Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak tylko pyttam

po co facetowi kobieta?

Polecane posty

Gość tak tylko pyttam

no po co?

A choćby po to :P Szkoda chłopa, mimo wszystko. Był swobodny jak motylek, Miał wspaniałych przygód tyle! Wszystko, co najradośniejsze, Wszystko co najprzyjemniejsze Z życia brał. Brakowało mu zwierzchnika, Kontrolera, kierownika. No i ma czego chciał, No i ma czego chciał, No i ma, no i ma czego chciał! Jak zarobił - to zarobił. Pojadł sobie, popił sobie, Szedł na tańce z kociakami Lub całymi wieczorami W karty grał. Brakowało mu kasjera Co pieniądze by zabierał. No i ma czego chciał, No i ma czego chciał, No i ma, no i ma czego chciał! Palił bez opamiętania, Nikt mu tego nie zabraniał. Mógł w swym domu palić wszędzie, Gdzie się ruszył - gęste kłęby Dymu słał. Dziś go zaczną bez wątpienia Odzwyczajać od palenia, No i ma czego chciał, No i ma czego chciał, No i ma, no i ma czego chciał! Ale szkoda gadać więcej! Gdy ktoś oczy ma cielęce I za jedną tylko lata Jakby wszystkie skarby świata Los mu dał! Taki jest rozanielony, Zapatrzony, zachwycony! Widać ma, czego chciał. Widać ma, widać ma czego chciał!

Gość akto by im loda robił
no kto????

Gość p. Justynaaaaa
Po to, by mu dogadzać (czyt. matkować + zaspokajać seksualnie) + jako worek treningowy/worek na śmieci + jako pojemnik na spermę i wylęgarnia dzieci.

Gość po to jest
-sprzatanie -pranie -gotowanie -płacenie rachunków, nieważne że CZASEM jego pieniędzmi -przywożenie pijanego po imprezach, etet kierowcy znaczy się prasowanie zmywanie -robienie zakupów -przyszycie guzika do innych rzeczy facet mnie nie używa, odchodzę.

Gość croll
odp. niejeden juz sam sobie potrafi "matkowac", na zaspokojenie sexualne chetna sobie znajdzie, albo sam sie zaspokoi albo sie obedzie, worek treningowy/na smieci to chyba nie ten "poziom", niejeden potrafi sie realizowac bez dzieci :)

po to by miał komu dawać chwile radości, i czyim uśmiechem się cieszyć. Zwłaszcza chodzi tu o uśmiech. Reszte można zrobic samemu.. ew. z psem. ;)

jak to po co ? do kochania , podziwiania, przytulania , :D swiatem rzadza mezczyzni ktorymi to rzadza kobiety :D :D :D

Gość tak tylko pyttam
M___ ciekawa odpowiedź więcej takich poproszę :-)

Gość wynudzona podle
wiem, po co kobiecie mężczyzna 2 -3 razy w miesiącu

Gość p. Justynaaaaa
Croll Dlaczego nie ten poziom? Przecież zły dzień w pracy, inne niepowodzenia czy kompleksy facet odbija sobie na kobiecie. Oczywiście niekoniecznie fizycznie.

tak tylko pyttam -> dla mnie to oczywiste ; ) Jak by nie patrzeć, wszystko inne z powodzeniem da się zrobić samemu, sprzątać, prać, gotować, wydawać pieniądze.. samemu nawet lepiej to wychodzi. Do przytulania i wypłakiwania się zawsze mozna mieć psa. Nawet jest lepszy, bo nigdy Cię nie opuści :P Nie wiem jak Wy, ale ja osobiście odczuwam ogromną satysfakcję i przyjemność (trochę boję się tu użyć słowa spełnienie, bo różnie mozna to odebrać), jak wiem że ktoś dzięki mnie jest szczęśliwy, jak widzę czyjś uśmiech, wdzięczność i moge sobie powiedzieć - tak, to moja zasługa. Chyba właśnie po to została stworzona, by było się dla kogo starać ;) Niekoniecznie żona, narzeczona czy dziewczyna. Pzdr. M.

Gość taka jedna..
a mi powiedział facet że jestem mu potrzebna do gotowania obiadów i prasowania koszul :(

Gość realnie i rozsadnie
my mamy siebie nawzajem, a po co facetowi kobieta to prosze spytac geja, przepraszam czy to gej stawia pytanie

Gość smieszne
ciekawe co na to dziewczyny :D :D

Gość fghjj
oj Andy Andy, strzal w dziesiatke niestety, wlasnie facet mnie zostawil dlatego bo jest aseksualny i woli byc sam niz z kims... no ok tylko szkoda ze tak pozno na to wpadl

Tainted Love lyrics Sometimes I feel I\'ve got to Run away I\'ve got to Get away From the pain that you drive into the heart of me The love we share Seems to go nowhere I\'ve lost my lights I toss and turn I can\'t sleep at night Once I ran to you (I ran) Now I\'ll run from you This tainted love you\'ve given I give you all a boy could give you Take my tears and that\'s not nearly all Tainted love Tainted love Now I know I\'ve got to Run away I\'ve got to Get away You don\'t really want any more from me To make things right You need someone to hold you tight You think love is to pray I\'m sorry I don\'t pray that way Once I ran to you (I ran) Now I\'ll run from you This tainted love you\'ve given I give you all a boy could give you Take my tears and that\'s not nearly all Tainted love Tainted love Don\'t touch me please I cannot stand the way you tease I love you though you hurt me so Now I\'m going to pack my things and go Touch me baby, tainted love Touch me baby, tainted love Touch me baby, tainted love Once I ran to you (I ran) Now I\'ll run from you This tainted love you\'ve given I give you all a boy could give you Take my tears and that\'s not nearly all Tainted love Tainted love Tainted love

tez chcialbym byc aseksualny.. przez pol zycia myslalem ze kobiety sa inne... no i zawiodlem sie na calego...

Gość fghjj
No widzisz a ja dla niego dobra byłam, uczciwa, kochająca, wierna a i tak mu cos ciagle nie pasowalo. facet to swinia, taka prawda :)

Gość fghjj
juz wiem gdzie zrobiłam błąd, za dobra byłam po prostu. ale teraz juz jestem mądrzejsza po przeczytaniu ksiązki 'meżczyźni kochaja zołzy' i wiem jakich błędow unikac, juz nie bede wiecej mila i dobra, tylko wredna i podla niczym zolza :)

Gość fghjj
Chyba masz rację. bardzo mi na nim zalezalo i nie chcialam go stracic... a i tak stracilam i w sumie jakoś żyję... :)