch i zaczynam znow krwawic i tak do 5. a potem juz coraz mniej, 6. prawie juz nic nie ma

Gość Lucecita dominges
czekaj aż sie wykrwawisz :O

idz do lekarza jesli nigdy tak nie mialas, ale nie martw sie:) 🌻 wszystko bedzie dobrze. a ten ktos co napisal o wykrwawianiu sie to niech troche pomysli zanim cos powie🖐️

Cynizm nie jest w cenie. Zwyczajnie nie wiem, czy ginekolog jest mnie w takich warunkach w stanie zbadac.

Gość aczyaczy
Jest mozliwosc, ze moglas zajsc w ciaze?

emgie, mysle ze przynajmniej cos ci doradzi. w koncu to nietypowe w Twoim przypadku.

Gość ginekolog jest
od tego zeby cię zbadać w każdych warunkach... a gdybys był w ciązy i miałabyc krwawienia to tez czekałabyc aż ustąią zeby on miał przejżyste pole działania??? dziewczyno zasuwaj do lekarza!!!

Nie uprawiałam miłości już dobre 3tygodnie, a jako, że miałam w międzyczasie @, to nie sądzę, abym zaszła wcześniej. Tak myślę, aby poczekać do jutra, i jeśli nic się nie zmniejszy, to pójdę do gina, a jesli coś się zmieni, to spokojnie się zarejestruję i pójdę na termin.

Gość aczyaczy
Emgie - ja rowniez uwazam, ze lekarz jest konieczny. On sam bedzie wiedzial, jak sobie dac rade. To nie jest typowa sytuacja, wiec nie powinnas czekac.

Gość aczyaczy
To, ze mialas w miedzyczasie @ nie musi swiadczyc o braku ciazy. To, co mowie oczywiscie nie jest zadnym wyznacznikiem ani pewnikiem. Natomiast uwazam, ze nie powinnas czekac do jutra.

Gut. Zatem nie będę czekać. I jasny gwint, trochę to deprymujące, że tak się będzie musiał w tym paćkać. :/ Ale dzięki za rady.

emgie, a ten okres, co kończył się w zeszły poniedziałek to:1. ile czasu trwał2. czy były bóle skurczowe3. czy były w nim skrzepy4. czy okres był obfity?

Był taki, jak zawsze. 4dni. 2pierwsze obfite, 2 ostatnie skąpe. Bóle na samym początku, czy raczej dyskomfort w okolicach podbrzusza. Skrzepy a i owszem.

Na Twoim miejscu wybrałabym się do lekarza. Paćkać nie paćkać się będzie - ale niejest normalnym, by miesiączka wystąpiła w niecałe 2 tygodnie po poprzedniej. Coś tu jest nie halo.Jedno z tego nie jest normalną miesiączką, przyczynę trzeba zbadać.