Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madlena

oboz logopedyczny dr. Der-Staszewskiej-potrzebuje informacji

Polecane posty

jesli ktos z Was byl prosze podzielcie sie wrazeniami. Bardzo zalezy mi na czasie bo musze niedlugo wplacic pieniadze a zastanawiam sie czy warto zainwestowac w to pieniadze. czy daje to rezultaty w leczeniu jakania? ktos poznal osobiscie panai doktor? bardzo prosze podzielcie sie swoimi wrzeniami. Moze znacie jakies fora internetowa gdzie ludzie wypowiadaja sie na temat pani doktor i tego wlasnie obozu? sama znalazlam jedynie ich strone internetowa. Wielkie dzieki za wszelka pomoc!:)

Gość mama 8latka
tez jestem zainteresowana tym tematem. czy sa na forum jakies osoby ktore cos wiedza na temat takiego obozu?

Gość mama 8latka
UP

Gość luuudzie moze ktos jednak byl

Gość pewna pani
up up

czesc, moj chrzesniak byl na tym obozie i widac zdecydowana roznice...nauczyl sie cierpliwosci, odwagi, spokoju, chyba warty polecenia, z tego co wiem to chyba trzeba tym byc z opiekunem, tzn osoba, ktora bedzie pomagac.

marta80 - wielkie dzieki ze sie odezwalas. udalo mi sie w miedzyczasie zobcy troche infomacji, ale zawsze warto dowiedziec sie czego z niezaleznych zrodel:) niedlugo jedzie moj brat, jest juz pelnoletni wiec sam, a ja mam wielka nadzieje ze mu to pomoze. a Twoj chrzesniak przestal sie w ogole jakac? i czy nadal musi cwiczyc? podobno trzeba cwiczyc przez 3 lata, z tym ze z uplywem czasu mozna rzadziej. pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz wielkie dzieki za wpis

Jaka sie jeszcze ale jest bez porownania lepiej, wlasciwie najwazniejsz wniosek to zarowno dla rodzicow i pacjenta to mowic WOLNIEJ. czasem sie zapomina i mowi normalnie i wtedy sie jaka... jak mu sie przypomni i samemu sie do niego wolno mowi to mowi dobrze, ogolnie musze powiedziec, ze ten oboz dal mu duzo, wazne jest to, ze nie przejmuje sie tym, ze sie jaka i nie zwaca uwagi na docinki, jakby ich nie bylo.

aha i jeszcze chcialam dodac, ze to nie ma znaczenia, ze twoj brat jest pelnoletni, po prostu zalecane jest aby byl tam takze opiekun, ktory pomoze w terapii.