Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Donauka

Udało się Wam zajść w ciążę od razu?

Polecane posty

Gość Donauka

Planuję zajść w ciążę w sierpniu, żeby móc urodzić w kwietniu, jeszcze przed obroną magisterki. Zrobiłam badania, jestem zdrowa, biorę folik i ... Zaczynać w lipcu? Myślicie, że uda mi się od razu? Czy zacząć wcześniej?

Gość tego niesposób przewidzieć
My pierwszy cykl zaczęliśmy od poczatku kwietnia (ostatnia @ miałam 23 marca) i tak się złożyło, że zrobiłam test pod koniec kwietnia, jak @ nie przyszła i okazało się najlepsze, 2 kreseczki:), ale może dlatego, że się nie nastawialiśmy. Ja nie przypuszczałam nawet, że za 1 razem może się udać. Życzę Ci, żeby wyszło u Ciebie tak jak pragniesz, ale tego nie da się pzrewidzieć. Jesli mogę zapytać, bo wiem, że topic nie o tym, dlaczego chcesz urodzić przed obroną, chyba ciężko będzie w najbardziej zaawansowanej ciąży i już z maleństwem przygotowywać się. Nie lepiej byłoby bronić się np. w 6-7 miesiącu??Część dziewczyn, które jeszcze w tym okresie czują się znakomicie, już w 9 miesiącu czują się źle. Jeśli możesz to napisz, czym się kierujesz:) Powodzenia;)

Gość Angelina Jolieee
mi sie udalo 2 razy zajść za 1 razem ;)

Gość bebe_30
hejka. ja zaszlam "za drugim razem",ale moze dlatego ze za pierwszym nie staralismy sie za bardzo,bo akurat w tych najbardziej plodnych dniach nie mielsimy ochoty:). za to w drugim miesiacu nie odpuscilismy wiekszosci dni plodnych i od razu strzal w dziesiatke, czego i tobie zycze:):)

Nam sie udalo dopiero w 9. cyklu, choc celowalismy zawsze we wlasciwe dni... Zajscie w ciaze jest jak ruletka- jeden ma szczescie, drugi nie...

Gość Donauka
Chcę urodzić przed, bo studiuję w Krakowie, a mieszkam daleko i nie chcę z brzuchem jeździć. Obronę mam w czerwcu, jak urodzę w kwietniu to będzie w sam raz ;) A zajęcia kończą mi się w styczniu, więc brzuszek wtedy też nie będzie za duży do podróżowania ;)

Gość raz za pierwszym
raz za drugim razem

Gość nam tez
nam tez udalo sie za pierwszym razem, a nastawialismy sie na kilka miesiecy prob, wiec mila niespodzianka powodzenia