Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matura 2007

Kto z Was się boi, że nie zdał matury?

Polecane posty

Gość Matura 2007

ale tak na poważnie. Ja się boję.

Gość Matura 2007
Cieszę się z tego bardzo, ale jak widzisz, pytanie jest inne ... Skoro zdałaś nie powinnaś mieć problemów z czytaniem ze zrozumieniem.

Gość uuuaaa
ja też sie nie boję :) Zdałam.... w 1999 roku :D

Gość oigdyfg
tropikalna- ale Ci pojechała :D

Gość Matura 2007
Wciąż czekam na wypowiedzi osób, których dotyczy temat ...

Gość Matura 2007
Dziękuję serdecznie za wylewne pocieszenia i za przypominanie o każdym głupku. Nie czuję się głupkiem, więc nie zamierzam identyfikować się z Twoją wypowiedzią.

cięzka sprawa z tą maturą :) ja sie boję polskiego... znaczy wyników :P nigdy to nie była moja mocna strona :)

Gość Matura 2007
Ja dla odmiany boję się historii rozszerzonej ... ale polskiego z resztą też, bo z tym nigdy nic nie wiadomo, więc boję się na zapas. Z historii widziałam klucz i mnie przeraził ...

mnie w ogole zawsze przerażały przedmioty typowo humanistyczne :P a historie widzialm nawet... i powiem szczerze ze KOSMOS!! :)

Gość Matura 2007
No, kosmos ... a najgorsze jest to, że wyłożyłam się na najprostszych zadaniach, jak jakiś jełop. No, ale dobrze, że chociaż klucz widziałam, to psychicznie się przygotowałam, że mogę nie zdać. Tylko trochę tak obciach przyjść w piątek na rozdanie i się tak przy wszystkich o tym dowiedzieć ...

ja sie boje wynikow na studia, wiem ze odbiegam od tematu bo co prawda zdawalam mature 3 lata temu (tez sie balam, polskiego bardzo zwlaszcza ze dostalam 1 na probnej maturze, ale to sie okazalo postrachem ;)), ale mam wyniki na uniwerek 17 lipca dopiero i do tego czasu zejde na zawal... powodzenia maturzysci, bedzie dobrze!

nie martw sie wyniki sa utajonione i kazdy wchodzi indywidualnie :P ja sobie zalozylam ze jak nie zdam to i tak sie nie przyznam... przynajmniej na poczatku :D

Gość hbrjevg
mój brat tez sie histori rozszerzonej boi ^^

Gość Matura 2007
Ling Ling - życzę powodzenia i mam nadzieję, że wszystko pójdzie po Twojej myśli ;) Hereusement - to żeś mnie trochę uspokoiła. Ja jak nie zdam to od razu wyjdę ze szkoły, żeby nie przyznawać się do prawdy. W sumie póki co to dla mnie żadna tragedia, bo na studia w tym roku i tak bym nie poszła, ale fakt faktem - wolałabym ten egzamin mieć już za sobą.

ling ling probna zaliczylam na 30 procent czyli na 2 starym systemem :D:D to byl istny cud :D bede trzymac kciuki za Ciebie :)

ja to juz powiedzialm ze jak nie zdam to trudno nikt mi glowy nie urwie :D ale glupio bedzie :P choc chyba gorzej jak nie zdam a na studia sie nie dostane :/

Gość Matura 2007
Ja polski próbny też zaliczyłam na 30% :P:P:P Na maturze wzięłam wszystko pisemne rozszerzone ... teraz żałuję :o

Gość Matura 2007
Ja już swoich rodziców poinformowałam, że historia poszła mi fatalnie. Wyrzutów mi robić nie będą, bo są zdania, że uczę się dla samej siebie. Ale naprawdę, wolałabym mieć to już za sobą.

ja w sumie nie żąłuję :) zdawalam chemie i biologie :) a rozszerzony dlatego bo taki program realizowalam w liceum :) i na studia taki poziom wymagaja :) co bedzie to bedzie!!

Gość gbrsht
czesc dziewczyny, ja sie boje jak cholera, zdawalam matme jej sie wlasnie boje:(.poszla fatalnie, glupio mi bedzie jak nie zdam, jak ja bym chciala znac juz wyniki ja pierole;(

Gość Matura 2007
No ja z jednej strony chciałabym je znać a z drugiej strony nie bardzo ... Zaraz po maturze się nie bałam, bo wyniki miały być dopiero za 1.5 miesiąca ... a teraz to mają być już za 2 dni ...

Gość gbrsht
ja juz chyba wolalabym je znac, chcoiaz jak nie zdam to nie wem co bedzie..tzn wiem, ze swiat sie nie skonczy..ale bede sie czula gorsza i glupsza od innych a jeszcze mnie wkurza tekst, ze kazdy debil teraz zdaje..no to jak ja mam sie czuc, jak jej nie zdam?

ja sie tragicznie boję ze nie zdam angielskiego:O z reszta lajtowo; jestem pewna w 100 % ze poszło mi dobrze ale ten angielski, nigdy nie byłam z niego dobra :O

Gość Matura 2007
No, teksty o tym, że każdy debil teraz zdaje to zbędę milczeniem, bo to jest zajebiście protekcjonalne podejście do sprawy ... Szczególnie, jeśli chodzi o maturę rozszerzoną, która już nijak się dla debila nie nadaje.

Gość Margareth
>>gbrsht a tą matme zdawalas rozsz? bo ja tak, i jeszcze rozszerzone gerei angielski, plus podst polski. W sumie nie boje sie ze nie zdam ale jakby to..............(odpukac) poprawie sie za rok. Angol juz zawalilam to wiem, bede miala z 70% a na probnej mialam 86% wiec coz. I tez mnie wkurzaja teksty za kazdy matol zda.a gdzie wybieracie sie na studia??