Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bywalczyni_forum

kFiatki z forum dla nastolatek

Polecane posty

Gość bywalczyni_forum

Hej dziewczyny!! Mam 13 lat i jeszcze się nie całowałam, kurde to jest dopiero masakra, ale naszczęście nie jestem sama!!! Powidzcie jak to jest?? jak się całowac?? z błyszczykiem zwykłym, czy smakowym?? a moze bez błyszczyka??? opowidzcie mi w komentach jak wy się całowałyście poraz pierwszy!!! czekam :* ~donson_zakłopotana kurde mam 13 lat a moj chlopak 15 .i juz sie cyba sexilismy 5 razy i kiedys przyszedl po mnie z dyskoteki szkolnej kolo w poldo 9 i poszlismy do niego i walsnie tam byl nasz pierwszy raz !!! ipozniej przychodze do szkoly na drugi dzien i sie dowiaduje ze wszystkie 6 klasy o tym wiedza i mam od chlopakow nie fajne propozycje chca ze mna chodzis i tp i ja nie wiem czy dobrz robie pomocyyyy!!!!!!!!!!!!!!! ~zagubiona hej dziewczyny!mam taki nietypowy problem.Pewnego wieczorku kiedy bylam z moim chlopakiem sam na sam Mikołaj zbliżył sie do mnie i zaczął ściagąć mi bluzke,ja nie opierałam się bo sprawialo mi to przyjemnosc, oczywiscie do stosunku nie doszlo, ale on zaczal bawic sie moimi piersiami.to naprawde bylo fajne uczucie, on najpierw draznil sie z moim stanikiem a potem z moim biustem..ssał moje sutki,pzygryzal je,masowal,calowal,lizal itp,wszytko bylo ok.ja bylam zadowolona i podniecona i on tak samo.ale 2 dni pozniej on poprosil mnie zebym pozowlila muz robic to jeszcze raz.ja sie zgodzilam i znow bylo cudownie tylko ze to powtorzyo sie juz kilka razy.zauwazylam ze z jednego razu na nastepny on robi to co raz bardziej z taka dzikością.i ostatnio powiedzilam ze nie mam na to ochoty bo dostalam okres i mam podly nastroj, a on tylko burknal ze jestem jego dziewczyna i on ma do tego prawo, wiec musialam sie zgodzic...ale czy ja moge mu na to tak pozwalac?boje sie ze gdy sie nie zgodze on ode mnie odejdzie bo powie ze niespelniam jego oczekiwan seksualnych?co mam robic?pomozcie! :(:(:( ~agnieszka

Gość bywalczyni_forum
Ech...trudna sprawa, mam juz 12,5 lat, a nie miałam jeszcze nigdy chłopaka, miałam ale przez internet, to sie nie liczy ;/ Nie jeste brzydka...nom, wiadomo, ne jestę żadną miss, ale jestę niczego sobie...Może to z powodu mojego charakteru(wątpiem, jestę lubianą osobą). Chłopcy zachowują sie dziwnie...niektórzy mogą nazwać to podrywaniem, ale nie, w tym przypadku to nie jest to. Najpier mnie zaczepiali małymi wyzwiskami, tylko po to, żebym ich zbiła...Teraz jeden z moich kolegów zaczoł się troche wulgarniej odzywać. Chociaż jeden chłopak też mnie wyzywa, to jest całkiem inny. Mogłabym sondzić, że on mnie podrywa, ale na jakich podstawach?! Jak mam zdobyć chłopaka?! Pomurzcie! Prosze! ~karolcia =*

Gość bywalczyni_forum
mAM 14 LAT I NIE MIAŁAM JESZCZE CHŁÓOPAKA a nawet sie jeszcze nie całowałam, nawet to nie wiem jak to jest, pomórzcie co ja mam zrobic, nie jestem piekna, ale brzytka tez nie!! o co chodzi???? ~muszka a mam kumpele która ma 16 lat i w czerwcu bierze ślub(z kolesiem który ma 30lat) a na dodatek jest w ciąży i przestała chodzić do szkoły. ~tulipan

Gość bywalczyni_forum
Cześć! Mam na imię Kasia i 11 lat! Nie mam jeszcze chłopaka, lecz z mojej klasy ma już kilka dziewczyn chłopaka. Zastanawia mnie jak to jest mieć. Kocham chłopaka, który ma 26 lat a ja mam 15. wiem , ze nic z tego chyba nie bedzie? |:( (przeciaz to pedofilia jest! dlaczego faceci spotykaja sie z dziewczynkami? )

Jak mam Ci doradzic jak sie całować to moze nic nie próbuj a na to jeszcze przyjdzie czas i nie przygotowywuj sie specjalnie to po prostu wyniknie samo z siebie... Aha i jeśli masz 13 lat to raczej chłopcy nie powinni byc w tym wieku jacyś bardzo \"nastawieni\" seksualnie więc wiesz, wszystko rób z umierem ;]

Gość żałosne prowokacje
:-o

Gość my tez byliśmy
tacy głupi naiwni i infantylni :D fajnie poczytac :)

Gość bywalczyni_forum
uchajcie mam problem zakochalam sie w chlopaku z mojej klasy!!!! On ma na imie Michal Erbel.:-) ja mam na imie sylwia mam 154cm wzrostu jestem chuda i mam 11lat tak jak on.dziewczyny doradcie jak mam sie ubierac ico robic zeby mnie zalwazyl prosze doradcie.. ~sylwia ja mam 8 lat i nie przeskadza mi że mam male cycki

Gość do vikussia
---:O

Gość te nastolatki z roku na rok są
coraz głupsze:-oAż strach pomyśleć co będzie za 10 lat:-oAż odechciewa mi się mieć dzieci...jeśli mają dorastać w otoczenieu tak pojebanych małolat...

aaa i nie martwcie sie ze nie macie chłopaków w wieku tam 11 czy 14 lat... moja koleżanka nie miała żadnego chłopaka do wieku 18 lat a była bardzo ładna... po prostu wisiało jej to czy bedzie miec czy nie... albo Cie spotka miłość albo nie i już. Jedni maja szczeście inni mniej ale i tak napewno każda z was ma swoją 2 połówke...a może trzeba jeszcze poczekać bo po 1 chłopcy w tym wieku są mało dojżali a po 2 a nóż za 2 lata wyrobicie sie i zrobicie sie takie laseczki ze łoo heh ;]

Gość bywalczyni_forum
witam dziewczyny :) wczoraj pierwszy raz sie całowałam i chyba mi nie wyszło :(( po czym można to poznać ?? prosze odpiszcie bo nie mam odwagi spojrzec chłopakowi w oczy ~anetka Dziewczyny ratunku! Jak mam sie calowac na pierwszej randce! Pomocy! ~Kinia

Nic nie da to że ktoś te dziewczynki bedzie krytykował...moze trzeba po prostu je zrozumiec mimo iz w duchu wiemy ze jest to śmieszne...

Gość do autorki topiku
heheheh:-D:-D:-Dniezłe te wpisy nastolatek:-DZ jakiego forum je bierzesz?

Gość bywalczyni_forum
nie krytykuje je. pewnie bylam nawet podobna do nich gdy bylam w ich wieku, ale czytanie forum dla malolat zawsze poprawia mi humor ;)

Gość bywalczyni_forum
z "My dziewczyny" :)

Gość bywalczyni_forum
z "My dziewczyny" :)

Gość do autorki topiku
dzięki za odp.:-)Te wypowiedzi nastolatek sa naprawde zabawne:-DZnakomicie poprawiły mi humor:-DOne to dopiero mają "problemy"heheheheheh:-D

Gość stara babka
Hej... mam skończone 14 lat... . Mam problem ze znalezieniem dla siebie chłopaka :( jestem lubiana i nawet kochana przez większosć moich kolegów... ale co z tego :( co chwilę słyszę, że ten się we mnie podkochuje czy tamten, ale nic nie działają :( a co gorsze przechodzi im ;( ostatnio sms'owałam z kumplem z wakacji, który wyznał mi miłość juz mu chciałam odpisać na esa ale zabrakło mi pieniędzy na koncie a już po tygodniu miał dziewczyne :( co może być powodem tych wszystkich nagłych zmian ich uczuć?? :( dlaczego nie mogę znaleźć dla siebie partnera? czy będzie tak już zawsze?? :( Błagam pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ~bez chłopaka :(, 25.06.2007 23:23