Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka druga kobietka

konflikt jak to jest

Polecane posty

Gość taka druga kobietka

mam Rh - moj partner Rh + , ryzyko konfliktu jest duże, czy może to przeszkodzic albo utrudnic zajscie w ciąze...? czy ma to jakis związek?

Gość Sylwia73
sama się nad tym zastanawiam-jak pójde do gin.musze się dokładnie jeszcze raz zapytac ,ja dostałam po poronieniu imunoglobine,ale czy to wystarczy i czy to zabezpiecza w 100% przed konfliktem to nie wiem,bo słyszałam różnie na ten temat w ostatnich dniach.To mi dało tez troche do myślenia i dlatego musze ten temat poruszyc z gin.-pozdrawiam

po pierwszej ciazy dostalam zastrzyk i przy drugiej tez zeby nie wytwarzac przeciwcial a zajscia w ciaze to nie utrudnia

u mnie obyło się bez jakichkolwiek problemów-dzieci odziedziczyły rh po mnie,po pierwszym dziecku dostałam jakis zastrzyk,mimo,że nie było anty-ciał,a po drugim pewnie też-ale już nie pamiętam,po prostu mimo różnic w czynniku rh nic się nie wydarzyło i myślę,że nie ma co panikować na zapas,po to zresztą robi się badania w czasie ciąży,żeby w porę zareagować,a samo zajscie w ciąże-czynnik rh nie ma na to żadnego wpływu!!!!!

Gość Sylwia73
tak nie utrudnia zajscia wciąże tylko boję sięze jak by dziecko przejeło krew męża zeby mój organizm nie uznal ciąży za wroga i jej nie odrzucił