Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

semantis

Mężatki mające kochanków

Polecane posty

Gość trel
z punktu widzenia zdradzonego, nie jest.

Gość kotletossss
liżę jądra dozorcy domu :classic_cool:

dementia ---> czy ja pytalam czy jest w porzadku? chyba rozne posty czytamy... :-o

czym się przejmujesz, takich jak Ty są setki. Zasuwaj przez życie i nie odwracaj sie do siebie. Buźka i pa.

Gość naranjas
semantis....nie słuchaj tych kretynów, zadałaś konkretny temat - właśnie chetnie poznam taką mężatkę....:P

Gość kalbina
naranjas a ile masz latek chłoptasiu??:P

Gość naranjas
Wczesnym świtem przebieram się za żabkę i kicam do mojej wieloletniej przyjaciółki Biedronki. Tam, z patosem, oddaję się intensywnej masturbacji analnej dorodnym pęczkiem rzodkiewek :)

Gość kalbina
no cóz domyslałam się ze jestes młodocianym gimnazjalistom na wakacjach :):):) w spodenkach na szelkach :P

Gość naranjas
Podejrzewam, że gimnazjum nie skończyłaś :). Z taką ortografią to i podstawówkę trudno ukończyć :classic_cool:

Gość kalbina
no cóz z tego co wiem ortografia na studiach jeszcze przejdzie jesli sa to studia dla scisłowców a nie humanistyka....ale takim kiślem zamiast m.ózgu jak u Ciebie to juz byłby poważny problem.... afrykański bębnie

Gość naranjas
Hmmm... ale zanim się pójdzie na studia należy jakoś przebrnąć przez wcześniejsze etapy edukacji. I jak tyś to przeszła niebogo? Obciągałaś za promocję do następnej klasy? I wybacz, ale ścisłowiec, sportowiec, wyplatacz wiklinowych koszyków... brak umiejętności poprawnego wypowiadania się w ojczystym języku dyskwalifikuje cię i nie pozwala na zaliczenie do grona osób inteligentnych. Zwyczajny wstyd, sromota i abominacja...

Gość kalbina
natomiat Twój styl wypowiedzi kwalifikuje cię do grona tych inteligentnych??? :D:D:D:D:D juz dawno nie miałam takiego ubawu szkoda sobie na takiego pustaka war obijac :P

Gość kalbina
nawet nie odczytałes z mojej pierwszej wypowiedzi ze mam ochotę na korespondencje...takis inteligentny....chyba opatrznosc nade mną czuwała ze się nie wplątałam w dyskuję z dnem społecznym:P:P:P szkoda pisac

Gość naranjas
Dnem społecznym? Ja przynajmniej potrafię się wypowiedzieć bezbłędnie i nie przynieść tą wypowiedzią wstydu sobie i swoim szacownym przodkom. Ale widzę, że zabolało. To dobrze. Mniej ruchania a więcej nauki i może jeszcze coś z ciebie będzie.

Gość kalbina
nie zabolało czubku....rozbawiło....alez byka zrobiłam!!!! o rany!!!!! oby taki półgłów jak ty potrafił w połowie pisac jak ja...nawet mi diopiec tymi bluzgami nie potrafisz....takie dno jak ty nawet mnie urazic nie potrafi :D:D Zabolało ciebie dno...bo tylko dno potrafi uzywac takich argumentów w dyskusji.... Jakbym jak ty zamiast pisac odrazu na forum uzywała worda który mi błedy wytyka nie musiałabym narazac się na bluzgi takiego smiecia :D:D:D:D koncze tą czczą dyskusję (szkoda war obijac na byle kogo)

Gość naranjas
Obawiam się, że "bluzgi" i inwektywy "wychodzą" tylko od ciebie pod moim adresem. Argumentów, którymi się tak szczycisz, nie zauważyłem. Widzę tylko stek wyzwisk i bełkot.

Gość naranjas
co za kurwa się podszywa pode mnie!!! ja napisałem tylko 1 komentarz potem ktoś sie podwiesił na moj nick