Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki problem

TRUDNO MI TERAZ

Polecane posty

Gość taki problem

Mam 23 lata..bylam 3 lata w zwiazku to bylo dawno..do tej pory nic..tylko spotykalam sie czasem z chlopakami ale nic z tego nie wychodzilo na dluzej..chialabym juz miec kogos na stale ale boje sie po tym ze zostalam zraniona..kazde zachowanie chlopaka, smsa..itp.źle interpretuje..-za bardzo nad tym mysle i rozwazam..jak juz niby jest dobrze ja nagle nabieram dystansu bo wyobrazam sobie same zle rzeczy-ze on tylko chce mnie wykorzystac, skrzywdzic..nie potrafie zadnemu zaufać..Boje sie ze juz tak zawsze bedzie,choc minelo juz tyle czasu..Waze kade swoje slowo..czy nie mowie zawiele waze kazde slowo i zachownie ICH..rokladam na czesci i myle..analizuje..i sie bronie..1 krok do przodu 3 do tyłu...:(( moze nie spotkalam tego wlasciwego???

czasami trzeba wziasc gleboki oddech zamknac oczy i dac sie poniesc postawic wszystko na jedna karte:) kazdy byl bardziej lub mniej zraniony, ale to chyba nie powod zeby sie zamykac. kazde doswiadczenie ksztaltuje Cie, twoja osobowosc:) wiesz czego szukasz stajesz sie silniejsza. nie mozesz zamknac sie na ludzi

Gość taki problem
dzieki za dobre słowa.... :) wiem ze tak nie wolno ale ja sie boje..a to nie przochodzi..czasem tylko..na chwilke i wraca... :(

nie martw sie jak trafisz na swoja polowke to on na pewno bedzie wystarczajaco cierpliwy i wystarczajaco dobry aby przekonac Cie do siebie i powalczyc z Twoimi obawami. nie wszyscy ludzie sa zli czy klamliwi. zaufaj swojej intuicji.

Gość taki problem
Martwi mnie jeszcze to ze wiekszosc facetów przechodzi tak szybko do spraw sexu..Tzn.nie czynami ale gadaniem o tym..np."ale jestes fajna tak bym sie poprzytulał" "zabrał bym cie do siebie" "snił mi sie sex z toba" itp. nie jestem juz dziewica ale mnie to odstrasza..takie ich gadanie juz na poczatku spotykania sie..