Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce do pracy

Nienawidze studiow..

Polecane posty

Gość chce do pracy

siedze i musze sie uczyc gdy inni odpoczywaja...nawet nie umiem odpoczac gdy mam chociaz dzien wolny od nauki , bo ciagle sie studiami stresuje..... nic nie jem, co sesja chudne minimum 5 kg a jestem facetem........ jesli je skoncze to juz chyba siwy bede......

No ja jestem już po 7 letniej edukacji....studia, podyplomówka... I powiem Ci , ze czasami w pracy bywają takie stresujące sytuacje, jakbym właśnie wchodziła na egzamin....samo życie:P

Gość chce do pracy
pracuje od 16 roku zycia mimo ze studiuje dziennie, studia na Akademii Rolniczej.....tylko praca mnie nie stresuje........a nauka to masakra..

to trzeba było iść na proste studia i nie płakać teraz ;) ja to mogę studiować nawet całe życie - coś wspaniałego ;) a do pracy w ogóle mi się nie śpieszy ;)

Gość chce do pracy
moga mnie dziewczyny olewac, moze szef ponizac mam to gdzies ale porazki na studiach to zalamka........

Gość chce do pracy
a im blizej do egzaminow tym trudniej mi sie skupic.... pisemne zdaje ...ale ustne to uwalam jak leci.......chcialbym miec tak ze wracam do domu i nie ma nic na glowie...

czegokolwiek bym nie studiowała to zawsze będę zadowolona :D ważne, żeby to było coś, co lubię, co jest moją pasją ;) niestety nie napiszę co, bo zaraz mnie zlokalizujecie :D

Gość chce do pracy
mam jechac na wakacje do pracy ale chyba juz nie wroce...... chociaz rodzina mnie zabije.....

człowieku, nie rób sobie jaj! przecież studia to najpiękniejszy okres w życiu ;) wyluzuj trochę ;) zdążysz się jeszcze napracować ;)

Gość chce do pracy
to nie jest jak w American Pie czy Van Vilder, profesorowie to takie buraki ze szkoda gadac, zero szacunk do czlowieka, nie czerpie radosci ze studiowania........

ja już po UJ, teraz UW i mam nadzieję, że praca mnie nieco naprostuje, ileż można na wiecznej balandze? ;)

weź sobie dziekankę i wyjedź na rok do Kambodży. gwarantuję, że wrócisz na studia ;) a swoją drogą, wykształcenie - ważna rzecz ;) pomyśl ;)

Gość chce do pracy
ja nie wiem co to balanga bo w weekend pracuje a w tygodni uwieczna nauka...teraz gdy musze uczyc sie na masakryczne przedmioty jestem wypalony i nie mam juz sil......

te, Zołzowata, pół roku na stypendium w Finlandii i dalej mi się nie chce :D ale robię co do mnie należy. pozdrowienia siostro! co studiujesz?

chce do pracy - wiem co czujesz :(. poszlam na studia od razu po maturze, i teraz wiem, ze to byla najgorsza decyzja w moim zyciu. a przynajmniej jedna z najgorszych 😭

Gość studentka AR
chce do pracy a co studiujesz?

a co Ty taka ciekawska? :D mogę tylko napisać, że jest to kierunek z małym limitem miejsc ;) i już nic nie piszę ;) jeszcze mnie ktoś zlokalizuje :D a propos tematu - chyba jeszcze bym coś chciała studiować ;) unikam pracy jak ognia :D :D

Gość chce do pracy
czemu w tym kraju nie mozna normalnie zyc bez wyzszego wyksztalcenia ?? dlaczego albo musisz miec kase na swoj biznes albo isc na studiach bo inaczej praca w markecie albo na tasmie produkcyjnej ??

Gość chce do pracy
Hodowla Zwierzat najlepszy wydzial w kraju, a traktowani sa tam studenci gorzej od zwierzat w rzezni

hellishbloodystorm - coz, dluga historia... jeszcze w zasadzie studiuje. do wrzesnia sie wyjasni, czy te \"studia\" skoncze, czy nie. a jak nie, to bede miala i tak przejebane :classic_cool:

Gość studentka AR
Ja TŻ I ŻCZ:):) pozdrawiam🖐️

a to akurat nieprawda, ja znalazłam pracę studiując dziennie, ale szukałam czegoś zgodnego z moimi zainteresowaniami... Zołzowata: bo ja się przeprowadzam z mojego Krakowa i szukam sprzymierzeńców, ale rozumiem obawy. Też mam uczucie, że powiedziałam na tyle dużo, że toś mnie tu zlokalizuje. A jak UW? burdel jak na UJ? czy może w stolicy jest cokowlwiek lepiej? pozdrawiam

Gość chce do pracy
ktos mi kiedys powiedzial Akademia Relaksu...... a na drugim roku studiuje 30 % wyjsciowego skladu...

godzina coraz późniejsza kochana hellish :) to wiele tłumaczy.