Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwka....

Mój chłopak wysyła mi SMSy w których robi straszne błędy ortograficzne

Polecane posty

Gość Sylwka....

np wruce puźniej,poraszka,ruf,:o

Gość żódź go
:P

Gość nie martw się...
mój robił tak samo...teraz jest moim mężem :)

Gość To się ciesz z debila
:D

Gość Zrywająca_____
weź mi nic nie mów o błędach, bo mój napisał mi właśnie takiego esa w którym niedosyć, że błąd na błędzie błędem pogania, to jeszcze nie ma w nim logiki...nie rozumiem o co mu chodzi.....na poważnie zastanawiam się nad końcem naszego związku...nie chcę być z kimś, kto reprezentuje taki poziom....przykre to :(

Gość buhaaa
chłopy już tak mają, w sumie nie ważne jak piszą ale ważne co piszą

Gość doskonalec
Wasi faceci są strasznymi burolami:classic_cool:

Nie ma czegoś takiego jak dysleksja jest tylko dysmózgia:o

\"chłopy już tak mają, w sumie nie ważne jak piszą ale ważne co piszą\" Nawet facet jest w stanie nauczyc sie ortografii, pytanie tylko czy mu sie chce...

Gość Zrywająca_____
jeśli chodzi o mojego faceta, to On nie tylko robi błędy, ogólnie nie reprezentuje sobą za wiele...brak wykształcenia, nie potrafi się dobrze wysłowić, brak zainteresowań, ale za to ma wygórowane zdanie o swojej wspaniałej osobie:/ parodia...istna parodia. Jak ktoś na to patrzy z boku, to ma niezły polew z Niego:(

Nie jestem omnibusem ale jako pani magister POTRAFIĘ PISAĆ PO POLSKU;)

Gość O nie zniose tego...
Czytajac niektóre wasze posty zastanawiam sie jak to oni z wami jeszcze wytrzymuja?!I co z tego,ze robi takie bledy??Zamiast sie żalic,to rob tak zeby wiedzial jakie bledy robi.Czy to jest najwazniejszy problem waszego zwiazku?!Bo jesli tak to ja poprosze,mojeo faceta,zeby zaczal robic bledy!! A tak pozatym chcialam wam powiedziec,ze 80% mezczyzn i 50% kobiet robi niesamowite bledy,wiec nie widze w tym nic nad zwyczajnego!Zreszta kazdemu sie, one zdazaja!

Wiesz moja koleżanka,równiez jest Pania Magister i tak samo się tym strasznie unosi,ale w tych czasch nie trudno jest zdobyc ten tytuł!Pod warunkiem,ze masz pieniazki!!A uwiez mi,gdyby ich nie miala,licencjata by nawet nie zyskala.Mysle,ze to nie to swiadczy o czlowiekui o poziomie jego błedów!

Gość czoko zdrygielski
:D mnie pod wpływem kafeterii zdarza się pobłądzić ortograficznie ale osoby notorycznie popełniające błendy ;) (poza tymi dyslektykami) budzą moja niechęć. Są jakby z innego świata. Najprawdopodobniej kontakt z kulturą można u nich mierzyć w promilach...................

Zrywajac___To po co ty właściwie z nim jesteś??

Gość Zrywająca_____
ta Jego wyniosłośc wkurza mnie już do granic wytrzymałości. Przypuszczam, że niedługo nadejdzie taki dzień i zniże mu te Jego loty. Ale jak ja zacznę, to pojadę po całości, nie bede zalowala wytykania i chłopak zrobi się malutki.

Gość Zrywająca_____
O nie zniose tego.....jestem, bo wierzylam, ze sie zmieni, ale widze, ze jest coraz gorzej...chyba nie dotrwamy do sierpnia...

Gość czoko zdrygielski
A o czym ja bende gadał z osobom ktura z pasją oglonda Titanika albo NaWspulnej albo Kloda Wan Dama :p

Gość nie martw się...
mnie nie obchodzi jak mój mąż pisze.....jest bardzo kochającym mężem....to miałam z nim zerwać bo robił błedy... do to ciesz się z debila---sam jesteś debilem....to ze ktos robi błedy jeszcze o niczym nie świadczy....to miałam z nim zerwać bo robił błędy?...puknij się w ten swój głupi łeb kretynie

Gość czoko zdrygielski
holera! z pasjom miało być :o

Gość czoko zdrygielski
Ależ świadczy! Albo może świadczyć. Może świadczyć o niskich wymaganiach kulturalnych. O czytelnictwie w przedziale 0 koma 3 książki na dekadę...

a ja nie jestem pania magister :p ale uwazam ze warto znać ojczysty jezyk a prawdziwych dyslektykow (z orzeczeniem) jest niestety niewielu, większośc to zwykli lenie

Aj tam Terri nie cała jeszcze ;),ale nawet ta część,która jeszcze Magistrem nie została okrzyknieta tez potrafi pisać,nie robiąc błędów:)

Czoko ty to masz poczucie humoru,o nie zniose tego:).Ale taka moja mala uwaga,co do Twojej wypowiedzi to masz racje może zle świadczyc,ale wcale nie musi.To już zależy myśle od umiejętności operowania językiem!

Gość kamyk42
Kiedyś miałam takiego facta, który pisał jak mówił. Nie rozrózniał u zwykłe czy kreskowane. Dla niego istały tylko wyrazy z "u" lub "rz". Nie wspomne już że słowo " strzała" pisał "szczala". Dostawała od niego smsy i zastanawiałam się o co mu chodziło. Postanowiłam mu pomóc w tym problemie. Chodziłam z nim po dworze, wymieniałam rzeczowniki a on musiał mi powiedzieć jak się każde słowo pisze. Każdą napotkaną rzecz musiał mi przeliterować. Trochę potrwało nim zobaczyłam postępy, ale warto było czekać. Nie wiem czy na dzień dzisiejszy zostało mu coś z naszej nauki, bo rozstałam się z nim. Nie potrafiłam żyć z człowiekiem który był tak mało inteligentny. Nie mówie tylko o pisowni tylko o całokształcie.

Gość anonimma
Nie toleruje bledow ortograficznych u facetow. Wystarczyloby aby poswiecili 10 minut dziennie na nauke i po miesiacu bylyby efekty.

Gość czoko zdrygielski
OJ NIE ZNIESIESZ TEGO ;) i dlatego napisałem, że może świadczyć (czhyba tak napisałem) najczęściej zle świadczy. Przykład ze strzałą, jeśli któś pisze "szczała" to jest jasne, że nie ma pojęcia o pisowni, że to nie jest wypadek, zanidbanie, to jest niewiedza...