Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kociur

odciski, odnioty i zbędna skóra na stopach-JEST SPOSóB

Polecane posty

ja tez czekam, choc wiem, jaka bedzie:-). napisalam ok, nie wiem, o co chodzi. mam male stworki do pilnowania wiec z braku czasu odpisze na maile za dwie godzinki.

Gość no dobra
ten krem jest zeby zmiekszyc zrogowaciala skore piet i ja zetrzec a czym smarowac zeby utrzymac miekkie stopki ,przeciez nie tym samym a nie smaruac niczym skora narasta z powrotem

trzeba po prostu pilnowac potem, wystarczy robic raz albo dwa razy w tygodniu jakies peelingi czy po prostu delikatnie po myciu przetrzec pumeksem, ale tak naprawde bardzo delikatnie. i bedzie wsyztsko OK.

sa tez kremy zmiekczajace ale sa drozesze od tego o zlotowke albo 2, nie ma jednak chyba sensu ich kupowac bo sa inne srodki, cos pisala\"pielegniara\" na tamtym topiku ale nie pamietam co to bylo. ja smaruje kremem tez z faberlica i mam miekkie caly czas ale to sa juz ksozty a ktos pisal ze wystarczy potem nakladac cos taniego, tylko co to bylo? pamieta ktos?

Gość to była m.i.n
nafta albo gliceryna do kupinia w aptece ok 5zł.

o wlasnie chyba tak cos mi sie jakis phantenol kojarzyl,moze sie myle nawet nie wiem jak to napisac wiec wybaczcie jesli jest blad, ale wiadomo o co chodzi

Gość maniaczka kosmetyków
ja tez jestem konsultantką faberlica i osobiscie uzywam kremu KN4, czyli na odciski i odnioty, uzywa też moja mama siostra i brat. jedną tubkę mamy wszyscy, starcza nam na miesiac uzywania a uzywamy kazdy raz w tygodniu. dobre to jest, musze przyznac, nigdynie mialam lepszego środka na zrogowaciala skore. kiedys nawet pojawil mi sie maly odcisk na rece, posmarowalam nim i potem starlam go szczoteczką. kociur podziwiam Cie ze chce ci sie wysylac kremy ale skoro mialas takie problemy ze stopami to nawet to rozmumiem. ja nie mam wielu klientow, w sumie tylko kupujemy na wlasne potrzeby,ale kosmetyki sa ok, lepsze niz avon i porownywalne z vichy. dobre sa tez kremy pod oczy,peelingi i tez krem z lnem do rąk-rewelacyjny. to glownie kolezanki u mnie kupują.nie bojcie sie,ze wam kociur nie wysle albo wysle cos tandetnego, zareczam,ze kosmetyk jest jak najwyzeszej jakosci. bylam czarna ale nie pamietam loginu i hasla wiec zeby nie bylo ze sie podkradam:-),pozdroFko dla calego kaffe

Gość doszedł doszedł doszedł
mi krem, zaraz bede probował,nie omieszkam opisac:-0

ciesze sie ze doszedl, koniecznie napisz jak zadzialal, tylko moze zarezerwuj sobie nicka jak umiesz bo bedzie potem, ze to ja pisze:-(. pytacie sie o kremy do rąk. są dwa z tym,ze jeden mam wyprobowany : krem z olejkiem lnu,ma 100ml, jest wydajny i nie ma efektu tłustej skory. poza tym, rzeczywsicie skora rak robi sie po nim bardzo delikatna i fajna. wsyztskie kosmetyki macie na www.faberlic.pl ten krem tez tam jest. drugi to przeciwko starzeniu sie skory, kupila jedna kolezanka ale jeszce nie widzialam sie z nia zeby wiedziec jaki jest. ale jest mniejszy.

Ja już dostałam kremik w tamtym tygodniu- działa :) Kociur- a można u Ciebie zamawiać inne kosmetyki z faberlica i byś je przesłała pocztą?

no wreszcie kolejna czarna pozytywna opinia!!! tak, jesli chcesz to moge Ci wyslac, obejrzyj sobie katalog faberlica, zamowienie bede robic 2 lipca to do tego czasu mozesz napisac na maila co bys chciala,nie ma problemu,pozdrawiam i dzieki za wpis, moze wreszcie uwierza:-)

Gość ajcik
Kociur, pisalam juz cos na poprzednnim topiku. Jestes najnormalniejsza w swiecie konsultantka, sprzedajaca kosmetyki, oczywiscie, mozesz opowiadac o tym, ze na nich nie zarabiasz, ale kto mial cokolwiek do czynienia ze sprzedaza kosmetykow typu avon, oriflame, faberlic itp wie, ile mozna zarobic...Swoje z tego masz, kupujesz kosmetyki po innych, niz w katalogu cenach. i nawet nie ma w tym nic zlego, wybralas taki sposob zarabiania. jedno, czego nie rozumiem, to z jakiego powodu robisz z siebie matke terese, ktora chce zbawic swiat piet ludzkich na ziemi. w moich oczach dzieki takim bardzo marnym/miernym zabiegom marketingowym masz zerową wiarygodnosc.

Gość no i handel kwitnie.
wynagrodzenie dla konsultantki od sprzedanego produktu waha się od 25-35% jezeli jest promocja zniżkowa jest to zreguły 10-15% . Zapomniałem hasal do swojego pseudo.

juz pisalam kochana w tamtym topiku ze musialam kupic opakowania i wyszlam na zero i dobrze wiesz czytajac tamten, ze wysylam dlatego,ze wiem, co to znaczy miec odnioty i jak to strasznie boli.3 lata nie moglam znalezc na to srodka,nieraz plakalam,bo nie mogłam chodzic, wiec nie wciskaj mi takich glupot. a zarabiam sobie od ludzi,ktorzy kupują tu na miejscu, takie i inne kosmetyki. nie ejst to duzo ale moge sobie za to zamowic cos dla siebie. a na wasze kremy sie zapozyczylam,bo najpierw musialam za nie zaplacic fakture. napisalam nowy temat, bo jak wariatka ciesze sie ze wreszcie moge chodzic i nawet tanczyc co uwielbiam. nie spodziewalam sie ze bedzie tyle zamowien,ze tyle ludzi ma z tym problem. ale co? mam im nie wyslac? przeciez pomaga to wysle i nie wezme za niego wiecej niz sam mnie kosztowal. dla tych, ktorzy nigdy nic dla innych nie zrobili, to moze ciężko pojąc. sprobuj wyciagnac do kogos reke, sama zobaczysz jakie to budujące. jesli masz serce tam a nie kamien. poza tym ,pislaam juz w poprzednim temace,ze dostane teraz znizke i mimo ze krem bedzie ksoztowal 5,90 w katalogu, bede mogla dalej sprzedac go po 5. i co dalej powiesz ze zarabiam?

Kociur: mała rada dla Ciebie, choć nie wiem czy uznasz ją za dobrą i życzliwą... Ale taka naprawdę jest... 🌼 niech ludzie sobie gadają, a po co Ty masz się tłumaczyć z swojego zachowania, niech Cię oceniają, chociaż Ciebie nie znają... Ty znasz prawdę, a ludzieCi zaufali i kupili kremiki (np. ja :) ) Więc nie warto sobie zajmować czasu, tracić go na tłumaczenie się:) Mam nadzieję że źle tego nie zrozumiałaś...

Gość ajcik
oczywiscie, ze dalej utrzymuje, ze zarabiasz i mowie to po raz 3 - raz w poprzednim temacie, drugi raz dzis tu. I nie potepiam, naprawde, nie widze nic zlego w sprzedawaniu kosmetykow, nie lubie natomiast mydlenia ludziom oczu. Przysluge robisz im tym, ze nie ruszaja tylkow z domu, dostaja przesylke pod nos nie wychodzac, nie szukajac. Natomiast fajnie by bylo, gdybys przestala do tego dorabiac emocjonalna ideologie, bo mi to lekko traci żerowaniem na naiwnosci ludzkiej. i tylko k'woli formalnosci - odpitol Ty sie ode mnie i mojego serca, nie wypowiadaj sie dziewcze na temat czlowieka, o ktorym bladego pojecia nie masz. nie masz na moj temat nic do powiedzenia i tak pozostanie. ja jedynie wyciagam dosc oczywiste wnioski z Twoich postow.

ty tez sie \"odpitol\" bo mojego serce rowniesz nie znasz. uwazam rozmowe z Tobą za zakonczona i pozostaje z poważaniem

Gość ajcik
eh, i znowu brak rozumienia tekstu czytanego. Szanowna Moniko, napisalam wyraznie, ze nic do autorki nie mam, wybrala jakis sposob zarabiania i krzywdy tym nikomu nie robi, pracuje uczciwie, zarabia i spoko. chwala Jej za to. brak chwaly natomiast Jej za to, ze dorabia sztuczna ideologie i nie przyznaje, ze na tym zarabia. Tak sie sklada, ze wlasna, prywatna rodzona mama moja byla konsultantka i avonu i faberlika i doskonale wiem, jak wygladaja roznice w cenach katalogklient - jak z reszta napisala 'no i handel kwitnie', zgodnie z prawda. a na temat Twojego serca autorko nie napisalam slowa - dziekuje za uwage - napisalam, ze nie jestes szczera i obie wiemy, ze tak jest. i to jedyne, co w Twej dzialalnosci 'spolecznej' mnie razi.

a wlasnie ze jestem szczera, napislaam o moich problemach i w tamtym topiku napisalam ,ile zaplacilam za opakowania. mam z czego zyc,nie musze zarabiac na ludziahc z kaffe. drugi powod, o ktorym pisalam juz: PO TO JEST KAFETERIA ZEBY SOBIE POMAGAC. DLACZEGO CIEZKO TO POJAC? rzezywsicie nie powinnam sie tlumaczyc bo nie mam sobie nic do zarzucenia. i wiecej nie ruszam tego tematu. dziekuje Monika

Kociur piszesz że się niespodziewałaś że az taki popyt będzie - a czego się spodziewałaś załozyłaś trzy topiki i pisłaś w nich "kto jeszcze chętny bo mi jeszcze ileś tam kremików zostało" Oj Kociur ... nadal czekam na opinie od Blubli

napisalam bo mialam wiecej, a nie wiedzialam,ze bede musiala znowu zamowic. spodziewalam sie gora 10 osob po tamtych 16-tu. widac problem ma wielu z nas i nie warto sie zloscic.

napisalam blubli maila i link, moze przeczyta i wpadnie do nas ze swoja opinią

Gość Izabellla
a czemu ty je sprzedajesz po 5 zł? walnij 7 zł i wtedy bedziesz miec choc 2 zarobku. czemu robisz za darmo cos co sie ludziom nie podoba? tylko tak-po co krzywdzic tych, ktorzy potrzebuja takiego specyfiku... nie dogodzi Polakom chocby cuda probował robić. polska szara smutna rzeczywistosc

Gość a łyżka na to
...niemozliwe!!!

Gość plociuch-a
znowu ten sam belkot ,ze kociurka tak bez niczego pomaga ludziom dbac o ich stopki i przypadkowo jest konsultantka,wiem ze one malo zarabiaja ale nie zostaja nimi aby zbawiac swiata ....stóp!...daj juz spokoj bo flaki mi sie przewracaja!:D:P

Gość ajcik
Plociucho, no prosze Cie. Opanuj sie - serca nie masz? Kamien w klatce piersiowej? Czekaj czekaj - zaraz w katalogu faberlik znajdziemy coś na Twoja przypadłość - odkamieniacz jakiś, czy coś...i wyślemy Ci bez zysków i strat :D

Gość plociuch-a
he,he no to szukaj odkamieniacz do czajnika sie przyda.....:D