Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaRcYcHa

JAK SIE UBRAĆ NA EGZ PRAWA JAZDY

Polecane posty

a ja we wtorek bede zdawala,pierwszy raz,ale ciagnie sie te prawko za mna juz dlugo i juz mam zero pewnosci siebie,dobrze sobie radzilam ale teraz z kazda jazda czuje wieksze zniechecenie.a mam pytanie,pewnie stwierdzice ze glupie....ja nie wiem jak se ubrac!moj chlopak powiedzial ze mam sie ubrac ladnie,w spodniczke zeby zaplusowac i wogole,ale ja sama nie wiem,bo moze egzaminator pomysli ze jestem pusta laska,jak myslicie?

Gość
Tak jak na co dzień, w ogóle nie zwracają na to uwagi

Koniecznie wygodne płaskie buty (adidasy, trampki, balerinki itd). Na obcasy krzywo patrzą. A góra dopasowana do dołu - więc jeśli adidasy to mogą być jeansy, jeśli balerinki to może być i spódnica jakaś.

Gość tak tylko chwilowo
najlepiej idz nago zdasz bankowo

Gość ele20
myślę ze to nie ma znaczenia ale ja sie ubrałam jak na egzamin maturalny, czyli czarny żakiet i spodnie(zimno było), biała bluzka, ładnie spięte włosy, potraktowałam to jak egzamin państwowy, (zdałam z a1) teraz jest gorąco to raczej spódniczka ale nie za krótka po później oni sobie nie wiadomo co myślą ze nogi pokarze i już niby jakiś plus na zdane, życzę powodzenia

Gość ele20
a i nie rob sobie nie wiadomo jakiego dekoltu

Gość miraaaaa
tylko nie jak Doda bo oblejesz czyli "grzecznie" i wygodnie

Gość eeeeeeeeee ja bym nie
ubierala kiecki bez przesady. Ja byalm normalnie ubrana jak co dzien i tez zdalam za 1 razem Wiec stroj nie ma chyba nic do rzeczy wazne zeby bylo wygodnie. A na buty na obcasie naprawde krzywo patrza i na klapki tez.

normalnie, jak na codzien, wygodnie przede wszystkim nigdy w zyciu nie widzialam zeby ktos zdawal egz na prawo jazdy ubrany jak do matury:O

mowie wam jakiego mam stresa....tez mysle ze dzinsy i po prostu jakas bluzka normalna,bo chyba w spodnicy bym sie nieswojo czula.w koncu adidaski najwygodniejsze beda a do tego kiecka odpada.....

Gość paramama
ubierz sie przede wszystkim wygodnie :) :) radzilabym zwykle dzisny, adidasy... to nie prawde ze egzaminatorzy zwracaja uwage na ubior, jak zechce Cie oblac to znajdzie byle pretekst.. no coz powodzenia :)

Gość gość
W Gdańsku egzaminatorzy bardzo zwracają uwagę na ubiór . Biała koszula , dżinsy, upięte włosy , tenisówki = łatwa trasa w 99%. Nie znaczy to jednak , że jak złamiesz przepisy to zdasz :) Jest ciężko ,ale przynajmniej trochę można sobie pomóc .