Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kociur

odciski, odnioty i zbędna skóra na stopach-JEST SPOSóB

Polecane posty

Gość Kociur powodzenia
na egzaminie!!!!!!!!!!!!

Gość ja raz
nie wiedzialem, jak wam sie do tego przyznac, potrzebuje kobiety, bo sobie ze soba nie radze. taki ze mnie maly zalosny nieudacznik :( eh, co ja was bede sciemnial, jestem denny, a pani w szkole powiedziala, ze moje iq jest ponizej 10 - to chyba malo? :(

Gość ja raz
heh, co jest ze mna? zwierzam sie wam na topiku na temat odgniotow na stopach? zaraz zaraz, czy ja jestem facetem? żonooooooo, sprawdz, czy mam swojego malego siusiaczka na miejscu!! boooje siee!!!!

dzieki, mam nadzieje, że zdam, w sumie to tylko nadzieje hihihihihi, dobranoc!!

Gość Izabellla
oj "ja raz" to widac ze dwie rozne osoby heheheheeh. i po co sie wcinac i robić błoto? ja tez zycze powodzenia i licze na Twoja obecnosc jednak jutro na topicu, czytalam wczesniej o zareczynach to pewnie Cie kociurku nie bedzie. kremik jest super jak wiadomo z opinii reszty forumowiczów. pozdr.

Gość plociuch-a
no wlasnie na allegro jest miejsce odpowiednie na handelek......rozumiem ,ze tam tez pracujesz charytatywnie?:P(oplaty to przeciez pryszcz )

Gość ivcia1333
ej , mozna jeszcze zamawiac kremik????

mozna mozna, dzis zamawiam znowu z faberlica, trzeba pisac na maila

Gość taka se jedna
Ja używam tego kremu i nie widzę poprawy. Nie mówię tego złośliwie, ale zero zmiany.... jak odcisk był tak jest.

moze nie uzywasz tak jak trzeba, musisz przestrzegac tego co tam pisze, a nawet dluzej trzymac krem albo wieksza ilosc,niemozliwe zeby nie pomogl. a moze jest tak duzy ze trzeba czasu. neistety nalezy poswiecic te godzine na to, nie chodzic w tym czasie co jest nalozony krem i zetrzec w odpowiedznim momencie. wtedy na pewno bedą efekty.

Gość ivcia1333
zakupiłam juz na allegro:) dzis wysle przelew

Gość Monisia18
ja mialam gigant odcisk i zlikwidowal. fakt faktem,nic nie pomagal jak sobie chodzilam w klapkach i wiecej bylo na nich niz na nodze, ale jak posiedzialam te 30 minut z kremem na nodze, to w tydzien bylo po sprawie. nie mozna kremu marnowac tylko trzeb apoczekac,zeby zmiekczyl odcisk i powinno byc ok. pozdr.

Kochanie, dzisiaj wysylalam za pobraniem kremy,nie oplaca sie to, naprawde lepiej zrobic najpierw przelew, jeden krem z apobraniem ksoztuje Was az 18 złotych zamiast 10 przy przelewie a 3 kremy az 28. najbardziej sie oplaca przelew, poza tym za pobraniem jest pisania co niemiara, bo to idzie tak jak paczka, brrr, az raczka boli. do tych, ktorzy chcieli za pobraniem wyslalam maila ile to kosztuje i czekam na odpowiedz czy wyslac czy jednak bedzie przelew.pozdrawiam

paczka z kosmetykami juz przyszła, chcialam wyslac dzisiaj ale na poczcie nie bylo prądu(burza) i nie przyjęli, wiec kosmetyki zamowione z katalogu lipcowego wysylam jutro, pozdrawiam

Gość ivcia1333
Kociurku czy wysłałaś mój kremik? bo niedługo wyjezdzam i chcialabym juz go miec:) zamawiałam go przedwczoraj nallegro:0

Gość upuppup
upupup

nie mam czasu na pisanie skladu moze znajdziecie na necie albo jutro napisze, ivcia, napsialam wyzej ze poczta nie przyjela bo nie mieli pradu i nie mieli jak zwazyc, jutro na [pewno beda mieli prad i w piatek przyjdzie kremik, pozdrawiam

Gość to wal
sie na ryj kociuro z tym kremem jak nie chcesz napisac co zawiera:P

\"nie mam czasu na pisanie skladu\" - no bardzo \"profesjonalne\" podejscie :O I dziwisz sie, ze ludzie na Tobie psy wieszaja?

dzieweczka-?> daj luz, ja to mam i jest ok.. a miał u mnie \"nz czym działa/c\" Kociur-> oej, jak będzie chciała sie czepiać to i tak znajdzie sposób.. jak dla mnie bomba.. jeszcze jedno-\'> mam podszywacz, gdyby zaczeła jaakś inna blubla wypisywać cyrki, sprawdź ilość postów, podszywacz ma zadziwiająco mało.. po co komu taki sam \"optycznie\" wyglądający nick to nie wiem, może powinien to skonsultować z lekarzem odpowiedniej specjalizacji :O Kociur 🌻 pozdrawiam..

NIE MIALAM CZASU BO OPROCZ SIEDZENIA PRZED KOMPEM MIALAM JESZCZE INNE ZAJECIA! to jest troche pisania, nazwy sa trudne a ja mam egzaminy .wczoraj 4 godziny spedzilam u mechanika, dlatego nie moglam pisac, bo wlasnie wyjezdzalam, jak Wam odpisalam. teraz jade na poczte wyslac kremy, ktorych wczoraj nie moglam wyslac przez awarie pradu. mam duzo na glowie ale starm sie pisac kiedy tylko moge. Obiecuje ze w wolnej chwii napisze ten sklad, szkoda ze go nie zapisalam, jak podawalam w poprzednim temacie. pozdrawiam

AQUA UREA, PARRAFINUM LIQUIDUM, ETHYXEXYL PALMITATE, PROPYLENE GLYKOL, GLYCERIN, TRIETHANOLAMINE, CARBOMER, ACRYLATES/C10-C30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER,C12-C14 PARETH-7, DIAZOLIDINYL UREA, METHYLPAABEN, PROPYLPARABEN, FRAGRANCE. WAZNOSC 18 MIESIECY. kremy mozna nadal zamawiac. wystarczy napisac. pozdrawiam wsyztskich i ide sie uczyc bo w sobote egzekucja:-)

Gość plociuch-a
blubla a teraz przetlumacz to co napisalas na jezyk polski:P

czy ta maść to z FABERLIC ? Bo widziałam przez ciebie wystawiona na allegro ale juz nie ma, taka w zielonej tubce?

tak, wlasnie wykupili, ale bedzie od nowa, jeden bedzie w zestawie z kremem zmiekczajacym tylko nie mam kiedy na arzie bo sie ucze:-)

Gość chce słonca
kociur--> wyslalam Ci maila teraz odp jak mozesz