Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kociur

odciski, odnioty i zbędna skóra na stopach-JEST SPOSóB

Polecane posty

Gość Izabellla
mamy pania filozof na forum o jak milo. Giertych wprowadzil mundurki dla zaocznych, to jeszcze lepsze od łabądzia:-)ale to wsyztsko za chwile nasz pani filozof nam wytlumaczy i zostaniemy oswieceni

Gość ajcik
jestem przeszczesliwa, ze poswiecilyscie mi tyle uwagi, niestety niewdziecznie musze odejsc, obowiazki wzywaja, ale moze jesli watek nadal zywy bedize, uda mi sie ktoregos pieknego dnia wrocic i poczytac o waszych cudach :D :D :D ajcik kleci, Izabelllllla - poziom Waszych wypowiedzi wiele mowi o Waszym wieku, wiec wybaczam infantylnosc - jeszcze Wam wolno :) rozczaruje Was, nie oswiece, jeszcze nie Wasza pora, odkrywajcie na razie cuda kosmetyczne :D ps. dziewczatka, zgubilyscie watek..sprobujcie sie odnalezc.

Gość ...djad
inantylność!!! hahaha przelecialbym cie

Gość Izabellla
wiek tu o niczym nie swiadzcy w twoim i plociuch przypadku wiek szkodzi:-)

Gość ajcik
potwierdzam, jestem głupia pindą, wybaczcie, jestem tak starsznie zakomleksiona i tak mi żal dupe sciksa ze musze do was pisac. ale widze nikt sie nie cche ze mna zaprzyjaźnic:-(

Gość Izabellla
jak ci zal dupe sciska to cza bylo normalnie gadac a nie teraz skomleć. a dla zapominalskich:-temat jest u góry, dziewczyna sprzedaje super kremy na odgniotki i zbedna skorę na stopach, niestety ajcikowi juz nie pomoze bo tam jest grzyb

Gość ja raz
mialem do czynienia z taką "ajcik". niestety zle sie to skonczylo owszem uzywala pieknych wyrazów, wyslawiaja sie jak malo kto,ale niestety: była kiepska w łóżku, nie umiala nic ugotowac, uprac, uprasowac, tez w pracy siedziala i sie tylko"wyslawiala". z takich slow długo nie wyżyłem. schudlem 7 kilo na wikcie pani "piekne slowo" a ozenilem sie z babką, ktora nie umie pieknie mowic, ale potrafi powiedziec: "kochanie, obiad za 5 minut", a nie" ideologicznie rzecz biorąc, nie mogłam nic ugotować, poniewaz pisałam na forum o bardzo waznych sprawach, zreszta gotowanie jest jak dla mnie zbyt infantylne.." itd...

no bo takie to tylko paple za uchem jakies dziwne slowa, ktore juz sto lat temu wyszly z użycia, a do życia bierze sie kobiete a nie jakąs pinde.wlasnie mojemu lubemu nalesniczki bede smazyc:-) calkiem nieideologicznie niech zyja kremy faberlic!!!!

Gość atb34
kociur, dzieki za krem, podaje nicka z poczty, mam nadzieje ze przeczytasz, dziala i to jak!!! poczta mi sie spierniczyła,nie moge wejsc,moze sie jutro odblokuje,ale wez na moj nick dwa kremy dla rodzicow zapisz, bardzo prosze atb34

no wiem, pamietam Cię, ciesze sie, ze pomaga, to jest oczywiste zreszta:-),nie czytalam tych pomaranczowych wypowiedzinad toba bo juz mi sie nie chce, jak ktos chce krem to bedzie wiedzial, co ma zrobic, gdzie wyslac adres itd. ja tez dzisiaj robie nalesniczki, jaki zbieg okolicznosci, hehe, moj mezczyzna uwielbia jesc i to widac po jego brzuszku, a ja taka malutka hehe:-). jesli chcesz zębatka to ci wysle przepis na super sałatke, bo widze ze lubisz jesc.

Gość do pana ja raz
jestes skończony debil kobieta jest ci potrzeban do łóżka i gotowania, tylko zazdroscici twojej żonie. Skupiasz sie na seksie i jedzeniu prostackie podejście do życia

Gość ja raz
a co taka pani "piekne slowo"moze zaoferowac facetowi? zycie to nie bajka ubrana w piekne slowa. TO ŻYCIE-twarde reguly, a z paplania nikt jeszcze nie wyzyl.

kociur-> krem rewelacja, przynajmniej jak dla mnie.. warto było.. męcze się z pietami od lat.. taki genetyczy spadek, a ten krem na prawde pomaga! :) pozdrawiam i dziękuje gdyby takich ludzi było więcej..🌻

A ja dopiero zamówiłam bardziej z lenistwa;) jak z wyraźnej potrzeby bo nie chce mi się siedzieć tyle z nożkami w misce żeby rozmoczyć nogi myślę że za pomocą kremu będzie wygodniej. A Kociur to bardzo miła dziewczyna i nie trzeba zwracać na te pomarańczowe uwagi, najlepiej ignorować to sobie pójdą. My na naszym topiku tak robimy i spokój. Pozdrawiam Kociura i wszystkie dziewczyny z zadbanymi stópkami:D

Kremik dostałam.Za kilka dni napiszę jak działa. Co do samej wysyłającej krem to mogę napisać,że osoba konkretna ,słowna i bardzo wiarygodna Pozdrawiam:)

Gość no dobra ale
kremik na pozbycie sie zrogowacenia to jedno ale inny powinien byc na podtrzymanie efektu aby skora tak nie narastala i nie pekala ,wiec jaki to powinien byc krem?

ten kre, jest doskonaly na odciski, odnioty i nadmierna skore na stopach, efekt jest zadziwiajacy bo latwo sie go dzieki niemu pozbyc. szczerze przyznam ze raz na dwa tygodnie uzywam go dla efektu poftrzymania ale dlatego,ze mam do niego latwy dostep, rownie dobrze podzialaja na pewno wasze sposoby z parafiną bodajże. pisaliscie to juz na tym topiku.

Gość ja raz
i w sumie czas przyznać ze jestem sam, jak ten niechciany odgniotek na stopie, moja baba, co mi prala i sprzatala a mowic nie umiala, znalazla sobie jakiegos co podobno jej sluchal. a teraz marny moj los. TWARDE REGULY.

Gość ja raz
ty wstretny podszywaczu. wcale nie jestem sam, a moja kobieta jest zajebista. nie gadamy w sumie za wiele, bo ona nie umie mowic - jak pisalem, ale za to robi zajebiste mielone, prasuje w kancik. jestem szczesliwym facetem :) spelnila moje wszystkie ambicje, zadnej innej bym nie chcial. bo co bym robil z taka, co mowi???

Gość rety ale poziom intelektualny
robi zaj...ste mielone . Żarcie i sex jak u zwiarząt

Gość ja raz
dwie powyzsze wiadmosci nie naleza do mnie, ja jestem bardzo szczesliwy. a mielone owszem mniam mniam:-)

Gość do kociur
masz zapytanko na skrzynce

dla zainteresowanych: za wyslanie jednego kremu za pobraniem liczą sobie na poczcie 13zł

aha, jutro(sobota) jade na egzamin i nie wiem, o ktorej wroce, ile to bedzie wsyztsko trwało, moze byc tak ze na maile odpisze wieczorem, a jak nie zdaze, to w niedziele. pozdarwiam i ide sie uczyć, bede zerkac od czasu do czasu tutaj:-)

Gość ja raz
a ty wyzej, co chcesz od mojego poziomu intelektualnego. nie oszukujmy sie, kobiety sa po to, zeby prac, sprzatac i gotowac. zanim kupilem pierscionek mojej babie, odpytalem ja, co umie gotowac, bo nie wyobrazam sobie, zeby siedziec w zyciu z jakas inteligentna i pracujaca kobita. nie od myslenia jestescie, ale od obslugiwania nas. od rozmowy to ja mam kolege - Stefana. jestesmy podobni.

Gość ja raz
to nie ja wyzej napisalem!! mnie nie jest kobieta "potrzebna", ja kobiety potrzebuje