Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość turystka niedługo

Gdzie lepiej jechać do Chorwacji czy Grecji a może Tunezja??

Polecane posty

Gość turystka niedługo

Chcielibyśmy się trochę pobyczyć i ale więcej pozwiedzać.Co polecacie??

Gość O nie zniose tego...
Polecam Chorwacje,mimo,ze w Tunezji i w Grecji nigdy nie bylam :D

Gość turystka niedługo
No właśnie mój mąż upiera się na Chorwację, ale ja nie bardzo sie orientuje co tam takiego ciekawego?? Zawsze chciałam jechać do Grecji, ponoć jest piękna. Z kolei o Tunezji słyszałam, że nic ciekawego tam nie ma.Prawda to??

Gość turystka niedługo
a może ktoś jeszcze??

Gość ejoooo
chorwacja jest przepiękna.

Posłuchaj męża,a nie pożałujesz :).Myśle,ze w Grecji jest dużo mniej do zobaczenia niż w Chorwacji.Ja tam spedziłam najpiękniesze 2 tygodnie jakie mogły być!

Gość turystka niedługo
Cholerka trudno się zdecydować !Ja już prawie spakowana:D tylko dokąd jechać :D A co z Tunezją??Grecja??

Słuchaj jeszcze zdążysz zagościc i w Tunezji i w Grecji.Szczerze radze Ci zacząć przygode od Chorwacji.Ja w tym rtoku Włochy:Sycylia i Wenecja hehe..:D

Gość turystka niedługo
My byliśmy w zeszłym roku w Wenecji -piękkkkknaaaaaaaaaaaa.Będziesz bardzo zadowolona :D

Taką też mam nadzieje :)Nie mogę sie już doczekać,ale tylko jeszcze miesiąc i kilka dni hehe:D.Wam też życze udanej podróży i naprawde gorąco polecam Chorwacje, ja ją z dnia na dzień odkrywałam z coraz większą pasją:)

Ja nie byłam w GRecji ani w Chorwacji więc się nie wypowiem. Aczkolwiek wiem, ze tam jest pięknie. Za to byłam w Tunezji i tu mogę powiedzieć, że przekreśl ją na wstępie. Nic tam ciekawego nie ma. Jak byłas w Egipcie np, to Tobie wystarczy. Do Tunezji jeszcze można się wybrać kiedyś. Mam nadzieję, ze wiesz iż do Chorwacji tylko własnym samochodem lub wycieczki autokarowe. Nie latają tam żadne samoloty póki co o ile dobrze się orientuję:(

Gość A ja właśnie niewykluczone
że jeszcze raz wybiore sie do Tunezji. Oferty 4/5 gwiazdkowych hoteli sa taniutkie. Uwielbiam klimat wieczornych spacerów po ichnich miasteczkach. Tym razem wybrałabym się na pustnię. Wycieczka jest podobno bardzo atrakcyjna. Tydzień mi wystarczy :-)

i nie zgodze sie ze do CRO nie lataja samoloty. wycieczki miedzy innymi ze scan holiday czy neckermann sa z przelotem:)

Gość turystka niedługo
Dzięki, właśnie zdecydowaliśmy się na Grecję:D Oferta tylko na tydzień, ale mam nadzieję, ze zdążymy wypocząć i pozwiedzać. Po Waszych wypowiedziach nabrałam ochotę na Chorwację ;D

Gość turystka niedługo
cha cha;D właśnie to zrobiłam:D piękne widoki:D A dużo jest tam do zwiedzania,bo jestem osobą, która nie usiedzi na jednym miejscu za długo...

oj duzo duzo:) zakochasz sie w tym kraju i wrocisz na pewno... polecam ci forum o chorwacji-mnostwo rad, zdjec, namiarow na noclegi itd http://www.cro.pl/forum/ (widze, ze cos dzis strona nie dziala, ale zajrzyj pozniej-warto)

Gość turystka niedługo
Umknął mi gdzieś znak zapytania ;) Jeśli byśmy jechali do Chorwacji, to autem i chcielibyśmy więcej pozwiedzać niż leżeć na plaży..

Gość bylam w grecji
nie polecam

Gość turystka niedługo
Czarna IwI - dzięki bardzo.🌼 Chyba Grecja już odpadła bo nie ma już tańszych ofert.. Całkiem możliwe,że pojedziemy do Chorwacji :D

A ja wlasnie niewykluczone ----> jedyne co warto w Tunezji to wlasnie dwudniowa lub trzydniowa Sahara.

Gość turystka niedługo
byłam w Grecji - czemu nie polecasz Grecji???

Gość turystka niedługo
a co tam :) podnoszę ;D

Gość urlopuj
Na pewno do Chorwacji trzeba jechać samochodem (samoloty latają ale jest to drogie w porównaniu z całą ceną opłaty za Tunezję). Wyjazd samochodem nie ogranicza Was w zwiedzaniu - tankujecie i jeździcie. Chorwacja jest piękna i Tunezja też. Tu ciężko porównać i dokonać wyboru. Chorwacja góry i woda - piękne krajobrazy, Tunezja - polecamy zapuścić się wgłąb Tunezji i nie tylko do miast wycieczkowych gdzie są knajpy i bazary nastawione na turystów. My wybraliśmy się na quadzie na bardzo ciekawą wycieczkę na nie uczęszczane przez turystów okolice i mamy super wspomnienia. Pozdrawiamy www.urlopuj.home.pl

Żadna Grecja! brud smród i nieróbstwo tych leni śmierdzących mnie skutecznie zniechęciło! Chorwacja piękna ! Tunezja tez może być ale trzeba szukać Tunezji na wyższym poziomie bo w 3ch gwiazdkach może być różnie...

Gość alllibańska
Co do Grecji to zależy gdzie dokładnie pojedziesz. My zdecydowaliśmy sie na Kos, do tego z biurem podrózy Grecos i naprawde wszystko było super.

Gość malwinnka
nigdy więcej do chorwacjii,do morderców