Gość Perffumetka Napisano Czerwiec 27, 2007 Takie, które po psiknięciu rano trzymają aż do wieczora, ale nie na tyle mocne, żeby bolała po nich głowa. Najlepiej jakby były o świeżym zapachu. Polećcie coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Małgorzata O. 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 Podnoszę, może kto się wypowie. Nie muszą być świeże jak dla mnie:-) Byle były trwałe. Cena tez nie gra roli, ale nazwa dokładna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yjjsdtj Napisano Czerwiec 29, 2009 gucci w czarnym kwadratowym flkonie z seruszkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moim skrommmnym zdaniem Napisano Czerwiec 29, 2009 euphoria ck Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cukierasekk 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 też się chętnie dowiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uuuuuuuuuuuuuuppppppppppppppp Napisano Czerwiec 29, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytanie do wasssssssss.... Napisano Czerwiec 29, 2009 yria z yves rocher . wiem jak pachna ciuchy mojej mamy nawet po praniu. noi angel muglera ale jest bardzo drogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytanie do wasssssssss.... Napisano Czerwiec 29, 2009 ale sa slodkie i dosc ciezkie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Większość oryginalnych perfum Napisano Czerwiec 29, 2009 z średniej pólki, ale perfum a nie wody toaletowej, jest trwałych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kate 35 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 Wszystko zależy od esencji. Byłam w muzeum perfum Fragonard w Paryżu i pani nam to dokładnie wytłumaczyła. Miałam możliwość kupienia tam przy okazji perfum. Najbardziej odpowiada mi zapach \"Diamant\" ale jest tez inny, podobny do Kasmiru Choparda, ale mam tylko próbkę. Są one naprawdę bardzo trwałe w porównaniu z wszystkimi innymi, które miałam okazję przetestować do tej pory. Można kupić je na ebayu, polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ten od rozumiem to pewnie Napisano Czerwiec 29, 2009 o mozna kupic muzeum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Małgorzata O. 0 Napisano Czerwiec 30, 2009 Kate, a drogie były? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kate 35 0 Napisano Czerwiec 30, 2009 60 ml. 35 EUR. ale warto, wszyscy pytaja się mnie co to za perfumy. Są piękne, nie wietrzeją, tylko z czasem zmieniają swoją nutę. Nie wiem czy to chwyt marketingowy, pewnie tak, ale sprzedawczyni sie chwaliła, że pewne znane aktorki przyjeżdżają specjalnie do Paryża po te perfumy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
toomuchtears 0 Napisano Czerwiec 30, 2009 Gorgio Armani - Code Women maja dosc intensywny zapach raczej na wieczor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
toomuchtears 0 Napisano Czerwiec 30, 2009 Może DKNY Be delicious o zapachu jabluszka :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matolek_koziolek 0 Napisano Czerwiec 30, 2009 Cześć, zakupiłam ostatnio zapaszki Jette By Night formy JOOP! i bardzo fajnie się noszą. Są w przystępnej cenie, a co najważniejsze dluugo je czuć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gwiazdeczka555 Napisano Styczeń 25, 2010 Angel ou demon-rewelacja, zarowno oryginał, jak i odpowiednik. Polecam.typowy ciepło pizmowy, niepowtarzalny zapach na zime. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forbes 0 Napisano Styczeń 25, 2010 popieram jedna z poprzedniczek, euphoria ck, polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość avonu szukam Napisano Luty 9, 2011 Najtrwalsze jakie znam to Evidence od Yves Rocher. Cena regularna ok. 130 zł za 50 ml. Nawet szorowanie nie usuwa ich zapachu ze skóry i czuć je następnego dnia, a na ubraniu straaasznie długo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość CCC ... Napisano Luty 9, 2011 cos dla kochankow :-P ja gustuje w kwaskowatych zapachach typu zielona herbata ale tez jest tego spory wybor i wlasciwie trudno mi wybrac ten jedyny trwaly zapach. moze ktos ga zna i poleca? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość @gulk@ Napisano Listopad 11, 2011 Do CCC najbardziej trwałe to Green tea-Elizabeth Arden, nie są drogie a pięknie i świeżo pachną, polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 78jjmj Napisano Listopad 11, 2011 angelokropny dla babc ja jako odswiezacza go uzywam jak sie zesram pozadnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
załamana :( 0 Napisano Listopad 12, 2011 Euphoria CK ciuchy pachna klka dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Quis leget haec? 0 Napisano Listopad 12, 2011 -Thierry Mugler Angel - DKNY Delicious Night :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Na artelis Napisano Marzec 3, 2014 Od czego zależy trwałość perfum: http://artelis.pl/artykuly/59334/Trwalosc-perfum-czyli-kilka-slow-o-zaperfumowaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Clair_Cosmetics Napisano Marzec 3, 2014 polecam perfumy naturalne: http://www.clair.com.pl/pl/c/PERFUMY/398 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aldona bizak Napisano Marzec 20, 2014 Moja ulubiona woda to Vetiver & Chocolat od HB. Głównie ze względu na zapach i to ile się utrzymuje. Ciężko kupić za taką kasę wodę, której zapach faktycznie długo się będzie trzymał, a w tym wypadku faktycznie tak jest. Macie inne przykłady takich kosmetyków? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 8, 2014 Ta woda HB jest dobra, tak trwałych zapachów nie miałam nawet przy perfumach - produkt pierwsza klasa ;-) Niby wcześniej nie przepadałam za drzewnymi zapachami, ale to się zmieniło. Jednak liczy się jakość zapachu, nie typ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 8, 2014 Jesli uzywamy tych samych perfum dośc długo to po jakimś czasie przestajemy czuć ich zapach i wtedy zaczynamy utwierdzac sie przekonaniu ze są za słabe,ze krotko trzymają.A to nie prawda,wody nalezy zmieniac dwa trzy razy w tygodniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 27, 2015 Zastanawiałam się ostatnio na czym polega różnica w kwestii wody perfumowanej a esencji perfum i dzięki stronie www.esencjaperfum.pl odkryłam, że w wodzie perfumowanej jest najwyżej max 18% olejków zapachowych a w esencji perfum ponad 40% teraz już na pewno nie będę tracić pieniędzy na zwykłe wody tylko kupię esencję ponieważ dłużej i intensywniej pachną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach