Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kociur

odciski, odnioty i zbędna skóra na stopach-JEST SPOSóB

Polecane posty

Gość plociuch-a
no jeszcze nie ukradles mi kolejnego ,wiesz ile mozna miec blizniaczych cho,cho nie zlicze!

Gość no wreszcie
ja to juz chwile czytam i widze ze ty raczej zazdroscisz czlowiekowi,ze ma uznanie wsrod innych i do tego krem z atak malą kwote potrafi pomoc. ja tez wysylam maila a jak skasuja topik to osobiscie zaloze nowy. moja siostra dostala od kociurka ale nie chce mi dac wiec kupie sobie swoj.

nie zbierajcie kobicie nicka,niech gada, przeciez nic innego nie ma do roboty, jak sam nick wskazuje, plecie, wiec niech sobie plecie. I tak nikt tego nie slucha. a zazdroscic nie ma czego, bo raczej wyrzeczenie. przy okazji zabiore dzieciaki na spacer, spotkam kogos fajnego i zrobie przy tym cos dobrego. ludzie, pomagajmy sobie a nie bluzgajmy! zart zartami, naprawde. ja ide spac, polowa materialu siedzi w główce teraz musi sie ulozyc. buzka:-)

Gość plociuch-a
no wlasnie przynajmniej kociurka zna sie na zartach , twoje klientki niestety nie,smutny ten swiat prze takich wlasnie ponurakow:P pozdrowka kociurka!

plociuch, nie o to chodzi, mozna sobie zartowac ale ludzie tu wchodza po to, bo mają problem, chca ten problem rozwiazac,a twoje wiadomosci sprawiaja ze wychodza stad troche zniesmaczeni głupimi kłótniami. to nie ejst potrzebne. chcialabym zarobic na tym, ze wam wysylam te kremy,ale nie potrafie, bo kiedys sama mialam odgnioty, niespelna miesiac temu nie moglam sobie tak po prtu chodzic. a teraz moge i jestem szcesliwa z tego powodu. troche sie namecze tym łażeniem na poczte ale jak to ma komuś pomoc to to zrobie,w koncu faberlic robi sie coraz bardziej znany,niedlugo bedzie pelno konsutantek i bedziecie sobie kupowac u nich a poki co mozecie u mnie i wcale sie nie obraze,jak znajdziecie kogos kto tez wam sprzeda, dobranoc wsyztskim i prosze, bez klotni, nawet w zartach, bo problem jest powazny. Zębatka, ciebie tes sie to tyczy:-)

Gość no wreszcie
jakby nikt nie zaczynal to by nikt nie podchwycil:-). ja jestem tez za zgodą. mi tyż cza tego krymu:-)

witajcie,widze ze przestaliscie sie klocic, jesli wiec jeszcze ktos chce krem to moge przyslac, bo i tak trzeba zrobic drugie zamowienie dla pań z markeciuku:-). piszecie na maila,ze pomogło, ciesze sie. pozdrawiam wszytskich

Gość no i handel kwitnie
Bubla jak tam kremik działa? Widze ze wam topik skasowali.

juz pisała ze dziala. sasowali, no trudno. ja bym skasowala pare innych, no ale... jeszcze mi troche kremow zostalo,wiec wysylam caly czas, wczoraj bylam specjalnie po opakowania, bo mi brakło:-)

Gość no i handel kwitnie
Kociur ja ciebie nie pytałem tylko Blubli ,nie od ciebie oczekuję odpowiedzi , nie widziałem na żadnym topiku żeby Blubla pisała że jest zadowlona i do niej ponawiam pytanie.

Gość moniaaaaaaaaa
no wlasnie, szkoda ze skasowali topik, pare osob pisalo,ze dziala, blubla chyba tez. ja wlasnie dostalam i zaraz zaczynam kuracje:-0

Gość no i handel kwitnie
wczoraj do godzin wieczornych były tylko dwa wpisy i to pomarańczowe blubli nie było .

Gość moniaaaaaaaaa
zębatka tez pisala, a na tamtym topiku bylo kilka, na bank. ja potwierdze dzisiaj, jak tylko wyprobuje, wpadne na topic, teraz ide sie smarowac:-)

wow, ile wpisów, blubla nie pisala jeszce poniewaz wczoraj miala uzyc pierwszy raz, a na tamtym topiku byly chyba ze trzy albo dwa wpisy. poczekajmy, nie kazdy ma czas,zeby tak od razu wyprobowac, bo to chwile schodzi. dalam wam cynk na nowy topik to wpiszecie. cierpliwosci:-)

Gość andzia gandzia
kociur napisz cos o tym kremie, jak działa,jak sie stosuje.nieczytałam poprzedniego tematu a mam problem ze stópkami.

a ja nie mam problemów ze skórą stóp ;) nic mi nie grubieje, wszystko jest śliczne ;) a pumeksu to nie muszę w ogóle używać ;) a teraz atak :P p.s. od czego w ogóle rogowacieje naskórek na piętach? ;)

Gość no i handel kwitnie
Kociur gubisz sie w zeznaniach najpier odpowiadasz w iminieu Bulbli że pisała że działa, kilka minut później że jeszcze go nie stosowała. Wybacz ale ...

tem krem naklada sie na czyste stopy na 30 minut(ja bralam na 40), rozpuszcza twarda skore i usuwamy ja pumeksem badz tarka. ja kupilam taką malą tarke z uchwytem jak szczoteczki do rąk. ona zbiera zbędna skore do srodka i widac efekty, ile się jej starło. skora jest zmiekczona wiec mozna jej usunąc bardzo duzo, co w normalnych warunkach pumeksem czy tarka jest niemozliwe, bo na sucho potem boli i efekty są ale w postaci zaczerwienienia. polecilam go na kaffe bo mialam straszne problemy ze stopami a on mi je zlikwidowal. jesli nie masz w poblizu konsultantki Faberlic to mozesz zamowic u mnie przez maila pod kociur_23@tlen.pl

tem krem naklada sie na czyste stopy na 30 minut(ja bralam na 40), rozpuszcza twarda skore i usuwamy ja pumeksem badz tarka. ja kupilam taką malą tarke z uchwytem jak szczoteczki do rąk. ona zbiera zbędna skore do srodka i widac efekty, ile się jej starło. skora jest zmiekczona wiec mozna jej usunąc bardzo duzo, co w normalnych warunkach pumeksem czy tarka jest niemozliwe, bo na sucho potem boli i efekty są ale w postaci zaczerwienienia. polecilam go na kaffe bo mialam straszne problemy ze stopami a on mi je zlikwidowal. jesli nie masz w poblizu konsultantki Faberlic to mozesz zamowic u mnie przez maila pod kociur_23@tlen.pl

nie wiem, od czego rogowacieje, podobno od butow ciasnych lub na wysokich obcasach, albo po prostu ma sie tendencje do tego. ja np mam tendencje a moj tata nigdy nie uzywal pumeksu bo ma super stopy pomimo ze ma 60 lat.a moja mam przeciwnie. wiekszos cludzi am z tym jednak problem, kazdy pewnie marzy o gladkich stopach, a jesli mozna to zrobic to czemu nie,mnie sie udalo to i wam sie uda. a zolza zazdroszzce ci,ze masz super stopy. co w takim razie robisz na tym topicu? chyba tak zapobiegawczo, tez mozna:-).

Kociur widac jaka z ciebie niedouczona konsultantka, bzdury wypisujesz żeby na piękne i delikatne stopy nakładac(tak zapobiegawczo) krem który złuszcza skóre to może tylko zaszkodzić.

poza tym od kiedy to zluszczanie zbednej skory ze stop jest szkodliwe? a jak ktos ma odnioty to ma do konca zycia siedziec na tylku i nie korzystac z zycia bo jakas pindula pomylila zrogowaciala skore stop z reszta ciala?

Gość rety kotlety
ta dalej wciska te kremy ,o mamo!

to ty przeczytaj co ja napisałam i co ty wcześniej napisałaś do forumowiczki z pięknymi stopami

napisalam,c zy przyszla tu zapobiegawczo w racie czego jakby przestaly byc ladne, nie wsysztsko trzeba pisac, aby ktos zrozumial:-)

kociur,niech spadaja jak im sie nie podoba:-). wielkie mi hallo. słuchajcie,nie chcecie to nie kupujecie, dziewczyna nie bedzie musiala biegac z tym,a jak chce to niech biega, ja osobiscie zaluje ze nie wyslalam ci wiekszej sumy niz to 10 zl (takw ramach podziekowania), bo kremik jest zajebisty, niestety na lewej stopie mam strasznie duze odniotki i dluzej mi zejdzie ale na prawej mam juz prawie gładkie. czy bedzie mozliwosc zamowic gdzies w polowie lipca jeszcze, napisz na maila, znasz:-) jeszce rz dziekuje a glupie pindy nie wierza to niech przeplacają w drogeriach

Gość no i handel kwitnie
ale pisać tez trzeba umieć poprawnie ( stylistyka) żeby ktoś mógł to zrozumieć. Nadal Czekam na opinie Blubli. I zaczerniam swój pseudonim