Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GŁUPIA KRETYNKA

PIEPRZONA MATURA !!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Stara małpa ... Tak jak ktoś powiedział matura to \"egzamin dojrzałośći\" i trzeba to traktować poważnie ... dlatego proszę ni pisz, że jesteśmy zajebiście życzliwi ... Po prostu stwierdzamy fakty ...

Grancias - ludzie czasem popełniają błędy ... Czasami nawet ci dużo starsi. Sama w życiu popełniłam kilka błędów, więc nie zamierzam potępiać innych ludzi. Szczególnie, jeśli ktoś zawinił chcąc pomóc.

Gość migo
widocznie oni nie popełniają błędów w życiu :o

Gość akurde
ups... ale sie porobiło :( a co chciałas studiowac?

Gość Teees
wspolczuje 🌼czyli masz niezaliczona cala mature? a nie mozesz skladac tam gdzie angola nie biora pod uwage?

A jak na to zareagowala Twoja rodzina? Wiesz teraz musisz wykorzystac ten rok na maxa, moze jakies au-pair za granicą na rok?! podszkolilabys jęz. ang. skoro jestes w nim dobra 🌼 Uszy do gory! Ja sobie tez spieprzylam rok i rok w plecy jestem ze studiami. Nie zmarnuj tak czasu jak ja :O

Gość fdhfgjhghjk
a powiedz ty mi kiedy oni do ciebie z tym dzwonili? czy dyrektorzy szkoł juz znaja wszyskie wyniki z matur ? sama sciagałam i boje sie ze bedą dzwonic, wiem głupio zrobiłam:O i boje sie o kolezanke od ktorej sciagałam ;/ ale jestem pojebana i ten wstyd

Gość liliaaaana
No ale czy to nie jest tak ze skoro jest amnestia to mozesz miec jeden przedmiot niezdany? A angielski jest Ci potrzebny na informatyke? chyba nie na wszystkich uczelniach, moze i bez tego sie dostaniesz? trzymaj sie

Gość fdhfgjhghjk
tak ale przy sciaganiu amnestia nie obejmuje:O

Gość no kiery
odezwij sie jeszcze !

Gość ulaaaaaaaaaaa
wlasnie...co powiedziala dyrktorka? zalicza Ci ta mature?

w piątek wynii. Ja się chyba powieszę!! Wszystko widze wq czarnych barwach

Gość pisz pisz pisz
co ci powiedzieli

Gość maturzystka Agatka
witam, to w szkolach sa juz wyniki matur??

Gość czy oni ci tego nie wpiszą
w papiery? Jeśli tak to możesz mieć problemy z dostaniem się na jakiekolwiek studia :O

Gość O nie zniose tego...
Ogólnie to wszystko co tu pisze autor jest strasznie dziwne,bo wynik matur do szkół publicznych przyjezdzają w piątek około godziny 12.Ogłoszenie ich nastepuje w piątek około godziny 14!Jeżeli powiesz mi,że chodziłeś do niepublicznej szkoły to i tak bedzie to nie realne bo wyniki sa jutro kolo 15 w szkołach nie publicznych!Więc strasznie dziwne to jest....

Gość jkakakak
Boshhhhh!!!.......... dziewczę, pojmij to wreszcie, ze nie "ukarali złodzieja i okradzionego" tylko dwie OSZUSTKI. Ludzie pojmijcie w końcu, że jak się DAJE ściągać to się też łAmie regulamin i to nie jest żadna chęć pomocy. Ten topik powinny wziąć sobie do serca przyszłoroczni maturzyści.

Gość jkakakak
w świeitle prawa obie jesteście tak samo winne. Tyle.

Gość paramama
hm no to przejebane masz ................................. teraz juz bedziesz miala nauczke do konca zycia, szkoda ze takim kosztem... no ale nie rozumiem dlaczego musisz zdawac jeszcze raz ustny ??

A ja nadal nie moge zrozumieć skad ona już o tym wie,bo jest to poprostu nie mozlwe,szkoły nie dostały jeszcze wyników!!!

KU**A, przecież było tu już chyba z 50 razy napisane, że sprawdzający sczaili bazę, dali o tym znać, zadzwoniono do dyrekcji i stąd o tym wiadomo. Przecież to jest logiczne, że ktoś kto te prace sprawdzał, dał znać gdzie trzeba, że sa identyczne.

Nie no autorka topiku załamuje mnie ... dała ściągnąc, a teraz obwinia tylko koleżanke ... Obie jesteście tak samo winne ... no nie będe już dalej pisał ... bo się powtarzam ... Ludzie, a dyrektorka nie dostała wszystkich wyników matur, tylko te w których \"coś się nie zgadzało\" !!! Zastrzeżenia co do matur przeprowadzanych w danej szkole przychodzą wcześniej ... stąd ta cała sytuacja z autorką topiku ...Wszyscy pełne wyniki dostaną dopiero w piątek ...

Gość rrrr
czlwoeiku wez sie juz odpierdol od autorki tematu bo sapiesz i sapiesz w kolko i nikt juz tego sluchac nie chce

Urzekła mnie ta historia...