Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Seweryn_

Jak przeczytałem ostatnie statystyki dot. dziewczyn w Polsce to ręce mi opadły.

Polecane posty

Gość Seweryn_

Ponad 85% przyznało się, że w momencie utraty cnoty ("1 razu") było pod wpływem alkoholu. Myślicie, że to dobrze być nastoletnią ku..wą ? Potem się dziwicie że mężczyźni z Polski wolą szukać sobie kobiet za granicą. Jak to mówią nie ma dymu bez ognia.

Gość adfd
Seweryn_ kretyn z ciebie

kobieta która traci dziewictwo pod wpływem alkoholu nie jest kurwą,mylisz pojęcia

Gość Seweryn_
Co za powalająca argumentacja. Co - prawda w oczy kole?

Gość Seweryn_
Jest najgorszym rodzajem, bo kupczy swoją intymnością! Upije się i oferuje swoją c..pkę każdemu, kto będzie miał ochotę. To obrzydliwe.

Gość ale dlaczego nastolatki
ja tez stracilam pod wplywem alkoholu, ale mialam 23 lata, na dodatek zrobilam to z moim chlopakiem. Lepiej sobie golnac dla rozluznienia.

Gość taaaaaaaa
Ja przed swoim pierwszym razem z moim facetem z którym byłam 1,5 roku wypiłam szampana. Jestem kurwą nad kurwami 😭

do autora topiku: dlaczego uważasz że kobueta będąc pod wpływm alkoholu podczas pierwszego razu jest kurwą?? to jest ich prywatna sprawa czy są trzeźwe czy nie... a Tobie co do tego??

Gość Żenada znowu
Autorze topiku- jestem głupcem, wiekszosc kobiet przed utrata dziewictwa pije dla rozluznienia lampke czy nawet trzy wina, zazwyczaj jest roamtycznie, kolacja, wino, taniec przytulaniec ... A ty tu takie banialuki wypisujesz, zenada

Gość Żenada znowu
Jesteś głupcem- poprawka

Gość Żenada znowu
I zmartwie cie, bo w tych 85 % ok 90 % to miala wlasnie na mysli- lampe wina, szampana ... zeby rozluznic, to nawet sie zaleca

Gość xvzxzxcv
sexuolodzy zalecaja czerwone wino, szampana wlasnie a do tego podusie pod pupke ;) a sewerynek takie pierdoly pisze, rozumiem wziac cos do siebie doslownie, ale zeby az z taka skrajnoscia he he he