Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to mozliwe

czy to mozliwe???????

Polecane posty

Gość czy to mozliwe

ze po latach brania tabletek okres mi zanikł?

Gość zrob test ciazowy
jesli ciagle bierzesz tabsy mogly one przestac dzialac zrob test

Gość czy to mozliwe
a poco test?

Jeśli 2 razy pod rząd nie wystpi miesiączka należy wykonać test ciążowy i udać się do lekarza. Tabletki nie chronią w 100%ach.

Gość czy to mozliwe
no tak ale gdybym była w ciazy to juz bym urodziła - to 10 miesiąc :) dlatego pytam

...I OD 10 MIESIĘCY NIE BYŁAŚ Z TYM U LEKARZA...?Przepraszam, ale jestem w szoku. Śmigaj do lekarza,bo to NIE jest normalne. I na 99,9% nNIE jest to wina tabletek.

Gość czy to mozliwe
no mam zbyt wielkiego pietra żeby pójsc

No coś Ty, a nie boisz się, że Ci tam coś rośnie?Taką toebiel, na przykład - często da się zaleczyć i to szybciutko - ja to bym się bała nie pójść.Od strachu się nie umiera - a od chorób owszem.

Gość czy to mozliwe
ale ja mam pietra przed badaniem ale tez ze usłysze cos strasznego..

Gość czy to mozliwe
byłam ale tylko po recepte

no to jak to!!! przeciez jak się bierze tabsy to tylko pod \"opieką\" lekarza i należy się co pół roku badać...i jak się dostaje tabsy to tez tylko po odpowiednich badaniach

Gość czy to mozliwe
dostałam bez badan a po recepty chodze tylko do rodzinnego

brak słów poprostu...... musisz iść się przebadać i to jak najszybciej.......ile wogole bierzesz te tabletki???

Gość czy to mozliwe
wiecie u nas w małym miasteczku daje kazdemu recepte i skierowania na jakies badania to bajka

Gość czy to mozliwe
tak powiedziałam ze biore takie.. a chodze po recepte raz na poł roku

ale tabletki to nie cukierki,one w jakimś stopniu ingerują w nasz organizm......trzeba było sie samej upomniec o badania, krew, wątroba hormony......przeciez może być tak że Ty nawet ich zażywac nie możesz......

Z jednej storny zaniedbanie lekarza, ale ma prawo wypisywać takie tabletki. Ale z drugiej jeśli coś się stanie to i tak wina spadnie na niego. Przepraszam, z powodu twojej głupoty.

Gość czy to mozliwe
lat juz mam troche pod trzydzieche

Gość czy to mozliwe
boze a co w tym dziwnego wiele moich koleznek niebyło a tak do rzeczy to słyszałyscie moze o takim skutku długoiego brania?

Nie a raczej o skutku walenia w siebie hormonów których nie powinno się brać, np zbyt dużej dawki. poza tym wiele w tym dziwnego, że nie byłaś. I wcale to nie ejst normalne, że twoje koleżanki nie chodza.

jak to co....jak rozpoczyna się współżycie to powinno się badać,skąd wiedzieć mamy że nam nic nie jest, wiele chorób nie ma wyraźnych oznak......

na dodatek, dzieje się coś od 10 miesięcy a ty sie pytasz na kafeterii? zamiast dawno temu być u lekarza? Dramat. kurcze, średniowiecze.

pzeciez wiadome jest że jak się drugi raz nie dostaje okresu podczas brania tabsow to nalezy iść do lekarza bo to jest już oznaka że coś się dzieje.......a nie czekać 10 miesięcy......być może to od tego i od tego że masz źle dobrane tabletki Twój organizm chyba ma już dośc hormonów

Gość ehh.....
Wierzyć mi się nie chce, że można tak ignorować własne zdrowie... Tabletki od tak.. jak witamny... lekarz nie bo koleżanki nie chodza.. Wstyd. Masz bardzo poważny problem i to na własne życzenie. Na Twoim miejscu to bym migiem leciała do lekarza. Proszę niekreuj stereotypu małomiasteczkowej ciemnoty. Też nie mieszkam w metropolii, a mimo wszystko sobie radzę i mam świadomość co biorę...