Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slylys

Co to znaczy zdradzić?

Polecane posty

Gość slylys

Chodzi tylko o sex, prawda?

Gość ololollolo
Nie prawda sa rozne zdrady

Gość slylys
Tzn?

Gość czerwone serduszko
a jak twoj facet zacznie sie spotykac z inna dziewczyna, chodzic za raczke, calowac sie i spedzac z nia mnostwo czasu to ty sie bedziesz cieszyc ze on cie nie zdradza? przeciez seksu tam nie bylo (jeszcze)

Gość slylys
Kobiety nawet niewinny flirt faceta z inną uznają za zdradę. Co za mentalność.

Gość slylys
bo ja twierdze, ze zdrada to stosunek, ale tylko w formie klasycznej. stosunek oralny to nie jest zdrada, to tylko forma rozrywki. mam jeszcze wątpliwosci, jak z analnym?

Gość nie rozkładaj zdrady na części

Gość zdradzona_przez
czy duchowa czy fizyczna...kobiety podobnie je odczuwają.... boli jak diabli...boli...boli i jesszcze raz boli.... dodatkowo kobieta zdradzona czuje sie gorsza...niedoceniona i poniżona...przynajmniej na poczatku.... no i dodam jeszcze BOLI!!! pozdrawiam:)

Gość francuzeczka mala
mnie by obydwie bolaly tak samo chyba. przezylam zdrade fizyczna bylego i bolalo pomimo ze to byl raz i bez wiezi emocjonalnej.

Gość Komentator
Nawet spojrzenie na inną/innego jest zdradą. To wszystko zależy od indywidualnej oceny.

Gość Mur
"zdrada fizyczna - seks z inną kobietą i zdrada duchowa, emocjonalna, gdy facet myśli o innej, spędza z nią czas, rozmawia więcej niż ze swoją kobietą." Natomiast gdy kobieta robi to samo z innym mężczyzną, to w żadnym wypadku nie jest zdradą lecz walką o równouprawnienie 😡

Gość francuzeczka mala
mur to zalezy od osoby. dla mnie to tez zdrada jak ja zaczne z jakims facetem spedzac duuuzo czasu. dla mnie spojrzenie to nie zdrada. spotkanie z kolezanka to nie zdrada. stwierdzenie ze jakas dziewczyna jest ladna to nie zdrada. ale musze wiedziec ze to ja jestem ta pierwsza. ta ktora kocha. wtedy niech ma sobie kolezanki

Gość zdrada emocjonlana boli
bardziej i jest zdrada, nie ma sie co oszukiwac...

Gość klaudka 27
zdrada to bardzo indywidualna sprawa - dla jednego zdradą (np. emocjonalną) będzie to, że ktoś poświęca drugiej osobie więcej czasu, ufa jej bezgranicznie, otwiera się przed nią, dla drugiego seks oralny nie bedzie zdradą - nie ma tu co oceniać, krytykować, każdy ma własny system wartości, własne uczucia i ma prawo się nimi w życiu kierować. Najważniejsze by nie ranić innych osób