Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kawa z mlekiem

Kobietki pomocy!..piosenka z dedykacją dla Pary Młodej

Polecane posty

Będę druhną..a z tego co wiem starsi dedykują piosenkę dla Młodych..zastanawiam się jaką? może macie jakiś pomysł lub z własnego doświadczenia zastanawiam się nad: - Kasia Stankiewicz - Schyłek lata ale tam jest \"Kocham Cię..\" troszkę nie pasuję..może macie jakiś pomysł

Gość majaaa82
a może "Wielka miłość " Seweryna Krajewskiego,piękna piosenka o miłości i myśle ze moze wyjśc fajnie jako dedykacja

Może jest to najprostsze, ale myślę, że najlepsze wyjście: spróbuj się dowiedzieć, jaka jest ulubiona piosenka Młodej Pary. Może wiesz, przy jakiej piosence pierwszy raz zatańczyli lub jaka piosenka ma dla nich wartość sentymentalną :)

Pytałam...ale odpowiedziała że może być albo szybka albo wolna..ona sama jeszcze nie zdecydowała się na pierwszy taniec...więc i pewnie mi nie podpowie :) w sumie fajnie jakby to była piosenka wesoła..no sama nie wiem

Gość majaaa82
jeżeli wesoła to może Kombi – Słodkiego miłego życia...?

Ta, już. Kombi i Słodkiego miłego życia. Zwłaszcza ten tekst Słodkiego, miłego życia Bez chłodu, głodu i bicia. PASUJE.

Gość majaaa82
a "ta sama chwila" Bajmu;-)nadaje się na takie uroczystości chyba;-)poza tym można z zespołem juz na weselu pogadac, może sami coś doradzą ;-)

Gość może czarne oczy

Ja lubię piosenkę - \"Życie jak poemat\" Szymona Wydry i Carpe Diem(mój men też) i pewnie to podrzucę swojej starszej jako pomysł na dedykację.

Gość Do Belleteyn_
Ty lepiej nikomu niczego nie proponuj i nie podrzucaj. Twoje rady można poczytać i pośmiać się z nich na wielu miejscach na Kafeterii :/ Poza tym to ma być dedykacja od twoich świadków, więc ty nie powinnaś się w to mieszać.

Gość krewetka123w
wielka milosc

Gość heehheeh to prawda
propozycje BELLETEYN_ sprawiają nikiedy że sikam pod stołem :P dziewczyno ile Ty masz lat bo niektóre Twoje wypowiedzi świadczą jak byś była 15-latką :P a nie dojrzałą kobietą która to szykuje się do slubu

Gość Oj zgadzam się
Belleteyn_ wali czasem takie kaszany, że szok. Rozwaliły mnie baleriny do sukni. Hahahahaha. Podobno miała już nikomu nie udzielać rad.

Gość rrrrrrrrr
moze cos z samby albo rumby

Jak moje rady się nie podobają to nikt nie karze się wam do nich stosować. Dobór butów do sukni to kwestia gustu. A poza tym moje zdanie na temat piosenki nie było radą, tylko luźnym spostrzeżeniem - ja po prostu tą piosenkę lubię i już. Cieszę się, że mogę wam sprawić radość od czasu do czasu :-P.

Gość Ech Belleteyn
Nie przypisuj sobie zasług - nie sprawiasz radości swoimi "poradami", a zniesmaczenie. Kwestia gustu, jakie buty do sukienki? O, nie. Nie kwestia gustu ale poczucia estetyki i smaku. Ty najwyraźniej nie wiesz, co to jest.

Każdy ma swój gust i tyle. Jeśli moje poczucie estetyki ci nie odpowiada - trudno, jakoś będę z tym żyła. Dziwnie się czuję... Jakby prześladowana ;)?

Belleteyn_ Nie kumam o co się do Ciebie czepiają te kobiety...no dobra ale generalnie nie o to chodziło w tym topicu Ja piosenkę znalazłam także jestem na dobrej drodze

Robbie Williams - Angel raczej ta...jakoś najbardziej do mnie przemawia na 2 miejscu - Ketil Bjornstad - Lovers\' Infiniteness na 3 miejscu - Magda Femme - Rozmowa Z Aniolem

Gość beverly
ja zadedykowalam swojemu braciskzowi i jego swiezo upieczonej zonce BO JESTES TY.. krawczyka i DWIE BAJKI Dody, byli zadowoleni i sie piknie przytulali w tancu ..ach:)

Gość krewetka123
up

Gość maguda
na weselu mojego brata razem z siostrą śpiewałyśmy piosenkę " dwa serca gorące " piękna piosenka

Gość gość
Krzysztof Kiljański & Kayah - Prócz ciebie nic CUDOWNA PIOSENKA! :)