Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwka....

Mój chłopak wysyła mi SMSy w których robi straszne błędy ortograficzne

Polecane posty

Gość O nie zniose tego...
No wiesz akurat mogę się w tym przypadku z Tobą zgodzić,aczkolwiek nie wiem czy wiesz są regiony w naszej "jakże wspaniałej Polsce"gdzie operuje się tkz.nie poprawną polszczyzną i w takich przypadkach,nie można mówić,że ktoś jest imbecylem ;)

Gość czoko zdrygielski
:D tyko nie umi pisać!

No własnie o to mi chodziło ;)

Dorosły człowiek jeśli popełnia takie notoryczne błędy to moim zdaniem jest prymitywem i,nie można tego tłumaczyć żadna dysleksją,znaczy to że nie potrafi pisac w ojczystym języku i w ogóle nic nie czyta bo gdyby cokolwiek czytał to by potrafił.

Gość Zrywająca___
hehe..mój, to ostatnio czytał streszczenie lektury w szkole średniej....żałosne.. :|teraz postanowiłam mu pomóc z ortografią czy mu się to podoba czy nie..będę Go poprawiała, może mu wbiję do główki...a jak nie...to wypad z mojego życia..

Gość Zrywająca___
Andrzej masz rację, ja nie potrafię pojąć jak człowiek, który skończył podstawówkę nie zna zasad ortografii. To wszystko z lenistwa.

zrywajaca______a ja nadal nie mogę pojąć Twojego podejścia.Wypad z mojego życia,jak nie poprawi swojej ortografi??No wybacz,ale jak dla mnie to właściwie źle o Tobie świadczy!!może od razu zostaw tego chłopaka?!

Brrrrrr, nienawidze, gdy ktos robi bledy ortograficzne czy tez jezykowe... :O Zrywajaca -- Nie uwazasz, ze to absurd zrywac z kims tylko dlatego, ze robi bledy jezykowe? :O Widac, nie masz lepszej wymowki, zeby zakonczyc zwiazek...:O Poza tym, jesli, az tak Tobie to przeszkadza, to moglas sie z nim nie wiazac...