Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedna

Kroski wszystkiego rodzaju

Polecane posty

Gość biedna

czy po trądziku mogą zostać blizny w postaci dziór itp ? - czym najlepiej wyleczyć trądzik? - czy dla urody warto używać pudrów i fluidów, aby zakryć niedoskonałości młodej cery ? Jeszcze niedawno używałam pudru . .lecz on mi nie służył .. wyskakiwały mi po nim krosty . więc postanowiłam używać2w1 krem+podkład nivea i on jest chyba dobry . sama niewiem czy ktoś go z was używał ? czy po nim mogą wystąpić zakórniaki ? i oceńcie czy dobrze działam przeciw trądzikowi Myje twarz szarym mydłem i protex antybakteryjnym, płucze twarz herbatą, przemywam twarz tonikiem clean&clear smaruje twarz wazeliną .. Prosze o Pomoc

Gość kasztelanka
cześć . widze, że nikt nie odwiedził twqojgo tematu więc będę pierwsza heh . lubie być pierwsza :P Moim zdaniem, to dobrze walczysz z trądzikiem tylko powinnaś myć jeszcze twarz jakimśc żelem anty . . . . Pozdrawiam . jeszcxze tu zajrze :D:D:D:D ,,Jeśli robsz coś to rób to dobrze ... "

Gość Olka-fasolka
1.nie wolno wyciskać-zostają blizny-lepiej się już malować, 2.polecam brevoxyl 4% na cała twarz nie tylko na krostki-odstaw na tydzień wszystkie kremy i fluidy i stosuj tą maść (uwaga może odbarwić Ci ręcznik),(ok.20zl) 3.peeling enzymatyczny-co najmniej 1-2 razy w tyg. (25-30zł), 4.maseczki z glinki białej lub zielonej-1-2 w tyg. (saszetka 4zł). 5.blizny-jeśli masz maść cepan lub contratubex . Cepan bez recepty, contratubex na recepte (cen nie znam). 6.makijaż im bardziej ciepło tym oszczędniejszy- najlepsze są te tzw.mussy . W upał zwilż palce wodą-mniej rozprowadzisz kosmetyku-naturalniejszy efekt i lepiej dla skory. 7.Krem -Soraya wypuściła krem ,który został produktem 2006r.- nawilża,usuwa drobne blizny i przebarwienia-koszt ok 14 zł. (niestety nazwy nie pamietam, ale jest on w atomizerze). 8.Można pokusić się o mikrodermoabrazje-ale to już na prawde luksus-świetny efekt ale koszt 1 zabiegu to 140zł , a trzeba ich co najmniej 6.