Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PIWOSZ111

***************100 EURO W PROMOCJI PIWA

Polecane posty

Co zrobić żeby najszybciej wysłać esemesa? Może ktoś wie? W tej promocji to jest ważne.

W promocji chodzi o to, by wysłać smsa z odpowiedzią na zadane pytanie w jak najkrotszym czasie. Nie wiem jak wysłać smsa w czasie niższym niż 18sekund. Trzba też oczywiście mieć kod z puszki ub butelki.

Rzeczywiście kodów trochę by sie przydało. Ale cały problem polega na tym, by tego smsa wysłać w czasie około 5sekund. I tutaj potrzeba jakiegoś sposobu. W końcu ludzie jakoś to wygrywają. A można co godzinę wygrać 100Euro.

Do kiedy trwa promocja?Bo dzisiaj nie chce mi się już odpisywać kodów,żeby Ci,chociaż kilka podać.Co do SMS-ów......Musisz próbować,a nuż Ci się uda:) Powodzenia🌻 ♥♪♫

Promocja trwa do 15 lipca. Dziękuję za chęć pomocy Będę bardzo wdzięczny. Jeśli uda mi sie skutecznie opracować sposób na te smsy to chętnie sie z Tobą nim podzielę. I tak bowim jedna osoba może wygrać tylko jeden raz. A każda doba ma przecież 24 godziny:-) Pozdrawiam.

Wiesz,ja się nie piszę na ten konkurs.Pieron wie,ile i za ile,trzeba będzie tych SMS-ów wysłać.Wątpię,żebym wygrała,a kasa na SMS-y pójdzie.:) Jutro postaram się Ci napisać,chociaż,parę. Oczywiście kodów:) ♥♪♫