Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krepujacy

Pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Gość Krepujacy

Mam do was takie trochę krępujące pytanie, jakbyście dziewczyny zareagowały jakby wasz chłopak albo osoba z którą wydaje wam się że to jest to powiedział że ma tylko jedno jądro ?? Ni jest to prowokacja tylko poważne pytanie i prosiłbym o taką samą odpowiedź Pozdrawiam

Gość klara m.
no troche by mnie zatkało chyba

Gość O nie zniose tego...
A ile masz lat,jeśli mozna spytac??

Gość to proste
Jeżeli jest prawdziwe uczucie to dziewczyna taka potraktuje jako mało znaczącą drobnostkę Jeżeli partnerka jest niedojrzała emocjonalnie zareagować może różnie...

Gość mysza zielona
To przeciez nie jest nic niesamowitego, tylko całkiem normalna sprawa, niezbyt popularna ale normalna. Zareagowałabym chyba normalnie, bez zdziwnień i głupich komentarzy.

Gość ja tez nie widze problemu
z jednym da sie normalnie zyc przeciez!!!!!!!!!!!

Gość myślę że dziewczyny

Gość myślę że dziewczyny
zaakceptowałyby taką sytuację, co najwyżej wypytały o szczegóły. Natomiast facet, który dowiedział się, że dziewczyna ma tylko jedną pierś - natychmiast by się zmył...

Gość wyluzujjjj
dla normalnej kobiety nie powinno przeszkadzać, w każdym razie mi b y to nie przeszkadzało, drobnostka jak blizna na twarzy

Gość wyluzujjjj
o włąśnie jak kobieta po amputacji ma jedną pierś faceci tchórzą aż miło :O

Gość 157cm
jeśli to jest miłość to nie ma to przeciez znaczenia zreszta jendo jądro w niczym nie rpzeszkadza, to wada tylko kosmetyczna

Gość break
jedno dwa czy trzy-zaden problem ;) ale tak na serio,na początku zdziwienie ale za chwile luz :) nie martw sie!:)

Gość jak najbardziej....
prowokacja :D🖐️

Gość break
dokładnie,jak kobieta jest zmuszona do amputacji piersi to od razu faceci traktują ją jak kaleke :O:O:O sory ale czy cycki sa wyznacznikiem kobiecości??moze dla wiekszości tak ale nie przesadzajmy i nie stawiajmy wyglądu na 1 miejscu...:O cycki to cycki...

Gość to już było
:o:p

Gość no cóż...
.........a co się stało z drugim?

Gość Krepujacy
Dzięki za podtrzymanie mnie na duchu i za to że nie zwątpiłem w was dziewczyny ;) może się odwarze powiedzieć. Co się z nim stało jestem wcześniakiem a u takich dzieci to się często zdarza, a mam 22 lata i dlatego mnie to trochę krępuje. A co do poruszonego tematu amputacji piersi mi by to w niczym nie przeszkadzało nie piszę tak dlatego że sam mam problem ale jest to problem z którym każda może się zetknąć a nie staje sie przez to mniej wartościową kobietą Pozdrawiam

Gość to fajnie
bo ja poznałam na onkologii kobietę, którą mąż zostawił po amputacji piersi :o Do innych kobiet przychodzili mężowie, przynosili kwiaty, słodycze, pocieszali, a ona płakała :( Była przed chemioterapią, mam nadzieję że mimo wszystko znalazła w sobie siły i sens, żeby przeżyć

Gość Krepujacy
a co myslicie o skrzywionym czlonku??Moj jest troche naciagniety na prawo,to przez brak jednego jajka