Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekolada_19

CHCE SCHUDNAC 2-3 kg szybkoooooooo ! mam juz plan ! ktos sie przylaczy ?!?!?!?!?

Polecane posty

Gość czekolada_19

Przytylam ostatnio przez imprezy wazylam 51,5kg rano weszlam na wage jest 54,1kg nie zalamal sie jeszcze bo stwierdzilam ze marudzenie nic nie da. TRZEBA WIZAC SIE DO ROBOTY Juz wymyslilam plan zeby szybko wrocic do starej wagi DZIEN 1 (dzisiaj): (zaporzyczylam z diety 3 dniowej ale tylko 1 dzien bo na nim sie nawiecej chudnie) Śniadanie: grejpfrut lub jabłko, jedna grzanka, szklanka czarnej kawy. Obiad: dwie łyżki tuńczyka lub innej chudej ryby, jedna grzanka, szklanka czarnej kawy. Kolacja: plaster chudego, gotowanego mięsa, filiżanka warzyw gotowanych na parze (buraczki, marchewki, selery). DZIEN 2,3 I MOZE 4 na samych jablkach. Mozna jesc do woli po roznymi postaciami. Trzeba pic duzo wody i zielonej herbaty dzis jest wtorek w NIEDZIELE RANO CHCE WAZYC JUZ MOJE 51,5KG ! I UDA SIE!!!!!!!!!! po tych dietkach przechodze na 1000kcal w celu utrzymania wagi UWAGA! nie nagradamy sie w zadnym wypadku jedzeniem bo jojo gwarantowane! JA ZACZYNAM OD DZIS! KTOS SIE PRZYLACZY? zrzucmy szybko kilogramy! jeszcze w tym tygodniu !!!!!!!!!!!!!!!

Gość czekolada_19
nikt nie chce szybko schudnac?:D

Gość ewcia_2
ja

Gość czekolada_19
kurde kurde kurde zlamalam dzis ta dietke bo zjadlam kilka kawalkow chalki z maslem i 1 loda ale na szczescie oprocz tego zjadlam tylko jablko i grzanke :) dzis rezygnuje z kolacji i moge zjesc tylko 1 grzanke z tubczykiem ale zjem ja ok 17 ewcia a ty na jaka dietke przechodzisz? ja od jutra wsuwam jablka bo pamietam ze na diecie jablkowej chudnie sie szybkoooo :) buziaki

Gość mad world
przepraszam, ale skoro trudno Ci trzymac sie restrykcyjnej diety (a jest Ci trudno, skoro do 13 zlamalas ja juz kilka razy i to pierwszego dnia) to nie lepiej postawic na cos, co nie bedzie dla organizmu takim szokiem? i zgubic te 3 kg nieco wolniej, ale nie odzyskac ich z nawiazka rownie szybko, co chcialabys je stracic? przeciez skoro nie mozesz wytrzymac pierwszego dnia trzydniowej diety, to oczywistym jest, ze po zakonczeniu tej diety rzucisz sie na jedzenie. nie bedzie inaczej... 3 kg to nieduzo. nic sie nie stanie, jak powalczysz z nimi 2-3 tyg. ale za to skutecznie. pozdrawiam i powodzenia.

Gość ewcia_2
chce jutra jabka i woda

Gość czekolada_19
kochana to ywjatkowa sytuacja :) w tym tygodniu wysylam swoje zdjecia do agencji modelek i musze wrocic do mojej wagi. Ona podskocyzla w ciagu kilku dni wiec powinna spasc tez w ciagu kilku dni :) gdyyby nie to to oczywiscie nie spieszylabym sie tak z gubieniem kg... buziaki

Gość czekolada_19
ewcia me too :) a ile dni chcesz jesc jabluszka? ja tam od 2-3 dni. Czytalam na innym forum ze dziewczyna ktora jadla jablka przez tydzien schudla 5 kg. Ja bym tyle nie wytrzymala :D po diecie jablkowej nie rzucam sie na jedzenie o nie! wracam do dietki 1000kcal :)

Gość ewcia_2
musze wytrzymac troche bo musze zrzcic ok 6kg wzrost 160 waga 58 a Ty?

Gość to samo
ewcia_2, agdzie zgubiłaś swoje zero? Wlazło ci do mózgu?

Gość ewcia_2
przepraszam ale nie wiem o co Tobie chodzi, zejdz ze mnie. dziekuje

Gość czekolada_19
heh ewcia ja mam 173 waga dzis:54,1 (MASAKRA juz dawo tak duzo nie wazylam!!) CEL :51,5KG bede na diecie jablkowej az njie osiagne celu lub chociaz wagi 52kg :)

Gość ewcia_2
spoko masz racje:)

Gość czekolada_19
nie dziala mi ten link :P :)

Gość czekolada_19
a co to wlasciwie jest?:)

Gość ewcia_2
taka stronka jak zdbac o ciało i o dietach

Gość czekolada_19
a ja juz ja wczesniej widzialam wiesz:) fajna jest :D ewcia a co dzis jadlas?:)

Gość ewcia_2
wypiłam 3 l wody brzoskiwnia,(1). i troszke makronu z sosem poidorowym a n akolacje zjem 2 jabłka

Gość ewcia_2
brzoskiwnia sos pomidorowy robiony samodzielnie z makaronem i 3 l wody a ty?

po jablkach mozna naprawde tyle schudnac? Az sie nie chce wierzyc - w koncu to sam cukier

Gość czekolada_19
aa wlasnie i powiedz ile masz latek :D ja tyle co w nicku rzecz jasna;)

Gość ewcia_2
21

Gość czekolada_19
ja juz pisalam wyzej :P 3 kromki chalki z maslem i loda maxifruit a do tego jablko i 1 mala grzanka i to wszystko... o 17 zjem jeszcze 1 grzanke z tunczykiem(tak jak jest w planie tej diety 3 dniowej) i koniec na dzis:) A OD JUTRA WCINAMY JABLKA ::D

Gość czekolada_19
Lucy from the block mozna mozna tylko trzeba byc wytrwalym :) AHA JABLKA MOZNA JESC BEZ OGRANICZEN NA TEJ DIECIE. Polecam tez czeste picie zielonej herbaty(cieplej) wtedy sie jest mniej glodnym ;)

przyłączam się :D ale mam inną diete rano jem jogurt i suchary 2 wojskowe lub chlebek bez cukru taki jakby wasa, i obiad max 500kcal a jak się uda to tlyko obiad ważę 47kg a chcę 45;p mam 165cm

apropos jabłek są smaczne, ale zamiast objadania się nimi proponuję cytrusy zabijają głod

Gość 789654123
star_007 mowilas na innm forum ze juz wazysz 45 i jesz wszystko nawet slodycze ale tylko po trochu