Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewytrzymam

DA SIE JAKOS POWSTRZYMAC KOTA ZEBY NA LOZKO NIE SIKAL???RATUJCIE SPIE NA SIKACH

Polecane posty

Gość niewytrzymam

Gość niewytrzymam
HELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

Gość roberto s.
musisz mu pokazac gdzie ma sikac, daj mu przyklad:p

Gość urwij mu jaja

czy sika tylko na łóżko czy do kuwety też? czy tylko ty na tym łózku śpisz? ile kot ma lat? samiec czy samica? kastrowany/sterylizowana? chorował na coś?

przykro mi ale wyglada na to, ze masz dziwnego kota... moj od pierwszego dnia wiedzial, ze jest kuweta i do czego sluzy, nie mialam nigdy z nim takich problemow! a moze powinnas go wykastrowac? ile ma lat?

Gość niewytrzymam
to jest kotka ma ok 8 miesiecy od trzech dni ma ruje nie sterylizowana bo mialm isc w tym tygodniu a tu trzy dni temu dostala ruii i klapa musze odczekac, sika do kuwety takto ale jakos tak od 30 maja zaczela posikiwac do plecaka itd kapnelam sie ze jak ma brudno(po jednym sikaniu odrazu trzeba sprzatnac i wtedy przerwala to sikanie na rzeczy i wczoraj jak mnie nie bylo cztery razy na lozko sie zlala dzis kupilam jakis plyn niby odstraszajacy i co znow sie zsikala!!!a kuweta czysta

Gość niewytrzymam
nie wyrabiam z praniem poscieli , choc bardziej mi lozka szkoda nowe i tak zalane do tego mam straszny katar od tych sikow dzis pralam lozko i znow siki , kiedy to sie skonczy mam nadzieje ze opo sterylizacji ale teraz tez musze ja jakos powstrzymac ale jak?

Gość quatro
usiądz i porozmawiaj z tą kotką poważnie.Powiedz jej że jak będzie sikała w Twoje łożko to ty będziesz za kare sikała w jej kuwete. Myśle że poskutkuje

Gość niewytrzymam
ej no nikt mi nic nie napisze moze panikuje a moze cos ma z z moczem czy to znaczenie terenu?ale duze te plamy sikow hhhhm

po pierwsze: czy nie masz mozliwosci zamkniecia pokoju, w ktorym jest lozko? niedobrze, ze nie wysterylizowalas kotki zanim dostala ruje :( czy masz czas sie nia zajmowac czy caly dzien nie ma cie w domu? co do czystosci kuwety - prawda, koty czesto zalatwiaja sie gdzies indziej, jesli maja brudno. mozesz sprobowac zmienic piasek

Gość niewytrzymam
no jest calkiem rozumna ale co do sikania nie umiemy sie dogadac!!!!heheheheh a szkoda dzis ja nagralam jak mowi mama ni do uwierzenia a jednak mam to na kompie

Gość niewytrzymam
mieszkam w kawalerce niestety czesto jestem w domu i sie nia zajmuje wiadomo nie 24h na dobe ale sporo czasu jej poswiecam a z ta sterylka zwlekalam przez szczepionki ktore brala tydzien temu i wet kazal odczekac tydzien i przyjsc tylko ze ona nie poczekala co za pech!!!!!!!!!!!!!!

Gość niewytrzymam
a co do zwirku to po kazdym wysikaniu i kupie wyrzucam zbrylona czesc!!!!!lozko mam zpsikane takim czyms przeciw zapachowi sikow i tym czyms na niby odgonienie zeby nie sikala nic nie skutkuje nawet domestosem lozko pralam dzis

Gość quatro
a czy próbowałaś rozmawiać z rodzicami tej kotki????? Może od tego zacznij

Gość niewytrzymam
hm kotka jest znaleziona w legnicy a ja mieszkam w kielcach!!!!!!

spróbuj odstraszać kotkę cytryną lub cebulą bardzo dobrym sposobem jest spryskiwacz (uzywany tylko w wypadku zlapania kota na goracym uczynku lub np. gdy jest na lozku)

Gość quatro
a czy próbowałaś akumpunktury????

repelex plus -jest to preparat zabezpieczający Twoje otoczenie przed zanieczyszczeniami przez zwierzęta.Zapach odstrasza psy i koty,jest całkowicie nieszkodliwy.Można zakupic u weterynarza.-pozdrawiam

Gość niewytrzymam
slyszalam tez ze mozna lozko skropic olejkiem takim do ciast cytrynowym?jutro kupie zobacze czy dziala

Gość utopic
gada

Gość niewytrzymam
wlasnie ten refeleks dzis kupilam i jakies dwie godziny temu kociczka sie zlala takze nie dziala chyba

Gość niewytrzymam
repelex wlasnie kupilam i lipa

Gość quatro
czy kotka jest swiadome tego co robi??? czy kotka miewa stany lękowe??? czy niezaobserwowałaś dziwnego zachowania????Zwęzone żrenice, ślady na łapkach po igle.

Gość quatro
przeszukaj jej szafke,zwróc uwage na fifki,bibułki itp To może być to!!!!

Gość niewytrzymam
hehhehe tak mysle ze sie narkotyzuje ta moja kochana kociczka!!!!a tak na serio to tak ja kocham jak dziecko jest cudna poza ty sikaniem!!!!