Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i co ja mam zrobić

Jak mam tego użyć.

Polecane posty

a tantum leczy czy tylko usmierza ból?

Gość gfhfgjhf
lactovaginal moze być również używany profilaktycznie zwłaszcza po seksie bo to powoduje otarcia a od otarć pierwszy krok do ponownej grzybicy ja się leczę z tego cholerstwa juz długo i nic nie pomaga na stałe grzybek ciagle wraca

nie myj sie zadnym plynem w ogole odstaw plyny do higieny intymnej zostaw tak ajk skonczysz:-)

Gość hey hey hey hey
Lactovag. kosztował cos ok.20 złotych...nie pamietam...ale jest jakiś tanszy odpowiednik,zapytaj w aptece... zatem mówisz ze moge zurzyc L. do końca robiąc sobie taką kuracje??? pamietam jak wtedy szalałam.pierwszy raz cos mnie dopadło i jak wpadłam do apteki to wydałam chyba 60zł,nawet sobie irygator kupiłam i nie uzyłam ani razu :P bedzie na zaś...pfu pfu co ja gadam,oby nigdy wiecej nic sie nie przyplątało...:O

Ja sie własnie boje nawrotów o ile to jest to... teraz cos mi trochę przechodzi ale i tak pójdę. a ile sie leczy taka grzybice? i czy np jeżeli po kuracji będę chciała brac tabsy antykoncepcyjne to a jakies przeciwskazania?

możesz spokojnie użyć. a taki irygator to dobrze w domu mieć. zawsze może się przydać. ale fakt lepiej żeby takie świństwo jak najżadziej nas odwiedzało :)

Gość hey hey hey hey
polecam jeszcze Clotrimazolum ale globulki!Tylko na recepte niestety...kosztuja ok.3zł no i Clotrimazolum w kremie tez ok w sumie tym sie właśnie wtedy wyleczyłam

dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki bo to dla mnie straszna masakra... dobrze ze mój chłopak jest strasznie Kochany i mnie zrozumiał i mnie wspiera... Ten pierwszy nieszczesny raz jest nagorszy- póxniej człowiek wie co robić... 3majcie sie i dzięki za rady :) NIECH ŻYJE KAFE :D