Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kociur

odciski, odnioty i zbędna skóra na stopach-JEST SPOSóB

Polecane posty

Gość wieczny student
czy ten krem jest również na pękającą skórę pięt? ile wynosi koszt przesyłki? jaka forma płatności?

SESJA ZALICZONA:-) tylko krok od magisterki, tzn rok hehe, mozna pisac nadal w sprawie kremu, bede zamawaic, rowniez ten do dzialaniu przeciwżylakowym, ktory poprawia cyrkulacje krwi i likwiduje obrzęki pozdrawiam

Gość martyna 18
czy można zamówić u Ciebie inne produkty tej firmy?

do 14 lipca zbieram zamowienia na wsyztskie kosmetyki, mozna pisac na maila. wplata musi dojsc do 14(takie zabezpieczenie,jakby sie ktos rozmyslil:-) ). kremy rowniez mozna nadal zamawiac

niestety zestaw juz został sprzedany ale chetnie zaoferuje go ponownie gdyz ma wielkie wziecie wsrod znajomych. jest to zestaw : krem na odciski+krem na suchą skórę stóp. Ich połączenie daje nieziemski efekt pięknych i gładkich stópek. Wkrótce w sprzedaży również kremik na kłopoty ze skorą skłonną do żylaków, dla osób, które długo stoją itp prosze obserwować aukcje, zmiany nastąpią okolo 17 lipca, pozdrawiam http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid =6111444 dla chetnych na krem do nóg ze sklonnościa do żylaków oraz inne kosmetyki z ktalogu Faberlic, dostepnego na faberlic.pl, zamowienia zbieram do 14 lipca. mozna pisac na adres e-mail

oto adres moich aukcji http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid =6111444 zapraszam wszystkich, dostepny juz kremik na żylaki osoby, ktore zamowily kremy na odgnioty w czerwcu,a do dzisiaj nie wplacily 10 zł, proszone sa o kontakt, każdy z Was otrzymał maila z pytaniem, czy zarezerwowany krem ma czekac jeszcze czy rezygnujecie, pozdrawiam wsyztskich

Gość kociurku
czy zamowilas juz nowa partie kremów? jest mozliwosc wyslania trzech?

tak,zamowilam 20 kremów,można pisac na w/w maila,aby zamówić. dzisiaj przyjdą wiec jutro moge Wam już wyslac, pozdr.

wczoraj dostałem krem i od razu go wypróbowałam. jest po prosyu świetny naprawdę polecam!

Gość miki2
ja też dostałam, dziekuję bardzo, naprawdę super

Gość uuuuuuuuu
powiedzcie cos blizej o tym kremiku,gdzie go mozna dostac i jaka jest jego cena?

czesc, jest to krem z karbamidem, rozmiękcza skórę stóp, którą usuwamy pumeksem badz tarką. wysłałam go wielu ludziom i spotkał się z wielkim zadowoleniem. wystraczy napisać maila na kociur_23@tlen.pl kremik kosztuje teraz 5,90 +5 zł opłaty za przesyłkę. jeśli jeszcze ktoś jest zainteresowany to zapaszam, również na aukcje z kremami do stóp o działaniu przeciwżylakowym bądź zmiękczające. http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6111444, pozdrawiam

cześć kociur 🌻 znowu walczysz z ludzką niewirą czy gra?? bo ja na chwile wpadłam.. jestem żywą reklamą- mnam krem od kociura- działa i mi pomógł.. niedowiarkom radze spróbować, jest niedrogi, dostawa szybka w niezadziałanie nie wierze, jak moje pięty ruszył i wyleczył.... kociur👄 i do miłego..

hej Blubla, nie walcze, kto chce krem po prostu pisze na maila i dostaje go w ciagu trzech dni od zamowienia i jest ok. nikt jeszcze nie napisal ze nie dziala, ciagle ktos zamawia:-). teraz zaczelam pracowac wiec na maila piszcie, podany jest obok mojego nicka, kazdy kto zamowi kremik dostanie go za 5 zł +5 za przesyłke priorytetową poleconą. cena jest o 90groszy mniejsza niz w katalogu. chetnych zapraszam tez na allegro http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6111444, pozdrawiam

Ja też postanowiłam kupić ten \"cudowny\" krem po tym jak naczytałam się tych pozytywnych opinii i z pewnością muszę stwierdzić, że niestety wcale nie działa tak, jak tu piszecie! Zmiękcza skórę stóp to fakt, ale ten zbędne naskórek wcale nie usuwa się pod jego wpływem, nawet przy użyciu pumeksu :/

Gość poczekamy zobaczymy
właśnie kupiłam na allegro ten krem, myślę, że dopóki ktoś sam nie spróbuje to gdybanie czy jest dobry czy nie mija się z celem. cena niewysoka, warto wypróbować, w końcu gdyby nie było problemu, to nikt by się tutaj nie znalazł! Kociurku ja mam nadzieję, że pomoże!

ludzie jak nie pomaga jak pomaga? ja zastosowalam sie scisle do zalecen, trzymalam 30 minut na stopach krem, potem starłam tarką, o ktorej kociur pisał, czyli ta ktora zagarnia do srodka skore. zgarnela jej z pol centymetra przy pierwszym zastosowaniu, to co ja klamie czy co? no kur.. bez przesady!! nie umiecie zastosowac, i piszecie potem bzdury. dziewczyna sie poswiecila, wyslala tylu ludziom i śmieszne ejst dla mnie to, co tu czytam. nie wolno przez te pol godziny chodzic bo sie krem wytrze i pewnie dlatego wam nic nie starło. zastanowcie sie a potem piszcie. kociur, ja cie cenie vo krem pomogl mnie, mojej mamie, facetowi i babkom, ktorym go polecilam i juz dostaly go od ciebie, tak trzymaj!!

witajcie,rzeczywiscie jedna osoba na allegro stwierdzila,ze nie podzialal, ale nawet po uzyciu pumeksu co znaczy ze myslala ze bez pumeksu a od samego nalozenia zejdzie a to blad, na opakowaniu jest wyrazna instrukcja i po jej zastosowaniu musi zejsc, bo skora jest zmiękczona i odchodzi płatkami, ktore widac na tarce,ktora zbiera ja wewnatrz , nie ma sie co martwic, trzeba sprobowac jeszce raz i zastosowac sie scisle do tego co tam pisze i moze dluzej potrzec,albo troszke wiecej kremu nalozyc. pozdrawiam wszystkich i przypominam ze zamowienia zbieram do 13 sierpnia, we wrzesniu bede wiecej zamawiac a teraz tylko w razie potrzeby wiec prosze pisac na w/w mail, gdyz mam teraz mniej czasu przez prace

Gość goÃ�Â�Ã�Â�