Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiołek18888

SPRZEDAM SUKNIę śLUBNą!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość asiołek18888

Suknia ślubna - biała z podpinanym trenem, 1-częściowa, SPOSABELLA z kolekcji 06/07 rozm.38, wzr.170 cm na cienkich ramiączkach, zdobiona błyszczącymi kamyczkami, zasuwana na plecach, po praniu chemicznym, w idealnym stanie. Buty, welon - gratis!!!!!! Świętokrzyskie. za suknię zapłaciłam 2000 zł, a sprzedać chciałabym za 1200 zł. Jakby co można sie targować :) Jeżeli jest ktoś zainteresowany, fotki wyślę na meila. pozdrawiam ;)

Gość nikt ci tyle nie da
w sklepie można dołożyć 200 czy 300 zł i kupić nową piękną suknię. Tym bardziej jak są przeceny. Kolezaka kupiła z kolekcji 2006 niedawno za 1300 zł ładną skromną suknię.

Gość nikt ci tyle nie da
radzę ci zacząć od 700 zł:-)

Gość
znajdź topik \"Tu sprzedajemy suknie ślubne\" i tam się też ogłoś :) co do ceny to z tego co ja szukałam (miałam ślub 02.06.2007r. a szukałam na przełomie listopada i grudnia 2006r.) to poniżej 2000 -2500 zł nie było mowy a owszem trafiłam na przeceny gdzie były suknie za 1200 zł tylko ja bym takiej nawet za darmo nie włożyła 9takie modele tylko były)! Owszem jeśli ktoś ma szczęście i trafi na fajną to pogratulować. Zresztą chyba od czegoś trzeba zacząć, sama chce sprzedać suknie ślubną i przejrzałam mnóstwo ofert żeby sprawdzić ceny i 1200 zł to raczej standard. Ja chce zacząć od 1000zł ale cena jest do negocjacji. najważniejsze to trzeba suknie zobaczyć czy się podoba a potem można dyskutować o cenie. Pozdrawiam :)

Gość invisibile561
invisibile561@vp.pl przeslij fotkie pozdro

Gość asiołek18888
za sukienke plus buty zaplacilam 2500zł. no ale jak juz napisalam, mozna troche wynegocjowac cene to nie jest tak że 1200 i koniec ;) jesli któraś z Was chciałaby zobaczyć sukienkę, fotki wyślę na meila :) mnie się bardzo podoba no ale są różne gusta i na ich temat sie nie dyskutuje ;)

Gość olllllllllllla
mnie sie podoba :)

Gość jak worek