Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GŁUPIA KRETYNKA

PIEPRZONA MATURA !!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość GŁUPIA KRETYNKA

W tym roku pisałam maturę i chyba poszło mi całkiem nieźle, ale mam w klasie przyjaciółkę. Przez cały czas w szkole pomagała mi z matematyki i fizyki. Poprosiła mnie żebym jej pomogła na maturze z angielskiego bo jest z niego bardzo słaba. Tak się stało, że na egzaminie siedziała za mną.Odpisała prawie pół mojego wypracowania. Myślałam, że tam coś w nim pozmienia, ale ona poszła na żywca.... No i oczywiście kilka dni temu to wyszło.Po za tym dziś dzwoniła dyrektorka i mamy się zgłosić do sekretariatu. Była wściekła jak cholera, zresztą się nie dziwię. Nie wiem co mam robić.Ja się chyba powieszę.

Gość migo
a wyniki matur nie będą znane dopiero w piatek? ale rzeczywiście świństwo :o

Gość migo
w sumie nie ma jak udowodnić, że to ona spisała od Ciebie a nie na odwrót :o

Gość migo
słyszałam, że w czwartek będą znali, ale jeszcze nie teraz

Gość migo
no jeśli unieważnią, to matury chyba nie zdacie, a może obejmie was amnestia? nie wiem jak to teraz jest

Gość migo
ale chyba za rok :P

Gość migo
jeśli się przyzna to może Tobie pozwolą pisać ... ;)

Gość migo
jesli obejmuje, to idź na studia, na których nie patrzą na angielski i po sprawie :P

Gość migo
a kiedy macie iść do tej szkoły? nie panikuj na razie, dowiesz się co i jak i już

Gość migo
ale w sumie jeśli tamta się przyzna, to autorkęmożna uznać za niewinną :P przecież nie dała ona swej pracy pod nos koleżance

ale ja nie kapuje skad ona wie ze to wasze prace jak one sa kodowane jakims tam kodem a nie z imienia i nazwiska????

Gość trururt ...
Nawet jak koleżanka się przyzna to po ptakach ... matura i tak nieważna ... Zarówno ściąganie, jak i umożliwienie komuś ściągania, jest tak samo karalne ...

wez nie chrzań jakoś sparwdzili hehe dobre to jest kodowane i nie da sie sprawdzic czyje to i tak masz nie zdane wiec ucz sie na przyszły rok

matko jaka ty jesteś głupia a jaka masz pewnośc ze ten angoll był by zdany tak masz racje zabij ja a pozniej siebie trzeba było wczesniej myslec

Gość trururt ...
Nie wiem czy unieważniają całą maturę czy tylko ten przedmiot ... Jak sprawdzili ??? A normalnie ...Przecież pracę z jednej sali są umieszczone w jednym worku i sprawdzane przez jednego nauczyciela ... więc trzeba być debilem, żeby nie skapnąć się, że praca, która była ostatnio oceniana, jest identyczna co poprzednia ...

Gość anna657
Karolina,wez ty sie juz odchrzan od dziewczyny,dobra? Ona nie napisala tu po to zeby wysluchiwac twoich durnych wywodow.Po co ja straszysz?! Autorko,nie przejmuj sie na zapas.Jakos nie chce mi sie wierzyc,ze uniewaznia cala mature.Jezeli klezanka sie przyzna i bedziesz miala troche szczescia to i angola ci zalicza.Zalezy tez jak wypadlas z innych przedmiotow i czy wczesniej mialas dobre oceny.Nauczyciele tez ludzie,uwierz mi.

Gość anna657
Dziecko,zostaw juz ten temat jezeli nie masz nic sensownego do przekazania.Twoje dywagacje swiadcza o tym,ze to wlasnie ty nie zdalas matury.Czyzby kompleksiki???

Gość anna657
Autorko,napisz koniecznie jak to sie skonczylo.Bede czekac na info.Nie martw sie!

Gość Całuśnicaaaaaa
na Twoim miejscu, tobym tak zrąbała koleżanke,że aż by trzeszczało. Niech się przyzna przed Dyrektorką, że Ona zżynała!! chyba bym ją rozniosła jakby mi unieważnili maturę:/

przeciez podaje sie pesel swoj na karcie egzaminacyjnej, w bazie waszej szkoły napewno jest to spisane gdzies... nie ma problemu dowiedziec sie kto jest autorem pracy

Gość anna657
Oczywiscie,ze nie ma problemu.Niestety niejaka karolina postanowila zdolowac autorke do cna.Co za dzieci!