Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aNNNiiia

Zniszczyć?

Polecane posty

Gość aNNNiiia

Hej! Mam problem. Jakoś całą noc dzisiaj spać nie mogłam, starałam się nie myśleć ale się poporstu nie da. A więc może przejdę do rzeczy. Jestem ze swoim chłopakiem 3 lata. Dokładnie rok temu w granicach maja-czerwca.. na jego gg napisała typiara. Podszyła się podemnie.. pisała mu że z nim zrywam, że mam innego itd. Mój oczywiście pierwsze co zrobił zadzownił do mnie i spytał dlaczego go zostawiam. Byłam wtedy w szkole.. miałam zajęcia. Widziałam całą rozmowe tej"szmaty" z moim facetem. Gadałam z nią. Nic nioe poskutkowało. Wczoraj sytuacja sie powtórzyła.. tyle że inna wersja. Że zdradzam mojego faceta. Podszyła się pod "rzekomego mojego przyjaciela". Pisała mu takie bzdury że tego się czytać poprostu nie dało. Po raz kolejny ściemniała. Napisałam do niej. Nic nie dało. Mało tego najlepsze jest to że my nie mamy pojęcia co to za typiara. Po raz drugi zmieniła numer gg napisała z nowego. Wczoraj przeprowadziłam z nią rozmowe. Nie ukrywam że padały ostre słowa. Dziewczyna sie bawi moim i jego kosztem. Co powinnam w takich okolicznościach zrobić. Typiara za skarb nie chce powiedzieć kim jest, najwyrazniej sie boi. Podałam jej mój numer telefonu by zadzoniła jak jest taka odważna. Boi się. Zamkneła się na chwilę wtedy. Z tego co wiem typiara jest zakochana w moim. Co powinnam zrobić by taka sytuacja sie nie powtórzyła. Myśleliśmy z chłopakiem o zmianie jego numeru GG ale to bez sensu jak ona napisała że nawet jak on zmieni to ona dostanie spowrotem od znajomych. Wpadliśmy na pomysł by ją olać.. a jak nagle znowu kiedyś odwinie taki numer?? Mój chłopak pierwsze co to odrazu zadawał mi pytanie " jak mu to wyjaśnie itd" ufa mi ale jednak.. Proszę o pomoc. Pozdrawiam

Gość i tu nastaje pytanie
Hej, dziewczyny są tak podłe niektóre że potrafią zniszczyć najpiękniejszy związek. Rok temu miałam identyczną sytuację. Byłam z nim 4 lata. Ona też pisała kłamała tyle że my wiedzieliśmy kto to jest ( to była jego była ). Nie podejrzewacie że może to być jego była jakaś?? Aniu nie będę Cię zamartwiała, ale w moim przypadku było tak że ja nie wytrzymałam i odeszłam. Miałam dośc tej durnej zabawy. Odeszłam. On z nią nie jest. Mnie prosi bym wróciła, ale nie umiem boje się że koszmar znwou wróci. Typiara odemnie za swoje dostała.. odczepiła się na chwilę:( teraz wiem że podobno go już nie męczy. Ale ja nie chce. Nigdy nie chciałam mieć rywalek. Kocham go pragne wrócić ale się boję. Jeśli masz mocną psychikę i nie siądzie ci za szybko to walcz z nią. A jeśli nie daj spokój. Zostaw go bo tylko będziesz się męczyc:( szkoda.. one niszcza zwiazki pamietaj o tym.

Gość jojo se se
glupiego chlopaka masz

dodam jeszcze że ona chciała abym go zostawiła.. i dopieła swego.

Gość a ja mam taki pomysl
Olac. Zaznaczyc w gg opcje nie przyjmownai wiadomosci od numerow spoza listy. Nie zwracac uwagi. Nie dyskutowac. Nie rozmawiaj z nia. To tylko ja nakreca i prowokuje. Dobrze Ci radze, Podam przyklad. Moja ciotka sie rozwodizla. Baba, z ktora zdradzil ja jej maz przyjezdzala razem z nim do jej domu.Za kazdym razem wysiadala z samochodu, chciala wejsc na podworko i do domu. Ciotka zwraca jej uprzejmie uwage (choc tak naprawde z checia powyrywalaby jej kudly), ze ma do omowienia sprawe ze swoim bylym mezem, ktore jej nie doytcza, wiec niech czeka sobie w samochodzie. Babka probowala wyzywac moja ciocie. Ta (o dziwo, bo gbuzke ma niewyparzona nic nie mowila). A ze to bylo z agranica to zglosila incydent na policje i babk dosala zakaz zblizania sie do mojej cviotki an odleglosc 10 m (serio!)W koncu sie odwalila i mysle,ze te milczenie i pogarda barzdiej ja wkurzylo niz dyskutowanie!!!!

Gość aNNNiiia
-> i tu nastaje pytanie: dzięki za twoją wypowiedz. Tak ja też tego się boję że szybko się poddam. Już kiedyś miałam taką podobną sytuację, odeszłam.. Ale jak narazie jestem twarda i szybko nie poddam się. Najgorsze że narazie nie wiem kto to jest. Zawsze niszczyłam swoje rywalki tym razem udało by mi się, ale tylko wtedy gdy dowiedziałabym sie co to za "su*ka". Męczy mnie to.. ciągle myślę o tym czy ona znowu do niego nie napisze :( nie moge spokojnie z tym zyc:( było raz drugi.. niedłguo nadejdzie trzeci :( boje się ......

Gość aNNNiiia
-> a ja mam taki pomysł: okej. Poproszę chłopaka by tak zrobił :) a twoja Ciocia bardzo dobrze zrobiła.. :)

Gość bywa i tak że
ona dopnie swego. Niech twój chłopak zacznie się martwić czy ty go nie zostawisz. Nie wytrzymasz tego. Bo to jest jakiś koszmar. Lecz życzę Ci powodzenia. Daj znać czy sprawa ucichła. ^^

Gość aNNNiiia
-> jojo se se : dlaczego głupi?

Gość aNNNiiia
no mój chłopak mi już raz powiedział że jak sie dowie kto to to nie bedzie patrzył czy to facet czy baba i zapiepszy porzadnie.. ;/ ale my wiemy juz ze to dziewczyna :) latwiej :D

porozmawiaj z chłopakiem. Jeśli on nie chce by go męczyła dalej niech tam gdzie się zmienia statusy ( te słoneczka ) nacisnie " nie pokazuj wiadomości od nieznajomych " i ona więcej do niego nie napisze. Jeśli zapisał jej numer na gg niech zablokuje albo usunie i po sprawie ale pamietajcie o tej pierwszej wersi -> zablokujcie dostep nieznajomym. Ona więcej nie napisze ;) jeśli on chce abys była spokojna to niech tak zrobi:) a jesli nie zrobi to znaczy ze koles chce sie zabawic :( powodzenia

Gość olać ją
olejcie ją widać że Wasz związek przetrwa wszystko a laska jest żałosna i dziecinna

Gość aNNNiiia
no zwiazek jest bardzi silny nie powiem ;) a olac sprubujemy ;)

Gość zostaw go
i bedziesz miala spokoj

Gość chlopakaNNNiii
to ja chlopak Ani , zaraz kochanie powiem Ci ze tu napisalem. A ja wam wszystkim powiem ze ta cala kafeteria mnie wkurza Dla mnie to co sie wczoraj stalo to zaden problem Mam wyjebane na to kto to pisze i czy bedzie jeszcze MAM TO SERDECZNIE GLEBOKO nie mam zamiaru juz z tym czyms dyskutowac sie przejmowac i bede olewac z gory na dol. Dla mnie juz problemu nie ma mam na to serdecznie wyjebane i kochanie przestan sie zamartwiac tym kims Nie pozwole zeby ktos zniszczyl nas zwiazek a jedynie zniszczyc mozemy my go sami Wiesz ze Cie Kocham straaaaaaaasznie mocno i tak bedzie do konca zycia =* Wiec olej ta typiare nie pisz do niej Ja do niej tez odzywac sie nie bede TRZEBA MIEC NA TO WYJEBANE a robienie jakies afery z tego to nic nie da.Pisanie po ludziach i po tej smiesznej kafeteri a Pomysl z gg jest dosyc niezly . Jeszcze raz Kochanie KOCHAM CIE i nigdy nie bedziesz miec rywalki bo jestes jedyna i nie zamierzam Cie na nikogo zmieniac. A ona jak chce to moze moje bobki zdobywac OLEJ TO buski Kocham Cie

Gość chlopakaNNNiii
Ps jeszcze jedno do tej Pani co zostawila chlopaka bo jego byla Cie meczyla Wspolczuje Twojemu chlopakowi , widocznie go nie kochalas jezeli dla takiej bzdury go zostawilas . Nie chce Cie obrazac ale musisz byc miekka faja - bez urazy :) bo nie wiedzialem jak to zinterpretowac Jezeli milosc jest slina to wszystko przetrwa a jakies sciemnianie bylej trzeba bylo olewac i w ogole sie nie przejmowac zyc swoja miloscia. A tak mimo ze ona nie jest znim to i tak czuje sie wygrana bo Ty zmieklas. Szkoda chlopaka i na dodatek dalej prosi zebys wrocila a Ty co ? zlewasz go? mowisz ze kochasz? ale nie wrocisz bo byla cos tam? ZENUJACE Pozdrawiam

Gość ekle
olaj ja a z twoim chłopakiem porozmawiaj poważnie i ustalcie ze jesli by juz doszło z jakiś powodów do rozstania to osobiście mu to powiesza a nie przez gg czy telefon