Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AneekMadlein

Szeroka pochwa-racjoalne wytłumaczenie

Polecane posty

Gość no ale co
dalej Ci nie wierzy? tłumaczenia nic niwe dały? nie przeprosił że tak podle Cie posądził? nie zrozumiał ?

Gość może warto
TO NIE ZDRADA TYLKO HIGIENA PSYCHICZNA KTÓRA CI SIĘ NALEŻY BO PÓZNIEJ BEDZOIE INFORMACJA ŻE JAKAS PIEKNA DWUDZIESTOLATKA MA KŁOPOTY ALBO JEST POSZUKIWANA KOBITO OBUDZ SIE UWIERZ W SIEBIE WARTA TEGO JESTES

Gość no ale co
no bo jak dalej się upiera przy swoim to ja tez daje głowę że cie zdradzał. a jak nie to to chory facet- kiedys będziesz żałować że byłas ślepa- a nie zakochana. za 10 lat wróci podpity z pracy i walnie cie w twarz- bo go zdradziłaś...abo nie zakładaj takich topików, albo przjaskrawiłaś może wszystko, albo wasz związek jest toksyczny...

Gość no ale co
oj dziewucho głupia, nie rób sobie z nas jaj, bo jesteś żałosna. Dał Ci w ryja - bo zasłuzyłaś ...i co oddałaś mu? PROWOKACJA JAK TRALALA ps. a wtych krzakach- to tak co dzie pijesz wino?

Gość trzeba nie było wpychać
se do cipiury wałka do ciasta i pnia od drzewa co wyrwał wiatr- to by ci nic nie zarzucił. niby go nie zdradziłaś...bo pień drzewa to nie rywal...a jednak ..każdy facet dałby ci w pysk

Gość może warto
skopiuj www.sex.za.pl/ i wklej w pasku przegladarki i juz widać

Gość no ale co
a jak faktycznie - to nie prowokacja- to żal mi ciebie bo musisz byc uposledzona umysłowo. Facet dał ci w twarz a ty go dalej kochasz hahhahahahahaha hahahaahhaah hahahahhahah pusty śmiech mnie ogarnął i wcale mi Ci enie żal- widać tak sie szanujesz jak on ciebie. Kochaj go dalej i czekaj aż ci oko wybije PROWOKATORKO CHORA NA GŁÓWKĘ

Gość PROWOKACJA ROZRUCHANA
TRZABYŁOSIE NIE KURWIĆTAKOSTRO TYLKO Z CHIŃCZYKAMI TRZABYŁO A NIE OD RAZU Z MURZYNAMI

Gość ACN
do trzeba nie było wpychać ale ty pojeb jesteś sam se wsadz wałek do dupy pajacu jeden i jebnij sie w pysk to ci pewnie ulży

Gość ACN
JAK MÓJ FACET BYŁ DALEKO - TEŻ UŻYWAŁAM WIBRATORA- ALE TO NIE ZDRADA PAJACU JEDEN

Gość EXELINA
ANEEK NIE DAJ SOBIE NIC WMÓWIĆ. MÓJ MAŻ MNIE ZDRADZAŁ I POTEM MO WCISKAŁ ŻE PIZ-DE JAK STUDNIE.. A TERAZ JESTEM Z KIMŚ INNYM I JEST OK