Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agaula

nastolatki, co się bzykają a potem myslą...

Polecane posty

Gość agaula

wiecie co tak czasem sobie czytam forum dotyczace ciąży i wiecie co???Żałosne, że po pierwsze biorą się za sprawy łóżkowe, potem martwią się,że są w ciąży, ba oni nie wiedzą kiedy się zachodzi w ciąże, zero odpowiedzialnośći. Z to 100% głupoty i niewiedzy na temat antykoncepcji!!! Dziecko to piękny dar, ale traktuje się je jako wpadkę w wieku kilkunastu lat. Zresztą gówniarstwo niech się lepiej uczy, a nie puszcza na prawo i na lewo! co wy myślicie?

Gość no weź
czochraj bobra

Agaula masz sporo racji, jak na przykład czytam wypowiedź panny \"Czy jak mój chłopak miał wytrysk do wanny podczas pieszczot, to czy mogłam zajść w ciąże ??\". To ja się pytam to po co się z nim pieścisz w tej wannie skoro takich rzeczy nie wiesz. Ale to już postęp cywilizacyjny wczesne dojrzewanie wczesna inicjacja seksualna. Ale na to już się nic nie poradzi Pozdrawiam

Gość agaula
szczyt świadmości nastoloatki: "mam problem,mam 14 lat i kochałam się z chłopakiem, jakieś 4miesiące temu, okres niby normalny, ale ja bardzo się boję!!!Pod kolanem wyrosła mi jakaś narośl.Czy to może być ciąża pozamaciczna???" to autentyczny list do redakcji jedego z pism w stylu bravo. Dziewczyna może się i bała, ale ja miałam ubaw po pachy jak to przecztałałam

Gość agaula
ale lepiej wychowana,bo nie ubliżam innym...

Gość kozanostra
pieszcza sie w wannie, bo takie pieszczoty sa fajne. to logiczne. a to, ze pozniej zadaja takie pytania, to nic innego, tylko efekt katolickiej propagandy, za sprawa ktorej w szkolach o antykoncepcji nie mowi sie wcale, a jesli juz, to co najwyzej o metodzie kalendarzykowej, ewentualnie o tym, ze pigulki antykoncepcyjne sa wczesnoporonne, a prezerwatywa ma mikropory ktore przepuszczaja plemniki. (autentyki z mojego LO - lekcja religii i wychowanie seksualne z pania psycholog z poradni psych-ped)

Gość vaerg
ale najlepsze jets to, ze ja tez do konca ne wiem w jakisch sytuacjach moge zajsc w ciaze a w jakich nie..a jakas 14 latka nie jestem.to wynika ze slabego wtajemniczenia przez chociazby szkole w tych tematach.

Gość agaula
zadne wyzywanie sie, chciałam poznac co inni mysla na ten temat

A ja osobiście uważam, że w największym stopniu jest to wina dorosłych. I jeśli dziewczyna z tzw dobrego domu zachodzi w ciąże w wieku nastu lat. To jest to porażka wychowawcza rodziców. Nie szkoły nie kraju, polityki i innych. To rodziców powinno się wymagać najwięcej. Swoją drogą brak wiedzy wychodzi nie tylko u dzieci, młodzieży, u którch to jest jeszcze w miare normalne. Ale o zgrozo wśród dorosłych. Ile pytań na forum i to dorosłych ludzi głównie kobiet o takie bzdury, ale lepiej żeby pytały (i dorosłe i dzieci). Bo nie problem pytać. Gorzej jak uzyskują pokrętne, niezgodne z prawdą odpowiedzi. Krytykujące i oceniające., No ale co tam ja się znam.

Gość upapapapapuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
up up up

co dziwnego w tym ze pytają skad maja to wiedziec jak ich wlasne mamy wstydza sie o tym z nim gadac zazwyczaj...