Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowytestament

do fantamena

Polecane posty

Gość nowytestament

jestes oblesny!

Gość Fantamen
Spiepszaj dziadu!

Gość do fantamen
nowytestament----zgadzam się z tobą w 100%...wkurza mnie ten facio....wszędzie się udziela (najczęściej o dziewczynach) a sam jej nie ma...napisał sam o sobie że jest przystojny :O...chyba lustra w domu nie ma :P

Gość pIEKNY LOLO32
ja się chętnie z tobą umówie😘 nie zapomnisz tej nocy;) fantamen

Gość Fantamen
Bujaj się na drzewo do innych małp :P

Gość do fantamen
masz taki chudy ryjek jak szczur...ty paskudo

Gość nowytestament
nie jestem dziadem :D:D po prostu robisz z siebie jakiegos lowelasa marnego :D zero samokrytycyzmu.. ;)

heh dla mnie tez porazka juz gdzies to zaznaczyłam kwestia budowania zdania jak na 29 letniego faceta, do podstawowki sie cofnij:)) spacery do ogródka hehe mam , wciaz identycznie zaczynane zdanie, jak dla mnie to porazka;)) sorry ale nic wiecej do dodania nie mam, a o przystojnosci to sobie pomarz, najpierw troszkę polszcyzny liźnij:)

Gość Fantamen
Beybe29 mlaskaj pytonga

Gość do fantamen
po co pokazujesz zdjęcie kobiety? bezsensu....ćwiczysz..hehe chyba palce na klawiaturze

Jestem przystojnym romantykiem, mam wlosy ciemne blond,mam piwne oczy,mam 1,70cm wzrostu.Ja interesuje sie komputerem i internetem,moje hobby to wedkowanie i zbieram karty telefoniczne, ja slucham muzki pop i dance i troche slucham muzyki techno i tez slucham muzki romantycznej ja lubie sporty, Ja szukam pieknych kobiet i seksownych, i uwodzicielskich, kochajace troskliwe, napalone, romatyczne,moze byc nawet zawodu fryzjerka,z pobliskich miast górnego ślaska wolna i do zwiecia,i kohajaca dzieci moze byc blondynka lub brunetka i bede czekac az do mnie napiszecie dziewczyny pa!. -------------------------------------------------------------------------------- CHODZE NA OGRÓDEK NA SPACER I OGLADAM FILMY NA KOMPUTERZE SENSACYJNE I KOMIEDIE I HORORY the best:D

stylu wypowiedzi nie masz za grosz:) trzeba było kogos bardziej inteligentnego poprosic o twórczą wypowiedz :))) nie ma jak ironia:)

Gość Fantamen
No co no co jest źle?

Gość nowytestament
a wiec dobrze fantamenie.. muzyka romntyczna.. masz na mysli tę z okresu romantyzmu czy My Heart Will Go On Dijonowej Celiny?

Gość Fantamen
Kazik- Celyna :)

Gość Wredniak.
A czego Wy oczekujecie od faceta po zawodówce? :(

szkoda, ze nie widzisz co jest źle i z czym masz problem jezelichodzi o budowanie zdania i zaczynanie chociazby od mam:)) sorry ale Twoj opis nikogo by chyba nie zachęcił, zeby do Ciebie napisać;))) popracuj nad sobą;)

Gość do fantamen
a zobaczcie jaki wierszyk napisał na innym forum Ale czy ta skarbie nie widzisz tych mieśni ? popatrz na te bicepsy, no i na ten oryginalny dres adidosa. Poznasz mnie rybeńko to zmienisz zdanie. Bujniem sie na potupanke dosco-polo, ino puźniej bedzie bobrze jo ci to mowie patrz na tę piękną buźke : http://fantamen.sympatia.onet.pl wszystkie dziołchy ze wsi na mnie leco bez ładu i składu...bezsensu :O

Gość Fantamen
Ale wy głupie baby jesteście a ja szukam mądrych i pięknych dziewczyn!

Gość do fantamen
sam jesteś głupim prostakiem...a skąd wiesz że jesteśmy brzydkie,przecież nas nie widziesz głupku

Gość Konwalijeczkaaaaaa
Wiecie co ? ktoś skopiował z sympatii link jakiegoś chłopaka a teraz ma ubaw i wkleja na kafe jego zdjęcia. żałosne. Pewnie to jego jakiś kolega :/ szkoda komentować nawet :/

Gość Fantamen
Pokaż swój

Gość do fantamen
konwalijeczkaaaaaaaaaaa----on sam dał ten link

Gość nowytestament
nikt Ci nie pokaze swojego zdjecia, bo nikt tu nie potrzebuje swojej reklamy. mamy chlopakow, mezow.. i nie musimy sie w ten sposob dowartosciowywac

Gość Fantamen
Ależ wy jesteście bezdennie głupie dziewoje! :D

Gość do fantamen
ja nie musze pokazywać nigdzie swoich zdjęć...

Gość Konwalijeczkaaaaaa
Jakby sam dał swój link to óźniej nie wstawiałby tej fotki z domalowanym penisem i owłosieniem łonowym. A zresztą jakim trzeba byłoby być kretynem, żeby dać swoje foto na kafe. Mi sie wydaje, że to jednak jakiś podszyw. A ten prawdziwy Fantamen pewnie by się zdziwił gdyby zobaczył co dzieje się z jego zdjęciem. Uraz do końca życia :P